Recomandari de siteuri de genul fashion days, pentru livrat haine acasa?
Site- ul https://dutyfree- otopeni.ro - cel cu parfumurile ieftine este un jaf de mare clasă și nu înțeleg de ce nu a fost raportat până acum și închis! Am comandat 2 parfumuri pentru femei și...? (mai mult)
Bună! Am o comanda după shein în valoare de 235 de lei și are deja 2 zile de când pachetul este în Cluj Napoca. Este normal?
Buna! Am comandat niște articole de pe shein, pe data de 14.1. 2024. Acum 3- 4 zile m- am uitat sa văd unde este ( arată de este in Doha, in aeroport ) iar azi, când m- am uitat iar, îmi arată...? (mai mult)
Cum pot primi banii înapoi de pe shein?
Stie cineva daca,, Oscar magazin" e legit? Au niste reduceri dar par prea suspecte
Salut, stie cineva niste second hand-uri prin Bucuresti care sa aiba preturi bune?
Bună! Doresc să îmi cumpăr un inel de la Pandora, dar placat cu aur roz. Nu știu cat rezistă, dacă nu se duce culoarea roz. Cine a mai avut, cum se comportă bijuteriile placate?
Buna ziua...ce site uri recomandati pentru livrare produse alimentare Teleorman Frasinet?
Salut, am făcut o reincarcare de 6.25 euro la selfpay(aparatul din magazin) pe Oringe și a apărut cod de 10 cifre, e codul greșit? Se poate da numere mai puține, eu știu ca trebuia sa fie 14 cifre,...? (mai mult)
Ce siteuri sunt bune pentru livrat haine acasa, probat, pastrat/returnat?
Bună.Am dat o comandă pe un site acum o săptămână și am dat o adresă greșită. Am sunat și la call center ul site ului unde am făcut comanda și mi au spus ca îmi vor trimite o cerere de relocare...? (mai mult)
Bună cunoașteți un site de unde pot lua cadouri personalizate precum :ceas cu scris, hanorac, ceva de pus in perete, pentru masina( breloc pentru chei sau decoratiune interioara), etc? Am nevoie...? (mai mult)
Dacă nu sunt acasă când vine comanda de pe shein... Ce se întâmplă, rog seriozitate.
În cat timp credeți ca îmi va ajunge o precomandă la iPhone 15 pro de pe eMag?
Salut! As dori sa găsesc o machetă sau jucarie Dacia Logan 2004/2005, culoare verde(cameleon) pentru comandă online. Pe Altex.Ro sau Emag nu mai sunt disponibile. Ofer fundă pentru link.
Hei! Mă puteți ajuta puțin? Vreau să comand de la eMag ceva în rate de 12 luni fără dobândă cu BRD. După ce adaug produsul în coș, îmi apar modalități de plată : card de credit sau de ...? (mai mult)
Bună! Există cumva o firmă sau o asociație care vinde bijuterii din aur cu fundița cancerului și care prin cumpărare de produse, banii se duc în sprijinirea cazurilor de cancer? Știu că Avon...? (mai mult)
Buna am comandat ceva de pe AliExpress si am apăsat din greșeală pe butonul de comanda finaliza ca și cum mi- ar fi ajuns comanda, desi nu a ajuns pentru ca abia ce o comandasem cu un minut inainte,...? (mai mult)
Buna tuturor. Ce înseamnă expediere refuzată? Pentru un colet. Deci nu am refuzat eu coletul. Pe Cargus curier, așa îmi arată. Coletul a ajuns la Zalău la ora 9, și la ora 10 și ceva, expediere...? (mai mult)
Am comandat ieri de pe GESCO, am dat toate datele, unde locuiesc ce și cum, dar acum mă întreb, am dat și nr de la casă, nr telefon, adresă email etc. și codul poștal. Bun îmi zice comanda...? (mai mult)
Draga comunitate TPU, am lansat site- ul www.rasfoila.ro unde selectam si afisam oferte de la magazine precum Lidl Kauland Penny Profi JYSK dm Va rugam o parere sincera cum vi se pare site- ul? Ce...? (mai mult)
Bună seara! Aveți idee din ce cauză nu se mai găsește rigevidon? Și dacă sunt șanse să se mai găsească în farmacii?
Pot comanda depe taobao in România? Si dacă da, cât durează să îmi ajungă coletul?
