De unde pot cumpara maieu sau tricou cu Houston Rockets?(de recomandat sa fie in tara)
Salut. Vreau sa trec de la tigari la electronica / vape. Pana acum am fumat dunhill albastru si marlboro de 7 mg. Am aroma de 16 mg si trebuie sa imi cumpar tigara electronica. Ma uitam la un " Elaf...? (mai mult)
Vreau sa platesc cu cardul de la raiffeisen un sistem pc pe bucati facut de mine! Nu se aplica niciun fel de dobanda nu?
Salut, site cineva de unde pot cumpara ochelari gen a lui kurt cobain/clout goggles din Romania https://http2.mlstatic.com/oculos- vintage- wiz- khalifa- oval- retr- hip- hop- pronta- entrega- D_NQ_NP_854276-...? (mai mult)
Unde gasesc jacheta din aia bomber/varsity/american college, intelegeti voi.
Ce părere aveți despre produsele de la amanet CashBook? Sunt bune? Ați făcut vreodată o comandă online de pe acest site?
Salut, as dori sa stiu si eu de unde pot lua acesti pantaloni sau eventual un link catre site-ul de pe care ii pot achizitiona: https://pin.it/3uwtgzqrv5yoav Dau funda. Multumesc
Ce magazin îmi recomandați de unde îmi pot cumpăra un costum de bucătar? Magazinul trebuie să fie online sau din Galați. Mulțumesc anticipat!
Ce ziceti sa imi cumpar un telefon resigilat de la eMAG sau de la amanet sigilat/putin folosit? Ati cumparat telefoane de la amanet? Dar resigilate de la eMAG?
Stie cineva daca pot si/sau gasi un loc unde se pot cumpara/comanda trandafirii aceia curcubeu in zona Ploiesti? Un exemplu aveti aici: https://imgur.com/a/KKhKQbz
Am si eu o intrebare,la care daca astept cat mai urgent un raspuns! Daca dau acum in seara asta o comanda, imi poate ajunge maine? Sau luni?
Cat costa un meniu cu 2 naciosuri la cinemacity?
Niste site-uri cu blugi marime ceva mai.mare ( xl ) stiti?
Stie cineva de unde pot sa cumpar kanekalon pentru impletit in Romania, si cat costa?
Este legit vapori.ro? A cumparat cineva de pe site?
Daca dau comanda maine de dimineață pe eMAG imi ajunge in aceeasi zi?
Cine poate sa imi dea si mie un site de unde pot cumpara stickere pentru skate laptop telefon etc. VA ROG Dar sa fie din Romania
Stie cineva din judetul Arad un local sau ceva asemanator de unde pot cumpara nuci umplute(fursecuri cu crema)?
Acum aproape o luna am cumparat o pereche de adidasi de pe site-ul nikeairmax90romania.com si ulterior am aflat ca nu e un site de incredere ...mai am vreo sansa sa primesc colet-ul?
Salut,a comandat cineva de le DHgate?
Amazon sau EBay? Mă interesează doar În funcție de taxe! Nu contează care ajunge mai repede! și care e mai serios? Mulțumesc!
Site-uri cu decoratiuni pentru zile onomastice?
Vreau și eu comand niste accesorii auto de pe site- uri gen Amazon, EBay, aș avea nevoie de niște sfaturi, in legătură cu transport, taxe, etc, și unde e mai indicat să comand, Amazon...? (mai mult)
Vreau sa-i trimit unei prietene din Germania un pachet cu tot felul de produse romanesti. Imi puteti da exemplu de niste produse romanesti care sa nu se strice si pe care sa le pot trimite?
Îmi poate spune cineva dacă sâmbăta și duminica este deschis la bazarul de haine și încălțăminte din Suceava și până la ce oră? Mulțumesc mult.
E ok sa cumperi paysafecard de la zebrapay? Nu am cumparat vreodata ceva de la zebrapay si nu stiu cum functioneaza, dupa ce iti cumperi paysafe-ul iti da o chitanta sau cum functioneaza?
Incerc sa dau comanda in aplicatia wish dar imi spune ca am o problema cu contul meu de utilizator ...Cum pot remedia problema?
