Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Februarie 2025 sunt:
Haine interesante în Constanța? Niste magazine cu haine de adolescenți genul lui Lc Waikiki?
ar putea cineva sa imi recomande un site gen StockX doar ca pentru footwear ci streetwear. Adica as vrea sa imi iau un hanorac Bape original doar ca nu gasesc un site legit. Multumesc!
Idei de cadouri majorat pentru o prietena foarte buna? Dar să nu Fie tot cele clasice adică brățara lănțișor haine, pur și simplu bani, urs imens, inele și lucruri de aur, argint, poze....? (mai mult)
Imi recomandati un parfum barbatesc pana in 150 de lei, am de la Zara si nu persista deloc decat 2 ore cam asa miroase bine insa e foarte foarte prost pentru 90 de lei cat am dat, imi doresc unul sa ...? (mai mult)
Se ieftinesc ps 3-urile de Black Friday?
Ce parere aveti despre site-ul wish? E de incredere?
Sunt fake sau nu si ce parere aveti de ei? https://www.buzzsneakers.com/RON_ro/pantofi-sport/1216-air-jordan-spike-forty-low
Maine sunt deschide pietele?
Stie cineva de unde as putea cumpara yeezy 350 v2 sau balenciaga 450 sport si sa fie livrat in ro?
Bună, imi puteti spune si mie de unde as putea de unde as putea sa cumpar (sa fie livrat in România) produse din categoria papucilor care nu se prea gasesc la noi in tara gen adidias yeezy 350 v2 sau...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa gasesc un PC bun pana in 2500 lei noi....nu prea ma pricep.
De ce nu mai merge polyvore?
Unde găsesc și eu un site de parfumuri originale? Înafară de Portul Tomis în Duty Free (unde sunt prețuri exagerat de mari), nu mai știu alt loc de unde să- mi cumpăr parfumuri. Am ales varianta...? (mai mult)
Am cumparat un produs de pe 101jucari.ro cand era in stoc. Dupa ce am cumparat, am primit emailul cu datele trimise si "In scurt timp veti fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri pentru confirmarea...? (mai mult)
Salut Imi puteti recomanda si mie niste produse pentru par pentru barbati? gen spray uri, fixative, creme de par, pudra pentru volum, chestii de genul. Si unde le as putea gasi? Funda
Unde gasesc squishy in megamall?
Am o pereche de jeans stamti negri care au devenit " gri ", ce sa fac sa fie din nou negri? Funda
Vreau sa-mi iau o camera foto SH doar pentru mine, gen fotografii personale si atat. Pana in 6 milioane. Dar sa focalizeze binisor. Ceva recomandari va rog?
Bună ziua. Doresc și eu să-mi spuneți câteva magazine pentru haine, încălțăminte, de genul: sinsay, cropp sau pretty poison. Mulțumesc anticipat.
Helloooooo, deci pe 1 aprilie am dat comandă de un hanorac (pentru fete desigur) de pe h&m. Comanda inca nu a venit, cand ma uit pe site imi zice ca coletul este inca in tranzit. Ar trebui sa ma îngrijorez...? (mai mult)
Am si eu o mica problema Acum 2 zile am comandat Niste cutite de aruncat de pe okazii de la un furnizor oficial, iar acum cand m- am dus pe acelasi link produsul a devenit indisponibil. Asta...? (mai mult)
Ce parere aveti de Aliexpress? sunt de incredere? ati comandat vreodata de pe acest site? Am observat ca sunt preturile bune si ma tenteaza sa comand de acolo, chiar daca dureaza ceva pana...? (mai mult)
Salut, pot face plati cu paypal daca nu am card bancar in el, de exemplu sa comand ceva de pe ali expres, (Am bani in PayPal) Daca da, cum pot face acest lucru.
