Ce manusi merita cel mai mult? 1. https://www.sportisimo.ro/adidas/ace- yp- mn/176099/ 2. https://www.sportisimo.ro/kensis/def- con/138011/ 3. https://www.sportisimo.ro/adidas/ace- young- pro/160267/ ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre magazinul online bonprix?
Ce părere aveți despre magazinul online wish.com?
Este ziua mamei mele sambata.Si nu stiu ce sa ii cumpar.Imi puteti da niște sfaturi? 100- 150 lei maxim Fără machiaje, albume cu poze, chestii de vopsit parul sau haine. Astept păreri ...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe wish? Cum sunt Hainele de pe acest site? Dar în cât timp ajung și cât e prețul transportului?
Stiti daca magazinele second hand cumpara si haine de la oameni din oras sau doar din import?
Unde este Office Shoes in Ploiesti?
Salutare tuturor! Cum vi se pare site- ul CEL.ro? A facut cineva comenzi de la ei? Daca da, cum a fost? As dori sa achizitionez de la ei un sistem de gaming intrucat este ieftin si are niste componente...? (mai mult)
Stie cineva unde pot sa gasesc : Beanie ca cel al lui Jughead Jones din Riverdale Sau Geaca/Adidasi cu Southside Serpents? Vreau ca site- urile sa livreze in tara in caz ca sunt din alte tari, sau...? (mai mult)
Neata, ma poate ajuta cineva cu un site de incredere de unde pot achizitiona un ceas? Este vorba despre un Rosefield The Mercer Black?
Cum pot plati pe Wish? Care sunt pasii? P.s sunt incepatoare
De curand mi- am spart telefonul si neavand bani de unul nou m- am hotarat sa imi iau unul un rate.Cum tot cautam eu asa pe net am descoperit oferta celor de la flanco.Acum ideea e ca mi- a placut...? (mai mult)
Aia de la DpD (curier) sunt seriosi?
vreau sa cumpar ceva, impreuna cu colegii, profesorului care ne- a fost diriginte. E profesor de matematica, ii place istoria, ii place sa citeasca. Este un om cultivat, om deschis si ...? (mai mult)
Ce site-uri românești știți cu haine în genul Zaful, Missguided, Romwe, Shein, etc. Știu că sunt câteva site-uri care vând produse de la ei, doar că nu le găsesc.
Cam la cat timp sunt reduceri la Altex? E vorba de un pc de gaming care a fost redus pana acum 2 zile. Aveti idee cand va fi din nou la reducere?
Spuneti-mi si mie un site de unde pot cumpara un pistol cu bile de fier pentru copiii
vreau sa- mi iau de la gifts ceva masca free dar shipping este 1$. Acum intrebarile: 1. Cei de la wish chiar vor trimite produsul? Gen ati mai luat de a ei si v- a adus? 2. Cat costa taxa...? (mai mult)
Ati cumparat vreodata de pe wish.ro? Nu vi se pare cam dubios faptul ca acele produse sunt cam ieftine? :)) Adica produsele cumparate sunt precum cele din poza si sunt de buna calitate? Sau costa mai...? (mai mult)
Cum pot ascunde talia inalta a blugilor?
Stie cineva daca site- ul sport- brands.ro este fake? Tocmai ce mi- am comandat o pereche de Nike Roshe Two Black- Red- White si sincer, la pretul pe care il au, 200 de lei, mi se pare un chilipir. ...? (mai mult)
°°°°FUNDA°°°° Stie cineva de unde pot cumpara castile AKG? (cele pe care ti le dau atunci cand iti iei S8+ ) sau macar ce casti pot cumpara doar sa se auda la fel de bine? Nu conteaza daca au ...? (mai mult)
A cumparat cuneva lenjerie de pat de pe site-ul www/lenjeriepepat.ro? am vazut ca au preturi f bune????...
