Am trimis un colet prin Fan curier in sumă de 550 prin rambus. Probabil o sa primesc retur pentru ca destinatorul nu la ridicat. Cât o sa trebuiască sa plătesc?
Cine imi zice niste site-uri online de haine? :D De calitate si sa nu fie vrajeala. Adica hainele sa nu corespunda cu pozele, cum patesc unii.
Am facut o comanda pe zara iar in mai putin de 24 de h am decis sa o anulez. Plata a fost efectuata cu cardul iar acum daca incerc sa fac din nou aceeasi comanda nu reusesc pentru ca, banca ...? (mai mult)
Bunăă! Îmi spuneți va rog niște site- uri de unde îmi pot comanda Converse All Star originali? Eu caut de ceva timp si dau mereu de site- uri unde prețurile sunt peste 300de lei sau nu au mărimea...? (mai mult)
Noroc.Imi puteți spune ce modele de țigări kent și dunhill exista.Si prețul acestora daca îl știți.
Dacă mâine trimit un colet cu DHL până în Michigan SUA... în cât timp ajunge? Și un preț aproximativ! 2 dacă trimit cu poșta română... în primul rând se poate până acolo! Și tot așa...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpar un produs resigilat de pe eMAG. Daca prezinta vreo defectiune sau ceva il pot returna, nu?
Salut, am gasit o reclama cu site-ul asta.A mai comandat cineva de pe el? https://tshirtsandtattoos.myshopify.com/collections/all
Ce siteuri gen OLX, la jumate, sunt in străinătate? In afară de Ali Express, Amazon, ebay, că pe alea se vinde din toată lumea...
Exista magazine oficiale puma/nike in constanta?
Unde pot gasi asa model de boxe: LG CM4550 in Napoli, Italia.
Salut, imi recomandati si mie un termos care sa tina apa rece minim 6 ore? Vreau ceva bun sa o gasesc la fel de rece dupa 6 ore.
Daca am o comanda in stadiul Confirmat Integral, si este sambata este posibil sa ajunga in acest weekend, deoarece am inteles ca anumiti curieri lucreaza si sambata?
Un site cu piscine ieftine?
Salut tuturor! Cine îmi recomandă și mie un site de încălțăminte online cu produse de calitate și reduceri mai dese? Multumesc mult!
Am dat comana pe H&M miercuri, am primit email ca ceea ce am comandat a fost expediat. Mi le va aduce azi curierul sau saptamana viitoare?
Stie careva cat costa taxele vamale UK - Romania ( vreau sa cumpar de pe un site de biciclete numit MafiaBikes din UK ) daca stie cineva. Si daca imi puteti spune cat de bune sunt bmx- urile de...? (mai mult)
stie cineva de cati ml este butelca de pe drinkbox, cea cu inscriptia tatratea pe ea? Pe site nu scrie detaliile. Multumesc anticipat
Joi, la ora 19 am cumparat o tastatura de la Media Galaxy. Acum(vineri) imi arata ca stadiul comenzii este Confirmat integral, ce inseamna asta?
Ce părere aveți despre rujurile mate Maybelline Ink? Aș dori să- mi cumpăr în nuanța Dramer ca să o folosesc la școală, nu aș vrea să fie foarte stridentă, dar nici prea palidă.Sau să-...? (mai mult)
Am un card în RON. Pot face o plată în USD?
Când încerc să cumpăr ceva de pe Google Play îmi zice "Plata nu s- a finalizat" și la cardul de credit îmi zice "această metodă de plată a fost refuzată" (cardul este Visa). Care este problema? ...? (mai mult)
În cât timp ajunge un pachet din Spania în România dacă a fost trimis prin posta aeriana? Cum se procedează? Trebuie să mă duc eu să-l iau de la aeroport?
Stiti si voi niste cercei, lanticuri interesante de pe aliexpress? Dau funda, mersi.
A comandat cineva produse pentru auto aparare prin curierat? Iti cere curierul buletinul, sa verifice daca ai 18 ani?
sa zicem ca o sa dau o comanda de pe eMAG cu plata la sosirea curierului, dar parintii mei nu o sa fie acasa cand va ajunge coletul, pot sa il platesc eu chiar daca nu am buletin?