Salut, îmi puteți recomanda un pat rezistent?(am 120 de kg) de preferat 90/200 și dacă tot și o saltea de preferat nu cu arcuri că am auzit că nu sunt bune
Bună ziua! Ce părere aveți despre site-ul Trendmall? A comandat cineva? Este ok încălțămintea de la ei? Vă mulțumesc!
Ce parere aveti despre magazinul online gate shop?
Buna, un prieten de pe TPU mi- a trimis prin posta romana o placuta de ram, dar problema este ca am primit un mesaj cum ca "pachetul dvs. are probleme de livrare, va rugam sa actualizati informatiile...? (mai mult)
Am comandat de sarbatori 2 parfumuri de la DUTY FREE OTOPENI. Am primit alte 2 parfumuri, care sunt fake. Nu miroase nici pe departe ca originalul si in plus, mirosul nu tine mai mult de 30- 45 minute....? (mai mult)
Intrebare despre petarde! Deci, recent am aflat despre acest site numit PyroZeus, dar am auzit diferite opinii despre acest site, unii spun că totul este legit alții spun că este fake. Deci, aici...? (mai mult)
Salut, am comandat acum o săptămână ceva de pe AliExpress, mai exact niste becuri H7, prima dată când am comandat, când am plasat comanda, am văzut că nu am selectat becurile de care aveam...? (mai mult)
A cumpărat cineva ghete/botine Betty London? Sunt confortabile? Sunt de calitate? Vi s-a potrivit mărimea obișnuită? Mulțumesc!
Salut! Daca dau comanda pe panda buy si comanda ajunge in warehouse si daca costa prea mult transportul pot sa anulez comanda?
Bună TPU! M-a sunat azi curierul de la GLS și nu am răspuns,nefiind acasă și neauzind telefonul, credeți ca îmi va livra coletul și a doua oara?
Buna ziua, ati cumparat parfumuri de la Dutyfree Otopeni? A reusit cineva sa ia legatura cu ei. Eu nu...
Ce iarbă/salvie de PaloSanto îmi recomandă și mie cineva a fi bună? Mă refer care chiar să-și facă treaba, să fie pură și să ajute cu adevărat la protecție?
Se poate comanda de pe shein cu cardul de tichete sociale?
Bună seara! A comandat cineva de pe site-ul salewaromania. com? Ați primit comanda?
Când fac retur la un produs de pe About You, cum ambalez produsul pentru a- l pune la cutia FanCourier? Am cele două foi (Bon de livrare și Formular de retur), pur si simplu pun produsul si foile ...? (mai mult)
Acum cumpărat alaltăieri ieri o pereche de bocanci de pe Ava Sting… Este vorba despre o pereche de bocanci de la Safety Jogger din Belgia.Iar la piciorul drept simt ca mă jenează pe ligamentul din...? (mai mult)
Salutare, ce curier recomandati pentru livrari internationale, am de trimis un colet in Austria in valoare de 400 de lei. De precizat, coletul are 15x15x105cm si 1.5kg
Buna ziua! A gasit cineva ieri sau azi o caciula maro de la timberland in parklake? Mentionex ca am fost la film la ape blestemate de la 15.50 in sala 3. Va rog seriozitate
Stie cineva daca este de incredere site-ul asta sporty1.ro?
Ca sa returnez un produs de pe eMAG prin easybox trebuie să pun pe pachet ceva adresa sau nu este nevoie?
Ce scutece de adulți pentru bărbați mai discrete/de zi recomandați? (absorbție medie)
Am plătit cu cardul de bonuri la supermarket. Întrebarea este, supermarketul poate sa afle datele cardului meu din acea plata (nume, număr etc)?
Salut, TPU. Vreau si eu sa comand de pe pandabuy dar nu stiu ce firma de curierat sa aleg, am vazut ca sunt mai multe opțiuni (dhl europa tarifare linia M, linia Y si linia B sau dpd da ala e scump...? (mai mult)
Buna TPU! Imi puteți recomandă site-uri de haine?
Am dat o comanda pe eMAG in 24 decembrie, normal au promis ca, comanda va ajunge in 2 zile, nu a fost asa, apoi am primit un sms ca si cum comanda ar veni pe 3 ianuarie, suntem in 14 ianuarie si nici...? (mai mult)
Bună ziua, ce mărime înseamnă w30 sau 44r? Mă poate ajuta cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?