Am comandat un scaun de gaming vineri pe data de 6/8/2018 si este deja 6/11/2018 si nici macar produsele nu sunt predate la curier, de ce?
În ce magazine din București se pot gasi Air Jordan de cumpărat? (De preferat in Afi Palace/Plaza)
Produsele sunt originale de pe acest site? http://anastasiasoare.ro/en/
Ce plafare online îmi recomandați cu prețuri modeste? Mulțumesc anticipat!
Imi da si mie cineva link-uri de la niste site-uri cu blugi elastici? Mersi
Vreau sa cumpar o placa video de pe OLX (Anume un GTX 1060 de 3GB), cum merge chestia cu verificarea coletului? Pentru ca tipul zice ca placa are garantie si as vrea sa verific chestia asta, la livrare...? (mai mult)
imi spune si mie cineva cum sta treaba cu marimile la copii de pe hm? Unui baietel de 4 anisori ce marime la tricouri de ex i-ar veni? Nu sunt lamurita
Oare epantofi este legit? Am vazut vans old skool alb si negru la 245, l-as cumpara dar nu stiu daca e fake sau nu site-ul.
Exista magazin guess in Constanta?
Trebuie sa cumpar un cadou pentru juriul unui festival de teatru. Juriul este format din doi barbati si o femeie. Deja am decis ca o sa le cumpar vin, dar nu stiu ce sa le mai iau in plus. Dau...? (mai mult)
Stie cineva un site cu haine super mișto la un preț mai accesibil? Care să livreze și în România.
Buna, cine ma poate ajuta cu site-uri in care gasesc rochii de seara lungi cu crapatura pe picior?
Buna, stiti site-uri cu haine rock/alternative/hippie/deosebite in general? :)
Fetelor ce magazin îmi recomandați de colanti, echipamente, sportive, pantofi lenjeri? Multumesc.
Siteuri de pe care pot comanda albume kpop, dar fara a plati cu cardul? Dau funda de aia
De unde pot achizitiona tenesi Vans? Nu vreau sa-i comand online ci sa ma duc direct in magazin sa-i iau ca ma grabesc. Stau in Bucuresti.
Am parul suficient de mare ca să-l pot da peste cap dar nu sta cu fixativ, gel, ceara și alte chestii deoarece eu îl țin într-o parte și as dori sa aflu cât costa o placa de par?
Ştie cineva un site de încredere unde pot comanda un lănțişor gradat cu numele meu şi placat cu aur şi la un preț cât de cât ok? Multumesc anticipat
vreau sa imi comand o pereche de vans-uri sk8-hi negri unisex de pe office.shoes. Dar oare sunt din piele naturala sau din panza?
Pe site ul ktown4u trebuie sa platesti cu cardul? Dau funda sau ceva
Vreau sa cumpar carte Cimitirul animalelor de Stephen King! Cine are o oferta, sa-mi trimita mesaj.
A comandat cineva de pe amazon vreodata? 1)Daca imi comand imi aduce coletul pana acasa sau il lasa la vama? 2)Cat ati dat pe transport? 3) Se platesc si taxe vamale? Multumesc!
De la ce suma voi avea de platit si alte taxe daca comand de pe Aliexpress?
Cat costa transportul la cei de la Wish? Multumesc ☺
Vă rog să mă lămuriți și pe mine cum stau lucrurile cu cashback- ul Baack.com? Deci chiar ma tenteaza % cashback care il ofera, dar vreau sa stiu daca chiar exista cineva care a luat banii...? (mai mult)
Buna ziua https://www.epantofi.ro/tenisi-vans-old-skool-vn000d3hy28-black-white.html acesti pantofi is unisex sau destinat numai pentru dame?
