Am o întrebare pentru persoanele ce au comandat de pe site-ul Gothic Fairy.As vrea sa-mi cumpar un inel dar nu stiu daca e disponibil pe mai multe marimi.M-ati putea ajuta va rog?
Imi poate cineva spune ce preturi sunt pentru crearea unui design de exterior pentru o pizzerie? Marimea ar fi aproximativ 6m lungime, 2.5 latime. (doar design, fara print). Ati putea sa- mi spuneti...? (mai mult)
Un site (sau mai ulte) de pe care pot sa cumpar un telefon la un pret mult mai avantajos decat cel de pe piata sau magazine?
Buna, stiti un SH online cu haine faine? In orasul meu la SH-uri se aduc lucruri foarte ieftine (nu neaparat ca pret, ci ca aspect). Am cautat niste site-uri online dar n-am gasit mai nimic ok.
exista vreun site din Romania care vinde tricouri sau hanorace cu A.C.A.B., 1312 sau F*ck The Ploice? Daca da imi puteti da un link?
pot folosi bonuri de masa pentru a cumpara tigari sau alcool de la mega image sau benzinarii?
Am fost la Zimnicea, un oras micut din Teleorman, cartofii de anul trecut 2 lei si cartofii noi de anul asta 1.50 lei. Dupa parerea mea toata lumea cumpara cartofi noi si nu de aia vechi care o parte...? (mai mult)
Vreau să știu dacă este bună firma de biciclete VELORS.
De unde pot cumpara lichid pentru electronica din Eforie Nord? O locație exacta pls.
Știe cineva un site de pe care as putea sa cumpăr cercei din aceea micuți de argint, pentru piercing în ureche?
Hei! Se poate returna un produs daca i- am rupt eticheta dar inca mai am bonul? Mai exact, este vorba despre o bustiera..sau pentru ca este lenjerie intima nu se poate returna? Ca doar nu sunt chiloti...? (mai mult)
de unde pot cumpara aceasta bicicleta (online) Bicicleta 24" Velors 2413B?
De pe ce site as putea sa cumpăr niște Vansi mai ieftini? ( lăsați un link). Merci.
Parfumurile de pe Aoro sunt orginale?
Salutare. Vreau sa achizitionez un PC de pe amazon.co.uk in valoare de 4700 lei. Stiti cat m-ar costa livrarea pana in Romania? Multumesc!
Am nevoie de parere urgent. Sambata am fost in magazinul Flanco sa cumpar un laptop. Laptop- ul care il voiam eu nu il avea in magazin, asa ca mi- a facut comanda si mi- a zis ca vine marti ...? (mai mult)
Eu am acasa o rosie de jucarie transparenta care este plina cu apa si vreau sa-mi iau alta ca asta s-a spart. Poate cineva sa-mi spuna cum se numeste?
Salut, am nevoie de niste ajutor in legatura cu pagina amazon.com. As dori sa cumpar cateva componente pentru un calculator, preturile de pe pagina respectiva fiind mai bune decat cele din Romania. Problema...? (mai mult)
Poate sa-mi recomande cineva o bicicleta de oras pana in 15 milioane? Link daca se poate.
Am o intrebare referitoare la pin- ul paysafecard.Am uitat pinul si am primit un mesaj ca am acumulat 2180 PLUS point si expira in doua saptamani.Imi spune sa arunc o privire in PLUS SHOP ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site- ul acesta? http://www.tenisivans.com/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=Vans%20%20Old%20Skool%20Dama&imageField_x=33&imageField_y=22&inc_subcat=0&sort=20a&page=6...? (mai mult)
Îmi puteți da câteva site-uri cu outlet-uri Nike, Adidas, puma și alte brenduri de acest gen? Menționez că aș vrea originale!
Stie cineva de unde pot Cumpara un PS Vita? Am nevoie pentru un anumit joc. Ajutor!
A comandat cineva hoverbord de pe wish? Cum se procedează dacă comanzi ceva? Și in cât timp îți vine comanda?
De pe ce site-uri pot comanda lentile rinnegan?
Stiti de unde fac rost cei care au tarabe de acele,, suveniruri?