Salut, pot face plati cu paypal daca nu am card bancar in el, de exemplu sa comand ceva de pe ali expres, (Am bani in PayPal)
Salut. Am comandat ceva de pe net, si trebuie sa vina prin posta romana. Atunci cand vor ajunge, ma vor suna ei sa vin sa il ridic? Sau va aparea la AWP? Si in cat timp va ajunge, daca azi a fost...? (mai mult)
Vreau sa vand cateva produse pe Olx si am nevoie de cateva informatii pentru ca valoarea lor este ceva mai mare si nu as vrea sa am surprize neplacute. Daca produsul este cumparat de cineva din alta...? (mai mult)
Știți un site pe care sunt iPhone uri ieftine? Dacă se poate din America
As dori niste detalii despre AliExpress 1. trebuie sa platesti inainte? (cu, card bancar) 2. iti vin acasa sau la posta? 3. daca iei mai multe produse fara transport gratuit trebuie sa platesti transportul...? (mai mult)
Buna ziua! Daca comand 12 produse de pe AliExpress, vin toate odata sau pe rand?
Se gasesc console(xbox one-360 ps3-4) ieftine 400-500 lei noi? Daca da, in ce perioada a anului? chiar si putin mai scumpe de 500 lei.
Salut, stie cineva un site cu tricouri de genul https://inxy.store/world_of_warcraft/mens-clothes/t-shirts?product_id=4384 si pot plati la livrare curierului
Salut, știți niste modele de căști de tip ear- in care sa redea atât bass- ul cât și melodia/vocea artistului la un nivel HQ? Am luat unele mai devreme si se aude ca dracu, zici ca ascult melodii...? (mai mult)
Am un card de credit in lei si vreau sa cumpar ceva de pe net, dar acel produs este in euro sau dolari merge sa il cumpar cu cardul in lei sau trebuie sa fac altul in euro sau dolari?
Vreau să îmi cumpăr un telefon nou, și sunt extrem, extrem de indecis în a alege: Huawei p10 lite sau Samsung Galaxy A5 Vă rog ajutați- mă, și dacă se poate să dați și câteva ...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa fac o comanda de pe AliExpress.com si am mai multe intrebari: 1. E de incredere? 2. Cat platesc (taxa) din valoarea produselor la posta romana? 3. Poate sa imi retraga mai...? (mai mult)
Huawei P10 sau Galaxy a8 2018? Cu argumente daca se poate! Multumesc!
Aș dori si eu sa stiu daca livrarea electrocasnicelor mari(frigider,masina de spălat, etc) de la EMAG se face pana in fata blocului sau pana in apartament?
Ce iti ia Curierul de pe buletin?
De unde pot comanda parfumul l'essence du boudoir in Romania?
Știți cumva in ce magazin din AFI Cotroceni găsesc ȘAPCĂ DE LA CONVERSE?
Unde as putea sa gasesc acest produs? https://www.decathlon.ro/set-gantere-30-kg-id_8194066.html Pe decathlon este indisponibil online :( Fara site-uri ca okazii.ro daca se poate. :D
Unde in Sighetul Marmației as putea gasi schuishy-uri?
as dori sa achizitionez un PaySafe dar nu stiu cateva lucruri.Trebuie sa am neaparat cont pe site la ei ca sa pot plati? Cum platesc dupa ce am achizitionat unul? Daca trebuie sa imi fac cont...? (mai mult)
Dacă cunoaște cineva cazul și ma poate ajuta. Am găsit pe Alibaba niște produse. Și vreau sa comand 4 cutii. Acestea costa 260 dolari+ TVA- ul impus in tara noastră. Dar asta nu...? (mai mult)
Site-uri gen etsy.com unde poți să-ți vinzi creațiile de artă cunoașteți? Vă rog, nu doresc site-uri din România, nu am ce face cu ele! Mulțumesc anticipat!
Stie cineva de unde pot cumpara geaca ca a lui giani din las fierbinti? https://s17.postimg.org/3ls6dh0wf/screenshot_1.png
Ce parere aveti despre site- ul epantofi.ro? Ma intereseaza daca au produse originale, deoarece intentionez sa imi cumpar o pereche de New Balance. Voi v- ati comandat vreodata de pe acest...? (mai mult)
Am dat o comanda de pe h&m acum 5 zile si inca nu am primit nimic, imi scrie "in curs de procesare". Am sunat si la relati clienti si nu raspunde nimeni. Stie cineva ce se intampla si daca o sa mai fie...? (mai mult)
Salutare prieteni! Am și eu o întrebare! Vineri trebuia să îmi vină telefonul din garanție însă am fost sunat de un domn și mi s- a spus că nu s- a mai putut face nimic și nemaifiind niciun ...? (mai mult)
Se mai gaseste ps 3 nou, nout in Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.