Am vazut pe olx laptopuri cu i7 pana in 1000 de lei (seconde- hand). Si ma gandeam daca sunt fake.uri, sau daca as putea sa recunosc daca au probleme. Voi ati cumparat electrocasnice la mana a 2....? (mai mult)
Caut de ceva vreme o pereche de vansuri sk8-hi la 300 de lei cel mult pe internet, dar nu gasesc nimic la aceasta incadrare si vreau sa gasesc un site de incredere cu produse originale la 300 de lei
Buna, am si eu o intrebare pentru romanii din Cipru! Stiti cumva un site, unde pot sa gasesc si eu sa fac o perna cu poza mea pe ea?
Adidasii de pe acest site sunt originali www.sport-loft.com? Adica am vazut adidasi jordan la 290 lei si nu stiu ce sa zic.
Calitatea tricourilor sunt ok pe bestial? Nu ma refer la cele la 25 de lei ci la cele la 45 sau peste.
Ce site recomandati unde pot cumpara online tricouri cu diverse modele cu caractere sau logo-uri din filme/seriale/jocuri/animeuri?
Kickwho.net livreaza in Romania, daca da, cat este transportul?
Doresc sa- mi cumpar si eu un pc de gaming, iar bugetul maxim este 3.000 de lei. Am gasit 3 sisteme care imi plac, dar nu stiu care este mai bun si cum s- ar descurca fiecare :- ? 1. https://altex.ro/sistem-...? (mai mult)
Salut, sunt din Bucuresti si am facut rost de o bricheta zippo, imi poate recomanda cineva un magazin de unde sa cumpar benzina deoarece nu vreau sa comand ca transportul costa cat benzina, multumesc!
De unde as putea sa fac comanda de durum tortilias? Si daca se poate sa platesc prin ramburs
Este vreun magazin de cutite in Iasi?
De unde pot sa gasesc tricou cu poeti si alti oameni ca al lui Zaiafet din acest videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=Tku2NZOxYF4
Salut, am nevoie sa iau un cadou de majorat unui prieten si eu si mai multi ne- am gandit, printre altele, sa ii cumparam un briceag. Am inspectat modelele de pe EMAG, dar multe nu au nici macar un...? (mai mult)
Unde pot gasi HDD Caddy in Hunedoara?
De unde sa putea cumpara, online sau in Bucuresti, costume de baie frumoase, moderne(nu cu text) si la pret ok (pana in 100 lei)?
Salut, stiti unde pot gasi abțibilduri cu Echipele de fotbal, gen care se pot lipi pe telefon?
A mai avut cineva probleme cu produsele de la ConectShop.ro? Sunt foarte neseriosi, isi bat joc de clienti.
Salut, am si eu o intrebare. Cum deosebesc un ceas emporio armani AR1410 fake de unul original?
asi dori sa comand de pe amazon niste componente de pc dar nu stiu exact cum decurge mai exact acest proces. Ma refer la faptul ca nu stiu care sunt toate modalitatile de plata, daca sunt taxe...? (mai mult)
Spuneti site-uri asemanatoare cu Banggood Aliexpress Joom Ebay Amazon, site-uri de unde pot cumpara accesorii pentru telefon, squishy
Am o intrebare, daca am dat comanda la o sticla de 7 euro termo de pe aliexpress si imi vine la Posta Vamala din Bucuresti ma pot duce sa o iau SINGUR? Tin sa precizez ca am 15 ani.
Buna, daca știe cineva și a comandat vreodată de pe aplicația Wish, să îmi spună dacă prețurile sunt intr-adevăr așa cum arată acolo, va rog mult
In cat timp mi se va raspunde la o cerere de returnare pe altex? Pot returna daca ambalajul este deteriorat( sunt dispus sa platesc pretul ambalajului daca e nevoie) De asemenea cum pot face sa ca in...? (mai mult)
Ce site-uri stiti de unde as putea sa-mi cumpar o pereche de New Ballance, la un pret acceptabil si sa fie si de calitate?( nu sa se desprinda dupa 3 saptamani, am patit ). Merci! Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?