Salut, voiam sa-mi cumpar ceva de pe Altex si la modalitati de plata imi arata numerar la livrare (adica ramburs) doar vreau sa stiu. Ps:Dau funda
Hello! A cumparat cineva parfumuri de pe eMAG? Sunt originale?
Am comandat NBA 2K18 de la eMAG, duminica la ora 9 seara. Cei care au experienta cu emagul imi pot spune in cat timp poate ajunge?
Ce parere aveti de acest anunt? As vrea sa dau un Samsung j5 2016 la schimb pentru el. La ce sa ma uit cand ma intalnesc cu el ca sa fiu sigur ca nu iau teapa? link: https://www.olx.ro/oferta/iphone-...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest site:https://www.la- papuc.ro/produs/adidasi- inalti- cu- leduri- albi- unisex/ (La- papuc ) Merita sa cumpar de pe el, adica ma refer daca site ul e bub, vreau sa cumpar...? (mai mult)
daca imi cumpar doua Boxe Portabile JBL Go 2 IPX7 3W Negru pot sa le conectez cumva intre ele?
Cum platesc taxele vamale la AliExpress?
Salut.Unde pot gasi tutun la punga de 1 kg in Brasov?
Cine poate sa imi dea si mie un site de unde pot cumpara stickere pentru skate laptop telefon etc. VA ROG
Cum comand de la pc garage prin posta? Este bine ce am bifat acolo? Exista livrare prin posta la pc garage? Tin sa mentionez ca daca aleg "Ridic personal sau, bla bla bla" nu imi da sa aleg ...? (mai mult)
Buna, doresc sa imi cumpar un telefon de pe AliExpress si sunt telefoane la costuri reduse, credeti ca este teapa? Doresc sa stiu ce experienta ati avut cu acest site.
Buna ziua! Pe AliExpress pot avea mai multe conturi cu acelasi card? P.S: Dau funda astazi!
Am castigat un prosop si un hanorac lay's de la concurs. Cand ma vor contacta sa mi-l dea sau sa imi spuna ca am castigat?
Stiti site-ul GameStore? Cum e?(adica ati comandat ceva de acolo)
Imi poate spune cineva cat costa un cartus de Kent Switch Scurt la duty free in aeroport...? Cineva sa stie sigur. Ms!
Stie cineva daca exista un skateshop in Rm.Valcea?
Salut.Dacă am achiziționat un produs în rate de la Altex, îl pot returna?
Și-a cumpărat cineva plăci de păr de la Nova? Dacă da, sunt de calitate?. Au un preț destul de mic si nu prea am încredere să comand.
Pot sa dau comanda de un colet de pe Emag, Pc Garage etc? Am 15 ani! Am nevoie decat de buletin?
de unde pot sa cumpar si eu o rochie ieftina si frumoasa pentru banchetul de clasa a 8? Ms anticipat
Deci, am comandat de pe PC Garbage un gamepad, si imi scrie ca este in Depozit Argeș, dar am selectat ramburs la livrare si m-au intrebat si unde trebuie sa-l adica. Ce este de facut?
Stie cineva daca exista in Rm.Valcea un skateshop?
Stiti siteuri cu haine en gros sau de unde as putea aproviziona un magazin de haine? Merci
Am comandat ei un aparat foto si azi am primit confirmarea iar cei de la Nemo Express o sa- l livreze.Imi spun ca se afla in Intrare Statie Origine Bucuresti. Aveti idee daca poate sa- mi ajunga ...? (mai mult)
Am dat comanda de pe Pull&Bear de câteva zile și încă nu m- au anunțat prin ce firma de curierat vine.Mi- au trimis e- mail de confirmare si predare a coletului curierului, însă nu ...? (mai mult)
Cat costa o limonada la un restaurant? De ex la casa verona. E mai mult de 10 lei?
Tocmai ce mi-am comandat de pe Vodafone online un huawey p20 lite (la ora 2 după-amiază)in cat timp credeți că o sa vina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!