Hei! Vreau sa comand de pe Altex un aparat foto. Poate comanda doar cel care are peste 18 ani sau nu conteaza?
rog putin ajutor la cunascatori! Am cumparat un s9plus de la cineva care e cumparat la abonament si are cutie factura si acte liber de retea. Ce vreau să intreb este 0 Proprietarul de drept...? (mai mult)
Unde pot găsi patine cu rotile in Buzau? Mai ieftine!
Ce fac daca coletul meu este blocat in depozitul Fan courier?
Eu nu am card de credit, pot sa comand sau nu?
Am un xbox 360, iar la vara mi- as dori sa- mi iau un xbox one x. Exista vreun program prin care aduci un xbox 360 si primesti o reducere la e xbox x? Adica nu o sa mai am ce face cu cel vechi,...? (mai mult)
Unde pot gasi aceste pulovere de cumparat in Romania? https://imgur.com/8v8DqLe https://imgur.com/a/WSvnffS
Mi-am comandat ceva prin Fan courier si imi arata statusul: avizat, cand imi vine pachetul?
Vreau sa imi schimb mobila de acasa(dulap, masuta, canapea etc) si am gasit ceva mobila in Germania dar nu e noua, e second. Lucrez pe comunitate si am zis daca tot am ocazia sa o aduc acum....? (mai mult)
As vrea sa achizitionez un ceas hamilton? Imi puteti recomanda un magazin de incredere din Romania sau din Europa?
Cat costa aproximativ transportul pe wish? Este de incredere sa comanzi pe el?
A cumparat cineva de pe site-ul fc-moto.de? Stiti in cat timp ar ajunge coletul de acolo?
Buna dimineața! Cine îmi poate recomanda și mie în Piatra Neamț magazine de unde pot achiziționa ținute de ocazie tinerești (rochii lungi, medii, pantofi dama, sandalute elegante)?...? (mai mult)
Îmi puteți spune, vă rog, de unde pot să iau semnalizator + stop pe frână pentru biciclete până în 50 de lei?
Pot găsi în City sau Vivo din Constanța magazin New Balance sau Lacoste? Și în ce magazine din aceste două mall-uri pot găsi tricouri 100% din bumbac?
Vreau sa comand o pereche de tenisi nr 41. dar imi apar mărimile din Anglia. știți care ar fi nr 41? 6 7 7, 5 8, 5 9,5 10 11 12 6, 5 10, 5 13 11, 5 14 15
Pareri AliExpress?
Știe cineva la ce magazin/supermarket pot să găsesc pad-uri pentru aparat de cafea? Nu capsule cu lichid, un fel de pliculețe cu conținut uscat
Bună,stie cineva în cat timp imi ajunge comanda de pe wish? Multumesc
As dori site-ul de unde pot cumpara aceasta rochie. Va rog daca ma puteti ajuta. Fundaa Maree https://imgur.com/Mjt7pN4
Ma lasa sa beau monster daca am 13 ani? Ma refer la magazine
Doresc sa imi vand bicicleta pe care o detin de un an, a costat in jur de 1200 de lei redusa de la 1400, ofer si garantie, arata bine, nu a fost supusa pe teren accidentat, ma rog, pe scurt...? (mai mult)
Salutare TPU, as vrea sa achizitionez de pe amazon pentru noul meu pc o placuta de ram viper elite ddr 4 2133mhz. Doar ca atunci cand intru de pe telefon pe amazon pretul este in dolari iar atunci cand...? (mai mult)
A mai comandant cineva de pe Aliexpress? E de încredere? ????
Se poate cumpăra online cu un card de salariu? Încerc de 3 zile să achiziționez ceva și tot timpul îmi dă o eroare "flood card"
Hei! Ştiţi de unde aş putea comanda un tricou personalizat, adică vreau să aleg eu ce să scrie pe el. Rog seriozitate!
