Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Februarie 2025 sunt:
Buna, doresc sa procur un iphone de pe net ca e mai eftin, acesta https://:///... 2807292672 dar vreau sa va rog sa ma ajutati cu sfaturi cum verific daca nu e fake
Unde se pot gasi Jordani in Ro?
De unde pot sa cumpar haine bape sau gucci sau supreme originale in Romania, ca nu vreau sa cumpar din alte tari ca trebuie sa platesc cu cardul si nu vreau!
Buna Ziua! Vreau sa stiu si eu care fier de calcat este mai bun sau daca puteti sa imi recomandati ceva pana in 210lei? https://www.emag.ro/fier- de- calcat- philips- azur- performer- talpa- steamglide-...? (mai mult)
Care e prețul minim pentru o camera video profesionala noua? Dar la mana a doua?
Care fier de calcat este mai bun? https://www.emag.ro/fier- de- calcat- tefal- easygliss- fv3970- 2500w- rezervor- de- apa- 0- 27l- jet- de- abur- 150g- min- abur- vertical- 40g- min- sistem- antipicurare-...? (mai mult)
Vã rog sã-mi dati niste opinii despre site-ul superstarromania.ro. Cine a comandat de la acess site si cât a durat livrarea?
Hei cine a cumparat haine online de pe site- uri din afara Europei(ma refer strict la US), din magazine gen Forever21, Urban Outffiters, Fashion Nova, Brandy Melville, etc, cum este cu transportul, taxele,...? (mai mult)
Stiti un site de unde pot achizitiona tenisi vans fake roz marimile 35 36 37? Multumesc anticipat.
O sa fie ziua mamei mele peste cateva zile...ce i-as putea cumpara?
Hei, cine a cumpărat de pe site- ul fashion nova, cum este cu transportul, taxele(având în vedere ca produsele vin din US) și cum este calitatea produselor, dacă ați avut probleme cu cumpărarea...? (mai mult)
Salut, doresc sa imi comand niste haine de pe un site si cand doresc sa imi fac contul imi cere sa bifez o casuta cum ca am peste 18 ani, dar am 16, ce as putea sa fac? help pls.
Salut, vreau sa vand niste produse pe olx dar nu stiu care varianta sa o aleg dintre a trimite prin posta, sunt multe optiuni dar una care sa fie rentabila ca si pret dar si ca siguranta pentru cel care...? (mai mult)
Am comandat un controller din altex(magazin on-line), l-am folosit maxim o ora, il pot returna la magazinul altex din orasul meu?
De ceva timp mă tot gândesc sa fac comandă de pe Aliexpress, însă nu sunt sigura daca merita sau nu. Ati comandat vreodata de acolo? Cum vi se pare? Astept informații și sfaturi utile despre...? (mai mult)
Salut.Am facut o cerere de retur pe mediagalaxy la un produs. https://postimg.cc/gallery/1uu0x1zam/ Trebuie sa astept sa vad daca imi accepta cererea, sau este deja aprobata?
Cum anulez o cerere de retur pe mediagalaxy? Cu mesaj online daca stiti cum... dau funda...
Salut, ma intereseaza sa comand o tigara electronica. Intrebarea mea este : trebuie neaparat sa am 18+? Adica imi cere buletinul sau ceva?
Buna, daca am comandat ceva de pe EBAY in lire trebuie să plătesc in lire?
Produsele comandate de pe Wish ajung la posta locală sau trebuie sa ma duc dupa ele la posta vamala? La posta vamala trebuie sa platesc ceva daca am plătit produsele si expedierea lor cu cardul?
Stie cineva un web site de unde pot sa cumpar pantofi Nike Air Jordan 1? Siteul poate fi si european, nu neaparat roman, numai sa aiba pantofii la marimi de adulti ca parca le fac exclusiv pentru...? (mai mult)
Salut, as vrea sa imi pun alocatia pe card, ceea ce voiam sa stiu este daca pot sa fac cardul pe numele meu avand in vedere ca am 14 ani, cardul vreau sa il folosesc pentru cumparaturi (nu ma pricep),...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara un pug, bulldog francez sau bulldog englez la 700-800 de lei?
Ce sa aleg dintre un nou iphone ce va aparea in septembire sau un caine shiba inu?