Bună, aș dori să știu de unde pot cumpăra o maimuță. Vă mulțumesc!
aveam nevoie de ceva de pe pc garage si a trebuit sa imi fac cont si mi- am pus numele Dorel chel, la date personale le- am pus pe ale mele si mi- au trimis pc garage un mail cu factura si...? (mai mult)
Salut, as vrea sa comand un xbox one s de pe site-ul Extreme Digital.Stie cineva ceva de acel site, sunt seriosi, a comandat cineva ceva de acolo?
daca cumpar ceva de 30 dolari de pe amazon cand ajunge in tara trebuie sa mai platesc ceva? Pot sa platesc si in ron? Mersi anticipat. ( vreau un joc)
Salutare, am returnat un produs la altex cerand returnarea banilor pe card. Intrebarea e, atunci cand acestia imi pun banii pe card imi trimit mesaj ca s-au virat banii in cont sau,,,,?
Salut, am o problema destul de mare.PlayStationul meu 4 nu se mai conecteaza la reteaua de wi- fi, astazi m- am decis sa merg in media galaxy pentru garantie.Problema este ca am fost informat ca s- ar...? (mai mult)
Cum plătesc o comandă de la bershka dacă nu am card?
Buna, am 14 ani si as vrea sa stiu daca cei din Altex sau Flanco m-ar lasa sa cumpar un telefon fara sa fiu insotita de un adult (Deoarece vreau sa il fac cadou mamei mele)
Stie careva cat de bune sunt bmx-urile de pe MafiaBikes. In cat timp ajung? Multumesc anticipat!
Am achizitionat recent 3 medalioane pentru animalute, doar ca nu gasesc nicaieri sa le gravez. Aveti idee prin Cluj unde as putea merge sa le gravez fara sa cumpar altele? Multumesc
Cum se numeste tipul acela de pantofi sport care au talpa normala, da materialul e inlocuit cu plasa. Nu au sireturi. Nu ma refer la cei de inot, ci la aceia pe care ii poti lua si in oras.
Stie cineva dacă se găsesc fake-uri de haine, adidasi în renumitul magazin Europa? Si la ce prețuri sunt?
Vreau sa imi cumpar o husa 360 pentru Iphonne 7Plus, dar nu stiu ce fel de husa. Imi plac mult cele Mirror Luxury(capac spate+ capac fata+ folie sticla) si celelalte de la Iparky (capac spate+...? (mai mult)
Salutare,am un Samsung s4 si ma lasa ma gandesc sa imi achizitionez un A5, are cineva, e bun de ceva? Sau ce alt telefon imi recomandati pana in 1000 lei?
Cum se numeste site-ul de unde pot cumpăra telefoane ieftin?
Știe cineva în cât timp întra un produs pe stoc în magazinul h&m online?
Doar de mine si- au batut joc cei de la Emag? Deoare ce am comandat un produs, au luat bani de pe card si acum au spus că nu mai au produsul si trebuie sa astept 48 de ore sa intre banii dar au trecut...? (mai mult)
Imi ziceti niste site-uri bune de cumparat tricouri de la world cup 2018 cu jucatori si cat de cat ieftine?
Am si eu nevoie de niste pagini de unde pot comanda online rochiii cu spatele gol va rog!
Vreau sa imi cumpar un pistol de lipit. Cam cat credeti ca ar costa unul mai ieftin. Cat ar costa si rezervele de silicon. Funda
Vreau niște site-uri cu haine și accesorii, fără plată cu cardul. Spuneți-mi niște site-uri bune, ca și H&M, sin-say sau Zara.
Vreau sa iau o pereche de papuci de pe amazon.de. E vorba de o pereche de Nike sb vulcan si am o nelamurire in legatura cu marimea lor. In general, eu port marimea 42.Toti papucii pe care ii am...? (mai mult)
Mi-ati putea recomanda un site pentru arme de jucarie care sa para cat mai reale?
Aş vrea să mă ajutați cu ceva, vreau să găsesc o pereche de încălțăminte dar nu o gasesc pe marimea mea pe niciun site. New Balance WL574ASB, marimea 39 sau 40 imi e buna, sper ca ma poate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!