Dupa ce am comandat un obiect de pe Wish platesc cu cash sau cu card?
Am și eu în întrebare. Daca comanzi ceva de pe site- ul Wish, și plătești cu cardul, îți mai vin produsele? Și in cât timp vin? Si sunt că cele din poze sau macar arata asemănător și sunt...? (mai mult)
Vreau o jacheta in animeul Yuri on ice, am gasit ce vreau pe Wish, Aliexpress si am vazut si pe Amazon, dar pe primele doua site- uri am inteles ca se plateste cu cardul si nu am asa ceva. Din ce...? (mai mult)
Bună TPU! Stiti daca produsele de la eMAG vandute de Various Brand sunt originale, desi stiu ca eMAG e de incredere totusi ma gandeam sa intreb...
Am dar câteva comenzi de pe aplicația Wish si trebuie sa ridic coletul de la posta si trebuie sa am asupra mea o "Comanda listata". Imi poate spune cineva cum si de unde o iau?
Salut tpu.Am facut un cont de paysafe aici in Romania. Dareu locuiesc in Grecia(sunt in vacanta in Romania). Daca iau un pin din Grecia merge sau nu.
Hey! Ma tot gandesc sa dau o comanda pe Zaful, stiu ca site- ul este chinezesc, dar nu sunt lamurita cu privire la taxele vamale si unde ajunge coletul (posta mea din cartier sau posta vamala). Putin...? (mai mult)
Salut, de cateva zile mi s- a pus pata, sa- mi cumpar adidasi YEEZY. Stie cineva un site de pe care pot sa- i cumpar (daca exista site in Romania, daca nu macar un site de incredere cu plata prin ramburs...? (mai mult)
Azi am comandat ceva de la my protein cu cardul. Eu am in cont 3000 de euro.Se poate ca acestia sa mi-i ia pe toti? Sau sa se întâmple ceva?
Cum comand țigări din Romania in Londra?
Cine se pricepe... sa-mi dea si mie link de unde pot cumpara o masinuta d-asta nebuna: http://imgbox.com/nmbt66rt http://imgbox.com/jwIza8GU
Care sunt cele mai renumite site-uri de jucarii? Vreau sa fac un cadou...
Ce parere aveti despre siteul Cel.ro? Am gasit niste laptopuri efectiv ieftine pentru calitatile lor(la reducere mare mare)
De unde pot gasi un tricou sau echipament cu FCSB (Steaua), sezon 2017- 2018 fake dar sa arate ca cel original, cine da 600 de lei pe un tricou? Si alea cu barca sau real sunt mai ieftine. ...? (mai mult)
Mall sau magazine de haine in Turnu Magurele?
Salut, mă puteti ajuta sa găsesc in Romania pudra sau vreun produs asemănator cu https://www.amazon.com/Chassis- Premium- Powder- Original- Fresh/dp/B0167J6UVK/ref=redir_mobile_desktop? _encoding=UTF8&dpID=31-...? (mai mult)
Am o nelamurire in legatura cu siteul aliexpress. As dori sa comand ceva haine dar nu stiu daca imi vin direct acasa. Am vazut la unii ca spun ca ajung la vama. Vreau sa- mi spuneti din experienta...? (mai mult)
De unde pot comanda niște ghete dama personalizate de mine? Gen eu trimit poza și ei sa le faca asa
De ce bicicletele BMX, pe un site al unui magazin sportiv international, sunt in departamentul "bicicletele - copii"? Eu m- am urcat pe un BMX (1.70 cm) si nu mi se pare o bicicleta mica. E doar ...? (mai mult)
Ma ajutați cu un site unde găsesc tub pentru proiecte din plastic (negru), în jur de 40 de lei cu transport? Fundă.
Ce insemna comanda rambursata? De la wish am comandat totul a părut in regula apoi am primit mesajul pe care l-am scris mai sus. Adică voi primi banii inapoi si comanda nu?
Am comandat ceva de la PC Garage la Data: 2018- 07- 13 14:00:50 și starea este "in desfasurare ", încă nu am fost contactat de nimeni pentru aprobarea comenzii. Oare a fost trimisă sau au sărit peste...? (mai mult)
A comandat cineva de aici: http://www.adidasivans.com? În cât timp ajunge comanda?