Sunt in cautarea unui vape, si am gasit pe internet un kit la 300 de lei. Intr- o zi ma uitasem pe olx la niste vapeuri si dau de acel kit pe care il voiam eu doar ca era la 150 de lei. Problema...? (mai mult)
A cumparat cineva vreo data telefoane de pe Aliexpress, mai exact iPhone? Imi poate spune cineva daca sunt originale si daca sunt bune? Se merita? Mersi
Pe ce site pot cumpara arme super ieftine de airsoft? Un site ceva, doresc sa iau mai multe replici si nu am un buget foarte mare.
Daca comand te pe Amazon.co.uk o boxă portabilă in cât timp ajunge in România dacă aleg: - Standard Delivery. In cât timp ajunge și cu ce? Unde ajunge coletul? De unde il ridic? - Expedited...? (mai mult)
O prietena din Bucuresti vrea sa cumpere de pe siteul acesta: https://www.shopmissa.com/ Cat este transportul?
Daca comand un produs de pe aliexpress cu valoare sub 10 euro acesta va ajunge direct acasa sau macar la posta romana din satul meu? Sau trebuie sa ma prezint la posta vamala? Stiam, din auzite, ca ...? (mai mult)
Stiti cumva daca de 1 iunie vor fi reduceri pe PC garage?
Cum pot anula comanda de pe team deals? Help!
exista șanse sa fiu păcălit pe site-ul acela wish? Care face raclama peste tot despre el?
Buna, TPU! As dori sa incep sa fac cumparaturi de pe eBay si de accea as avea nevoie de cateva informatii din partea cuiva care a facut/face cumparaturi de pe acest site. 1. Toate produsele comandate...? (mai mult)
Daca comand un produs de pe aliexpress cu valoare sub 10 euro acesta va ajunge direct acasa sau macar la posta romana din satul meu? Sau trebuie sa ma prezint la posta vamala? Stiam, din auzite, ca un...? (mai mult)
Hei TPU, caut jucarii bakugan ieftine sa le comand online, spuneti-mi daca stiti va rog.
Hei TPU, de unde pot cumpara jucari bakugan online ieftine?
De unde pot cumpara din Cluj Napoca seminte de grau, cu scopul de a fi plantate? (Daca mi-ati putea spune si pretul/g/punga. ar fi perfect)
Hey, stie cineva unde pot sa gasesc inele barbatesti si accesorii rock (daca se poate nu prea scumpe) in Constanta?
De la ce firmă/Brand pot achiziționa niște boxeri de calitate? La ce mă refer prin calitate? Păi în primul rând să fie dintr- un material calitativ care să nu mă facă să transpir ...? (mai mult)
Hei. Vreau să îmi iau un telefon de pe eMAG. În cutie va fi tot ce este nevoie? (încărcător, căști...etc)
Vreau sa imi comand un tricou de pe amazon, este de incredere? Imi ia mult pe livrare pana in Romania?
Hei. Vreau să dau comandă de pe eMAG un telefon. Îmi puteți spune mai multe detalii legate de: în cât timp ajunge, unde plătesc, unde ajunge comanda..chestii de astea. E prima dată când dau ...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati niste casti bune pentru telefon, la un pret relativ mic (~35 de lei)? Ma intereseaza in principal bass- ul si calitatea sunetului, nu neaparat sa se auda foarte tare....? (mai mult)
as vrea sa fac și eu o comanda de pe Alixpress în valoare de 500- 600 de dolari și as vrea sa știu cat m- ar costa trasportul pana în România, nu am mai comandat niciodată, as vrea...? (mai mult)
Cum pot sa trimit un produs service-ului Emag?
Dacă plouă, e noapte și las geamul deschis, există șanse să mă trezesc cu sute de țânțari în cameră?
Ce părere aveți despre site- ul red24.ro? As vreau sa- mi comand produs asta și nu știu cât de Ok este ca material, mărime etc http://www. red24.ro/cumpara/costum- office- model- 2017- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!