In legatura cu firma de transport DHL si o comanda de pe Aliexpress. Chinezul de pe aliexpress a declarat mai putin decat e de fapt produsul iar eu acum aflu ca trebuie extras de cont sa trimit screenshot....? (mai mult)
Am un iPhone si inca e in garanție, dar încărcătorul s- a rupt putin la un capat si este cand incarca si este cand nu si tot face figuri, daca il dus la magazin il va schimba daca inca e in garanție...? (mai mult)
Unde gasesc o pereche de Adidas, ca in imagine? Un link cu pret sau un model, va multumesc https://imgur.com/a/HZu9rId
Salut, știe cineva de unde as putea să cumpăr un ac pentru cravata in București? Am nevoie până marți și e târziu să dau comanda de pe net așa că m- ar ajuta un magazin sau la ce gen de magazine...? (mai mult)
Există in România pompe de benzină E85? Dacă da, unde?
Dacă vreau să- mi comand de pe Aliexpress mai multe produse, fiind marketplace, îmi vin în colete diferite (ca la comenzile de pe okazii sau eMag)? Iar privitor la taxe, mai sunt şi altele...? (mai mult)
Nu inteleg, vreau sa imi cumpar cateva haine de pe footshop, si in descriere, la marimi, scrie ca manecile sunt de 86 cm ceea ce este foarte mult, sau am vazut bluza cu maneci 94 cm =))). Cum Dumnezeu...? (mai mult)
A cumpărat cineva de pe Wish.ro? Sunt pe bune? Vreau să comand o rochie. Va fi exact ca în poză?
Bună lume, știe cineva un depozit outlet cu haine dama de calitate?
Ce inseamna ca ai un look "tom boy" din punct de vedere vestimentar?
Imi puteti da si mie niste idei cu magazine de unde pot cumpara rochii de banchet? NU online Multumesc.
Ce stiti despre site-ul 99Designs?
Salut. Vreau sa trec de la tigari la vape. Am vazut pe un magazin online din Canada ca au o "oferta" (se numeste " Start your jurney free) unde cumparai arome in valoare de 50$ (~200 lei) si primeai...? (mai mult)
Oare pe b&b shop sunt ceasuri originale? Dar hugo boss Orange cum este? De calitate? Multumesc.
Salut, stie cineva niste magazine din Constanta care au placi video de preferabil Gtx 750 ti?
Sal TPU, am 14 ani si am un vape, problema e ca nu am lichid.Da ca m-as duce la un vape shop, mi-ar da lichid sau este ilegal sa dai la minori?
Ce ziceți, este de încredere magazinul CEL.ro? Am auzit păreri și păreri. Aș dori să îmi cumpăr un Asus Strix x470- Gaming și memorie ram. Am auzit cazuri în care au venit produse...? (mai mult)
Buna ziua! Am dat o comanda pe AliExpress de 15 produse iar la 3 dintre ele imi apare „closed" la status. Mentionez ca le- am plasat pe rand (cele 15 produse) pe 3 comenzi. Ce trebuie sa fac? P.S:...? (mai mult)
Vreau să cumpar ceva de pe net, dar cand încerc sa imi fac cont la un moment dat ma intreaba orasul, ce fac daca eu stau intr-o comuna, scriu comuna in loc la oras?
Eu locuiesc in Spania si vreau sa cumpar un GamingPack de pe Amazon.es... Eu nu am mai cumparat de pe Amazon niciodata si nici prieteni mei si as vrea sa va intreb. Ajunge in buna stare? Sau...? (mai mult)
Urmează ziua iubitul meu și doresc să îi cumpăr un ceas, dar nu știu nicio firmă de ceasuri și nu vreau să îi iau ceva de proastă calitate și să mă fac de rușine. Îmi puteți spune...? (mai mult)
Salut, stie cineva ce magazin ar vinde o bratara asemenea celei rosii din aceasta poza? Ca model ma refer https://imgur.com/Ty4VePD
Daca am gasit un produs la reducere pe eMag, si il adaug in cos, pe cand o sa se scoata reducerea produsul meu din cos v- a avea acelasi pret (redus) sau ii ca vreste pretul odata cu trecerea ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!