Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Februarie 2025 sunt:
Poate cineva sa- mi explice detaliat cum sa iau un tricou de pe site- ul asta? https://merch.starsetonline.com/ E site- ul unei trupe care cred ca e grozava si as vrea sa am acolo un tricou...? (mai mult)
Am ajuns la concluzia ca investesc o grămada de bani pe haine și când ajunge timpul sa ma îmbrac tot "nu am in ce", o grămada de haine pe care le iau și nu stiu cum sa le compib, nu stiu ce sa ...? (mai mult)
Știți cumva unde pot găsi set geanta+portofel cu model/imprimeu pisica?
Ati comandat ceva de pe Wish? Sa am incredere in aceasta aplicatie?
In cat timp apare la deichmann marimea 41, la astia? https://www.deichmann.com/RO/ro/shop/home- barbati/home- barbati- incaltaminte/00012301565873/Pantofi*sport*pentru*barbati*DELTA*FORCE*VULC.prod?imgFmt=&filter-...? (mai mult)
Huawei P20 sau Samsung galaxy s8?
Salutare TPU, am nevoie de un cod de reducere eMAG, daca se poate cât mai repede, rămân profund recunoscător, multumesc.
Pe aplicatia aceea AliExpress se plateste si cu bani adica fara a plati cu cardul, stie cineva? Dauu funda
cam cat ar costa sa trimit un colet cu fan curier din Satu Mare pana in Giurgiu? Dau funda
De unde se cumpara adidasi fake? Tot vad reclame pe Facebook cu adidasi fake si eram curios de unde fac ei rost, cine este distribuitorul?
Buna, recomandati-mi si mie niste site-uri cu rochii pentru banchet, va rog. Multumesc anticipat!
ma intereseaza si pe mine un portofel subtire de tip slim card holder in care sa imi aiba loc buletinul.Am vazut prin magazine dar nu erau suficient de mari pentru buletin.De unde as putea ...? (mai mult)
Ce market are vinul WOLF BLASS?
Dacã cineva a comandat de la siteul superstarromania.com atunci cat a durat livrarea si a fost produsul original sau fake?
Imi puteti da un site de incredere de unde pot cumpara mouse-ul Asus Rog rx1000 Eagle Eye?
Ieri am primit mesaj de la FanCourier cum ca ar trebui sa-mi vina comanda intre orele 9-17 dar nu a venit. I-am sunat insa nu raspund. In maxim cate zile o sa-mi vina
Vreau sa fac comanda de pe Domo de un SSD si RAM. Daca fac comanda pot plati ambele produse in rate?
Salut, nu prea ma pricep la vapeuri si chestii, merge acest atomizor https://www.smokemania.ro/ro/atomizor-smok-tfv12-prince.html pus la https://www.smokemania.ro/ro/mod-vaporesso-revenger-x.html
Mi-am luat manusi noi de portar... (De la "Lupos") au 4mm latex german... Eu stiu ca trebuie sa le bag in apa fierbinte inaintea primei folosiri. Voi ce credeti?
E normal ca eMAG sa- mi refuze returnarea unui produs daca acesta a fost desfacut? Era vorba de niste incuietori pentru sertare si trebuia sa le desfac sa vad daca se potrivesc acum ei imi refuza returul...? (mai mult)
De unde pot cumpara o jacheta OlteanClan? Ma refer, unde o gasesc in magazine, nu pe net, nu o vreau prin curier... Urgent dau funda Intrati pe link sa vedeti cum arata jacheta...? (mai mult)
Hei TPU, am facut vineri o comanda de pe answear.ro si am primit un mail ca comanda a fost înregistrată si in scurt timp va fi inmanata fan curierului, mailul asta l- am primit sambata. Azi m- am uitat...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot comanda lasere care topesc (un site de incredere fara card)
Am comandat un hanorac de pe siteul h&m ieri, am sunat la ei si mi-au spus ca nu pot anula comanda, pot sa refuz coletul cand o sa-l aduca curierul daca inca nu l-am platit?
