Salut,am nevoie si eu de un vape shop in statiunea Navodari sau un magazin de tigari electronice imi puteti da o locatie ceva?
A comandandat cineva de pe giesem.ro? Vreau o parere deoarece vreau sa-mi cumpar un s9. Pretul este bun, dar nu stiu nimic despre site.
Imi puteti da un site un pot gasi aceasta incaltaminte pe marimea 39?: https://www.sportisimo.ro/nike/run- swift- m- shoe/174179/ Sau sa- mi da- ti un site cu incaltaminte asemanatoare...? (mai mult)
as vrea sa- mi achiziționeze un telescop astronomic, imi puteti spune un model bun pana in 150/200E? as vrea sa dispună de calitate bună zoom inalt si lumina clară....? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, produsele kylie cosmetics de pe eMAG sunt originale? Dau funda
Am dat o comanda pe libris si am primit un email unde zice ca comanda mea este expediata dar a trecut o zi de cand am primit emailul si inca nu am primit comanda. Oare au avut o problema? Sau cand vor ...? (mai mult)
Daca- mi cumpar de pe Aliexpress un produs in valoare de 100 euro, pentru el trebuie sa platesc TVA, 24%? Adica 24 euro? TVA- ul il platesc cand merg sa imi ridic produsul din oficiul postal, inclus...? (mai mult)
Un site de ceasuri originale cu reduceri mari?
De ceva vreme ma bate gandul sa imi iau un Rolex fake sau alta replica de ceas, dar sa aiba o calitate destul de buna. Are cineva ceva recomandari? Ca nu pot fi sigur de anumite siteu- ri si de asa zisa...? (mai mult)
Buna tuturor,va rog frumos daca puteti si cei care cunoasteti sa ma ajutati cu ceva site-uri unde pot gasi masini de cusut industriale, specific doar masini de cusut industriale.Multumesc anticipat
Cat costa aproximativ transportul unui scaun de la Vertagear ( Vertagear NL, nu America )?
Salut.Am o mica nedumerire, in sensul ca vreau sa- mi comand un set de chei imbus pentru bicicleta de pe OLX.RO.Am trimis un mesaj celui care a postat si mi- a raspuns ca livreaza doar prin curier.Intrebarea...? (mai mult)
Știți cumva dacă in Salonic este magazinul Primark?
Tocmai ce am comandat o pereche de adidași Adidas de pe Adidași la reducere. A mai comandat cineva de aici?
Buna, vreau sa imi achizitionez un laptop si vreau sa stiu daca merita sa astept pana la black friday ca sa o fac. E greu sa prinzi produse de black friday la altex/flanco? Daca nu, cand este cea mai...? (mai mult)
De cate ori e black friday? Si care e data pe 2018
Știe cineva dacă in Salonic este magazinul Primark? Mulțumesc
Ma gandesc sa imi cumpar un nou smartphone si am gasit acest magazin online( www.mobilego.ro) cu preturi foarte bune ( s9 - 2600 lei ) de asemenea am observat ca magazinul are calificativul...? (mai mult)
Daca am dat o comanda si a ajuns deja la in depozitul curierului, mai pot anula comanda? Daca le trimit un mesaj prin Gmail cum ca nu mai doresc comanda rezolv ceva?
Am dat ieri o comanda la Software Deals, stie cineva in cat timp va ajunge comanda?
Unde gasesc in Romania sucuri HOHES C? Mai exact in Timisoara.
Ați comandat folii de sticlă de pe https://www.temperedglass.ro? Cum este calitatea foliei dacă ați cumpărat? A meritat pretul? Folia pentru telefonul meu, m- ar costa 40 lei (plata cu ramburs...? (mai mult)
Tocmai ce am comandat ceva de pe aliexpress și ma întrebam dacă trebuie sa verific eu săptămânal la posta daca a ajuns sau ma vor suna ei?!
As avea nevoie de ajutor, caut un site unde imi pot achizitiona tricouri/echipament sportiv (fotbal) in care sa contina NUME/NUMAR
Cu cat as putea vinde un xbox 360 E Ultimul model cu 15 jocurii si kinect?