Am comandat aseara doua produse de pe Wish, produse ieftine si am plătit cu cardul 15 lei, in acești 15 lei era inclus si taxa de expediere pentru ambele produse. Cand imi vor ajunge produsele...? (mai mult)
Stie cineva unde pot sa gasesc de vanzare o consola ps vita? Sunt din Iasi
Salut, azi as vrea sa imi command o trotineta freestyle de pe decathlon.ro sub pretul trotinetei scrie ca trotineta este in stoc dar zice asa:Livrare:12 zile+ 48ore.Dar daca este in stoc nu at trebuii ...? (mai mult)
Salut, acum o luna de zile am facut o comanda pe site- ul www.shop.007menstyle.com, mi- au fost retrasi banii din cont, am primit mail- urile de confirmare, total parea ok, dupa o saptamana primesc...? (mai mult)
Buna, mi- am dat si eu o comanda de adidași de pe un site, stiam ca nu sunt originali, însă am zis ca e un site de încredere. Acum vreau sa imi sterg comanda si nu ma lasa. Și nu gasesc nici opțiunea...? (mai mult)
De unde pot cumpara petice, stickere cu diferite modele, de pe net?
Aș vrea să știu câteva magazine din București care vând curele pentru ceasuri Swatch. Aș prefera magazine care vând curele sub 100 de lei. Încă ceva: cum pot să aflu modelul ceasului...? (mai mult)
De unde pot cumpara petice,stickere cu diferite modele, de pe net?
M-am inscris la Newsletter-ul de la H&M, cum profit de acel 10% discount?
Ati cumpărat vreodată de pe Wish sau Ali Expres? Sunt nelămurită în legătură cu transportul. Peste cât timp ajunge? Cât plătesc transportul? Vine prin curier sau poştă?...? (mai mult)
As dori sa cumpar un kimono dar nu unul de karate. Vreau unul tradotional si daca se poate, pana in 300 de lei. Stie cineva un site de pe care pot lua unul?
Daca imi iau ceva de pe aliexpress pot plati cash?
Unde gasesc si eu in Ploiesti stofa barbateasca la metru, in afara de croitorii? Multumesc
Are cineva idee daca sunt deschise astăzi magazinele DHS?
Am cautat tot netul pentru bocanci in stil militar si chiar nu am gasit. Uitati asa: http://www.tribugotica.com/25- tm_large_default/black- military- leather- boots.jpg Imi puteti da si...? (mai mult)
as vrea sa ma informez cu site- ul /aplicatia "JOOM". Din cate am vazut, au articole si decoratiuni foarte interesante si as vrea sa va intreb ca daca sunt din afara acest magazin sau daca...? (mai mult)
Este sigură platforma www.wish.com să cumperi de acolo? Părerea mea este că sunt prețuri exagerat de mici pentru ca să fie safe.
Funda! Am comandat de la Flanco, pe data de 4 Aprilie, in aceeasi zi am primit ca, coletul este gata de livrare. In cele doua zile se pare ca Cargus nu a luat coletul spre livrare. Este posibil sa vina...? (mai mult)
Unde aș putea să găsesc și eu un urs de pluș de minim 3 metri?
Sunt AIR JORDAN 1 MID buni de purtat in timpul verii? as vrea sa stiu daca : 1.transpiri in ei, rau 2se potrivesc cu pantaloni scurti si tricou etc
Pe ce site/magazin pot gasi geci de piele frumoase de adolescenti? dau funda! ( Sa fie in gen ca filmul 3 metrii deasupra cerului)
Stiti un loc in Craiova unde pot imprima in tesatura niste tricouri (nu le vreau cauciucate)! Multumesc anticipat
Stie careva un site romanesc de unde pot cumpara skin-uri pentru Playstation 3 SuperSlim?
Stie careva un site de unde pot cumpara un stand (suport) pentru jocuri de playstation 3? Eu am cautat, da n-am gasit... Dau funda, multumesc!
Https://www.buzzsneakers.com/RON_ro Ce parere aveti de site? E legit?
Ce parere aveti de site-ul https://www.buzzsneakers.com/RON_ro? Vreau sa imi iau niste Jordani dar sunt la 3 milioane si e cam suspicios de ieftin.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.