Ray-ban fals? Mi se pare ca site-ul asta e cam dubios. www.ray-ban-style.ro N-are cum sa fie originali, ce parere aveti?
Poate cineva sa-mi recomande un site de unde pot sa-mi cumpar o bicicleta de sosea?
Un curier pentru transport cu plata ramburs pana in 40 lei, fara fan curier, nemo si cargus.
Care este firma care deține cele mai de calitate haine?
Am comandat niste produse de pe Ali express, câteva mi- au ajuns la posta pe care am mentionat- o, dar mai am multe produse care nu au ajuns, trecând deja 2 luni si am inteles ca unele produse raman...? (mai mult)
Are cineva idee cand va fi gata mall-ul din Targoviste?
Aș dori să- mi comand un set de rujuri mate dar nu știu de care să- mi cumpăr de la Huda Beuty sau de la Kylie. Care sunt mai de calitate (mă refer la rezistență, textură, pur și simplu la ...? (mai mult)
Am luat o pungă de lays si scrie că pot câștiga 500 de Lei pe oră,cum adică,vine din oră în oră la ușă, ia 500 de lei ????
Am dat o comanda pe EMAG pe 2 Iunie si încă nu a ajuns. As vrea sa anulez comanda dar nu îmi da o opțiune sa o fac. Îmi puteți spune ce as putea într- un asemenea caz? Am mai făcut asemenea...? (mai mult)
Salll! Daca un produs de pe eMAG este pe siteul lor dar este vandut de altcineva, produsul se poate gasi si in magazin?
Vă rog, știe cineva un nr.telefon de la serviciul E-mag livrări comenzi? Am făcut o comanda și vreau sa mă interesez când vine. Mulțumesc.
As dori sa raspunda in mare parte cei care sunt din Targoviste, deoarece ei au mai multe informatii. In mall- ul care se va deschide va exista si Starbucks? Am auzit pareri si da si nu,...? (mai mult)
Hei! Site-ul adona.ro e unul serios? Mi-a spus o prietena ca a comandat ceva si nu primit ce a comandat ea, dar cand m-am uitat la recenzii am vazut doar bune. Voi ce parere aveti?
Vreau sa dau o comanda pe Bershka si nu stiu ce sa scriu la BI/CI. Am incercat si cu seria si nr si cu cnp si nu merge. Va rog, ajutati-ma!
Care este cel mai bun site/magazin de unde as putea cumpara o chitara? Daca se poate, din Bucuresti sau din Braila/Galati/Buzau. Mersi anticipat :3
Unde credeti ca pot gasi o husa de iphone 6 dinaceea siliconata/vulcanizata. Daca intelegeti la ce ma refer raspundeti. Dau FUNDA obviously ????
Hey????Ce parere aveti de Wish sau Aliexpress?
Se pot vinde tigari second hand?
Buna, am comandat luni seara pe la 22:16, de la altex. Cand ar trebui sa ajunga pachetul? P.S: Nu am primit mesaj cand am comandat. trebuie sa primesc mesaj sau ma suna ca sa iau pachetul? (dau...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste aplicații sau site-uri de unde pot face cumpărături online? Gen emag.ro. Si sa fie de încredere.
Știe cineva câteva site-uri unde găsesc squishy?????Puteți să-mi puneți link-urile.
As dori sa iau un inel din aur alb cu piatra (nu pretioasa neaparat) pentru sora mea.As putea gasi In Bucuresti un magazin sa il pot lua pana in 6-7 milioane? Zona Unirii sau Militari.
Saptamana trecuta am comandat in rate de pe eMag,sambata am semnat contractul, iar acum nu se mai intampla nimic...cand ar trebui sa ajunga produsele? La detalii comanda scrie doar,, comanda plasata"
Matusa mea a dat comanda la Emag de 6 squishiuri. Apoi a mai dat comanda de o papusa, dar cu vreo 5- 6 zile (sau mai multe) de cand a dat pentru squishiuri. Ei bine problema e ca inca nu au ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!