Daca cineva îmi trimite un plic sub forma de scrisoare prin poștă trebuie sa plătesc? Nu mai țin minte parcă cineva mi- a spus odată că la scrisori vine și repede și nici nu plătesti...? (mai mult)
Trebuia sa primesc un cd prin posta romana, a trecut o saptamana de cand a fost trimis, si pana acum nu am primit nici aviz, sau orice altceva. Ce credeti ca trebuie sa fac? Dau funda
O bicicleta bunicica pana in 20 mil full suspension, de preferat sa nu fie b-twin imi poate recomanda cineva? Multumesc!
Cei care stau in Pitesti, imi puteti spune niste magazine bune de haine? ( si unde le pot gasi ) p.s sa nu fie neaparat firma, calitatea sa fie buna.
Salut.Stiti unde pot gasi margele hama in Bucuresti? Pe toate siteurile pe care am intrat transportul era 40 de lei si e super aiurea, asa ca vrea sa ma duc direct sa cumpar din magazin
De unde pot da comanda de un atomizor pentru Jomotech Lite 40? Sau daca găsesc sa cumpăr de undeva din călărași.
Unde as putea sa fac un puzzle personalizat in Suceava. Imi trebuie ceva, gen puzzle blank(nu mai stiu cum numea..scz) Si cat ar fi pretul? Fundita????
Unde as putea sa scot si eu niste stickere?
Stie cineva unde pot sa gasesc tigari Assos rosii in Bucuresti?
Imi puteti da niste link-uri cu blugi skiny? Mersi.
Salut, am vârsta de 14 ani, 1.70- 1.75 CM înălțime și doresc să- mi achiziționez o pereche de blugi SLIM FIT de pe internet. Acel site are mărimile 29- 36. Pe toți blugii mei slim fit scrie ...? (mai mult)
dau funda. Voiam sa ma las de fumat incercand fie Iqos fie Glo. Ce produs credeti ca e mai satisfacator si pe care mi-l recomandati?
Am o ie tesuta manual (are peste 100 de ani ) din in natural si cu margele. Cu cat as putea sa o vand ( nu vreau sa vand o asemenea comoara dar sunt curioasa)
In ce magazin din mall se găsesc vansii? Dau funda
Pe site-ul Elefant.ro,transportul este gratuit? Sau dup o anumita suma e gratuit? Mai exact dupa ce suma?
Ce banda de alergat buna imi recomandati pana in 1000 de lei? Eu sunt sedentara, deci ceva mai usor pentru incepatori, dar sa ma ajute sa fiu mai in forma si sa nu mai obosesc atat cand merg. Mentionez...? (mai mult)
Vreau sa pun o comanda pe amazon pentru o geanta michael kors care costa 187 dolari. Scrie mai jos ca taxele+ shipingul costa 86.99 dolari. Banii aia sunt inclusi in pretul gentii scris prima oara...? (mai mult)
Buna, A mai cumparat cineva rochii de pe site-ul https://topfashion.com.ro/rochie-bety-eleganta-party.html? Stie cineva daca rochiile din poze coincid cu realiatea. Multumesc frumos
Îmi spuneti și mie va rog frumos un site din România de pe care pot cumpara tricouri imprimate cu imagini din serialul "Riverdale"
Cum ajunge comanda? Prin curier sau posta? Vorbesc de comenzi la Wish
Ce înseamnă predat la factor la track & Trace posta romana?
Buna, as vrea să-mi cumpăr un airsoft de metal cu 100lei și nu găsesc, puteți să mă ajutati?
as vrea sa imi cumpar un JBL flip 4, si un alt prieten ar vrea sa isi cumpere jbl go 2, intrebarea este daca cumva as putea sa le conectez impreuna?
Imi puteti spune cum functioneaza aplicatia wish? Si acolo unde scrie ca este gratis chiar este? Si poti plati cash transportul?
Știți dacă site-ul neer.ro este bun pentru a-mi comanda o husa de telefon?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?