Salut. Am comandat ieri un hanorac de pe site ul h&m si azi mi-am dat seama ca am selectat marimea gresita, cum pot sa anulez comanda?
No seara buna tuturor. Nu stiu de va mai aduceti aminte de sucul ala Fanta Exotic de prin anii 2000 - 2010. Vad ca a disparut de pe piata in ultimii ani. Sincer eu chiar il adoram. Stiti cumva sucuri...? (mai mult)
vreau si eu site-uri de un pot cumpara sepci, care se poarta, la moda...site-uri gen zoot
A comandat cineva un iphone de pe aplicatia wish? As vrea sa comandat si doresc sa stiu daca preturile sunt asa cum spun ei si daca sunt de calitate. Multumesc!
Este site-ul Wish scam (teapa)? (as vrea sa primesc raspunsuri de la cei care au cumparat sau au informatii cu privire la acest site) Multumesc! :)
Am descoperit recent site-ul zipy.ro si de pe acel site vreau sa imi iau beyblade-uri. Site-ul este de incredere? Si in cat timp ajunge coletul? Multumesc!
Vreau si eu va rog siteuri de unde pot cumpara jordani cu livrare in Romania,
Pe ce site-uri pot gasi beyblade-uri originale?
Am dat o comandă pe Altex de 2 carduri de memorie de același fel și o husa pentru telefon. Am primit email în care scria ca am comandat lucrurile astea. După ceva timp am mai primit un email cu factura,...? (mai mult)
Stie cineva daca in orasul Constanta are aceste firme de îmbrăcăminte? (Guess / jordan / Armani / Polo / Nike )
Pe ali express cand comand ceva si vine curierul pot plati in ron? A si mai am o intrebare! pe Ali Express au beyblade-uri originale?
Site-ul chrono12.de este sigur sau mai dau și tepe?
Maine îmi va veni un colet de la fan. Voi fi la școală pana la 13 și cred că va sosi coletul până în 13. Ce pot face.....luni voi primi, cred, Nr tel al curierului. Să îi dau mesaj in pauza...? (mai mult)
De unde se poate achizitiona cloratul de sodiu sau potasiu? Am auzit ca se foloseste pentru eliminarea butucilor. Va rog nu dati link- uri de pe bizoo sau clubulafaceristilor pentru ca cei de acolo nu ...? (mai mult)
E de încredere acest site(http://superfashion.ro/sport-shoes)? Ați comandat vreodată de pe acest site? Ce părere aveți despre acest site e de încredere sau?
As vrea sa finalizez o primă comanda pe aliexpress si ceva mă împiedică. Eu am card visa cec bank. O fi din cauza asta? Chiar am nevoie de ajutor.
Salutare! Am comandat de la mobile direct vineri și comanda vine luni. Eu cel mai probabil voi fi la școală când va veni curierul. Nu am primit până acum nici un mesaj de la ei....cred că voi primi...? (mai mult)
La ce posta mai ajung comenzile de pe aliexpress, wish?
Stiti in ce magazine fizice pot gasi o masca de dormit?
Imi puteti spune niste site- uri cu preturi mai mici ca pe eMAG, pentru telefoane? Si ce telefon imi recomandati pana in 650 de lei? De preferat ar fi sa fie de la o firma mai cunoscuta si nu "chinezarii"....? (mai mult)
De unde pot sa-mi comand haine Supreme?(sa se livreze in Romania)
Stiti care sunt magazinele de huse de telefoane din iulius mall cluj?
Gasesc de Black Friday xbox one ieftin? Pe eMAG sau alte site-uri?
In cat timp ajung seturile de dormitor de la eMAG? Prin comanda? Ms.
Peste 2 săptămâni ma duc la majoratul unui prieten. Ce cadou as putea sa ii iau? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?