Hi TPU Daca fac o comanda de pe eMAG cu un laptop și se sparge pe timpul transportului îl pot returna? Mulțumesc anticipat
Salut TPU Oare dacă comand ceva de pe eMAG azi, duminică, până mâine ajunge? Mulțumesc anticipat
Prieteni am o problema. Am cumparat mai multe obiective de la 10 mm la 270 mm si nu mai am loc in geanta cu care a venit camera si vreau sa cumpar una noua, un ghiozdan dar vreau sa imi intre si...? (mai mult)
Magazinul NORAUTO este de incredere? Am gasit acolo niste difuzoare extrem de ieftine de la un brand consacrat (200 de lei, in conditiile in care de regula mai ieftin de 350 nu le gasesti). Ma gandeam...? (mai mult)
Buna, cine din Cluj-Napoca care pune o comanda pe Aliexpress?
Bună, TPU! Am făcut o comandă pe eMAG, marţi, 10 iulie, pe la ora 23:00. Azi e sâmbătă, 14 iulie şi aceasta este data estimată de livrare, dar nu am primit niciun mesaj astăzi. Ştiţi...? (mai mult)
In cat timp vin comenzile de la eMAG?
Unde pot sa găsesc în România obiecte personalizate cu angry react ul de la Facebook? Gen haine și huse, etc. Funda
am dat azi comandă pe eMAG la un joc pentru xbox de pe aplicatie. Intrebarea este la urmareste comanda cat poate sa stea plasata? O zi, doua? Si era mai bine daca comandam prin telefon? Dau...? (mai mult)
Cine vine sa aducă comanda de la HM? (fan curier, cargus etc)
A comandat cineva de pe Bookexpress? Cam in cat timp vin produsele?
De unde pot cumpăra carne de sturion, de rac și de fazan?
In cat timp livrează aproximativ eMag prin fan Courier cu livrare la adresa?
am si eu o intrebare pentru ca sunt foarte nedumerit. Vreau sa trimit o tastatura la pc garage cu toate actele pentru o garantie, nu mai merg ledurile la ea, la ei pe site am vazut ca trebuie...? (mai mult)
La Jumbo gasesc ghiozdane pentru scoala?
A comandat cineva de pe site-ul asta? Vreau si eu o parere va rog. http://www.nikeairmax90romania.com
Părere fashion days. Hainele sunt de calitate? Vreau să știu dacă există vreo problemă cu transportul sau site-ul
Ați comandat careva de pe Alibaba ceva produse? Si în cât timp a ajuns la voi? Mersi!
Salutare TPU,as vrea si eu daca se poate un top de branduri pentru costume barbatesti, la cel mai ridicat nivel, chiar si un site de cumparaturi. Multumesc frumos!
De pe ce site as putea cumpara un flannel clasic de femei, rosu si negru?
Imi spuneti va rog un site bun de unde pot cumpara haine?
Stie cineva un magazin online din Romania de unde pot cumpara haine largi, in special blugi? DAU FUNDA! Multumesc!
Exista in Iasi vreun magazin alimentar Japonez sau Coreean? Gen de unde poti cumpara instant noodles, itsuki si ce mai au ei. Mersi mult!
Am facut duminica o comanda prin posta romana(ultima oara). Este joi si inca nu a venit coletul...Pe site zicea 1- 3 zile. Ar trebui sa primesc un mesaj sau ceva? Sa ma duc eu pana la posta sau sa- i sun...? (mai mult)
Bună ziua, aveţi ceva informaţii despre site ul " masdelagneau.com"? Mulţumesc anticipat ????
Bună ziua, am dat azi comandă de role pentru fetiță și aș vrea să vin să le iau eu din magazin.Se poate? Eu sunt din MEDGIDIA.
Îmi puteti spune ce părere aveți despre Alibaba? Cât de serioși sunt, care ar fi in medie durata de livrare a produselor, daca este la fel ca și Alieexpress? Și dacă majoritatea coletelor...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!