Cine poate sa imi dea un site de unde pot sa imi cumpar nike, adidas foarte ieftin?
Unde pot gasi carne de vânat?
Poti sa platesti cu cardul in momentul in care iti aduce courierul comanda, sau trebuie neaparat numerar? (Fan Courier/Urgent Cargus)
Selgros are carne de vanat?
Voi de unde cumparati cel mai des haine si incaltaminte?
Am comandat de pe epantofi o pereche de New Balance si una de Adidas Superstar. Dupa asta m- am uitat si la review- urile site- ului si mi- am pus mainile in cap..Comanda ajunge maine. Sansele sunt...? (mai mult)
Eu mi- am comandat o pereche de adidasi de pe net. Mi- au ajuns dar acolo in fata la deget imi ajunge fix. Cum sa fac sa se lungeasca putin cu 2mm? Nu imi trebuie mai mult! În rest sunt ...? (mai mult)
Salut, unde pot merge cu prietena sa își găsească o rochiță pentru botez/nunta in București, ea nu este de aici, dar nici eu nu mă pricep pe unde sa caut, dar sa nu fie ceva excesiv se scump
Site-ul baack.com chiar face ceea ce spune ca ar trebui sa faca?
Cel mai bun loc de unde as putea cumpara o chitara ( din Romania). Multumesc anticipat!
Stiti siteul pc garage, ok, am vazut sistemul pc garage viking de la ei. Un prieten mi- a spus ca el l- a cumparat (merge impecabil) dar nu a primit cutie la componente, adica a venit doar cutia...? (mai mult)
De ce suntem îndemnați să cumpărăm un lucru "fiindcă merităm"?
Cat costa transportul pe zaful si cat durează până ajunge comanda?
Am comandat online o pereche de papuci de la h&m si nu imi vin. Pot sa ma duc sa ii schimb la magazin sau trebuie sa ii returnez si dupa iar sa imi comand altii online? Se pot schimba produsele comandate...? (mai mult)
Deci...am plasat o comanda la eMAG azi, 3 iulie, la ora 21. Firma care livreaza produsul are sediul in Harghita, din ce am vazut pe google. Cand voi primi comanda, daca sunt din Bucuresti? ...? (mai mult)
Daca comand ceva de pe un site din alta tara, si imi cere numarul de telefon, cand ma suna, ma suna in limba respectiva? nu este o posibilitate de a vorbi in romana?
Cand apare laptopul Asus novago in Romania? Multumesc
ce parere aveti de acest site? https://www.quickmobile.ro/telefoane/telefoane- mobile/samsung- galaxy- a8- 2018- dual- sim- 64gb- lte- 4g- negru- 4gb- ram- 188158 Mi se pare cam ciudat, ...? (mai mult)
Daca ati comandat vreodata de pe Newegg, in cat timp a ajuns coletul?
Am pus ochii pe un telefon si doresc sa- l cumpar, intrebarea este cand, sunt dispus sa mai astept cateva luni daca as castiga ceva la pret, sa stau pana la Blackfriday (desi e mult, daca...? (mai mult)
Stiti cumva daca site-ul http://ro.superstarpret.com/ comercializeaza produse originale? Firma pe care este deschis magazinul online se numeste SC SHOPICA SRL. Multumesc anticipat!
Cum pot comanda de pe kickstarter?
Ati comandat vreodata de pe Newegg? Daca da, cam cat dureaza livrarea?
Stie cineva daca exista vreun site romanesc care vinde bauturi energizante, de preferat monster energy, si mai multe modele evident, intreb pentru ca nu am de gand sa ma duc la 3 magazine diferite ca...? (mai mult)
Wish este un site bun de pe care poti sa comanzi cu incredere? Sau e o vrajeala? Am vazut reduceri prea mari si unele obiecte gratis de aceea intreb.
Stie cineva de unde pot cumpara o masa plianta pentru magie?
În România poți cumpăra licențe Adobe pentru studenți?
Deci am comandat ceva dupa aliexpress si mi-a expirat tracking numberul, astept de vreo 3 luni comanda
Salut, stiti daca fan curier face livrari sambata? Am dat comanda luni sa imi ajunga coletul astazi pe seara, dar nu mi- au trimis nici un mesaj asa cum fac de obicei iar pe site- ul eMAG inca este la...? (mai mult)
Magazin play imi scoate bani din card chiar daca nu bag bani in nici un joc sau mi-a scos bani pentru ca am scos datele cardului din magazin play (adica am sters cardul din magazin play)?
Daca cumpar produse din strainatate, trebuie sa iau coletul de la vama sau de la posta din orasul/satul meu?
Cine stie cat costa transportul de pe epicmiliteria.com Dau funda
Stie cineva de unde pot comanda in Romania niste bureti de schimb pentru castile Bose qc25? Am cautat pe net dar nu reusesc sa gasesc nicaieri. Scuze de categorie, nu eram sigur unde sa pun intrebarea...? (mai mult)
Acuma va tot innebunesc cu intrebari despre pc garage. Pot sa scot asamblarea gold de la PC Garage Viking? Daca va intrebati de ce vreau sa fac asta, pai in primul rand ei imi cam rapesc placerea...? (mai mult)
Daca cumperi un sistem de la pc garage primesti si cutiile de la componente? Sau doar cutia in care vine sistemul, adica cea a carcasei. Funda!
are cineva idee daca flanco livreaza si vineri. Stiu ca e prostesc sa spun asa ceva, fan courier si urgent cargus fac livrari dar, intrebam daca stie cineva daca flanco are politica de a ...? (mai mult)
Salutare tpu.Am comandat de pe eMAG un telefon pe data de 20.06. 2018 si au trecut aproape 10 zile si la statusul comenzii imi apare, , COMANDA PLASATA, , .De obicei cand comandam de la eMAG venea in ...? (mai mult)
Păreri AliExpress?
Unde pot gasi doze(coca-cola, fanta, 7up, etc) din strainatate, in Romania. Am gasit site-ul land of treats care se ocupa cu chestia asta dar m-ar interesa si alte magazine/siteuri
E de incredere site-ul? Pot comanda piese de pe el? Sunt originale? https://www.forit.ro
Știți lanțurile alea combinate, gen o zală de aur galben și una de aur alb? Eh, în cazul în care Da! Unde găsesc să cumpăr un lanț ca acesta dar să fie din aur. Nu toate vrăjelile, de genul...? (mai mult)
Am comandat un costum de baie de pe site-ul wildfashion. Cand va veni comanda?
Salut, imi puteti spune de unde pot comanda online adidasi pentru barbati pentru sală?(sală de forta)
Buna TPU. Am cumparat de la media galaxy o pereche de casti myria care dupa aprox 3 luni s- au stricat. In cutie au un certificat de garantie pe care scrie ca e valabil 2 ani insa cand am achitat, casierita...? (mai mult)
Cat de buna e aplicatia Wish?
Spuneti- mi și mie daca sunt bune bicicletele de la Omega. Doresc să aud părerea unei persoane care deține o bicicletă de la aceasta firma. Ați fi de ajutor daca mi- ați da și câteva...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu un xbox one x nou la pachet cu un joc super si la un pret bun?
Stie cineva un site online din Ro care vinde chestii diverse? (Cum ar fi smuff.ro)
Salut, pot sa refuz o comanda adusa prin DPD Curier, cand imi aduce comanda sa o refuz si sa platesc doar pretul livrarii (19 lei )! Pot sa fac asta?
De pe care site din străinătate ajung cel mai rapid produsele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?