Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva care este modul de plata pe site-ul "Zipy.ro"? DAU FUNDA! VA ROG!
Ma poate ajuta și pe mine cineva cu un site din străinătate unde as putea cumpăra uniforma și saboți medicali la preturi accesibile :) mulțumesc anticipat :*
Știe cineva dacă magazinele: Zara,H&M, Stradivarius, Berska,Pull&Bear, Mango se găsesc in Palas Mall Iași? Mulțumesc
In ce tara (oras) este cel mai echitabil sa cumperi produse de firma? (Gucci, Prada, Phillip Plein, LV, Etc.) M- ar interesa outlet- uri sau magazine officiale, nu are importanta atata timp cat sunt...? (mai mult)
Funda! Salut, imi puteti spune va rog cele mai bune siteuri pe care pot gasi sneakers new balance care sa nu aiba preturi exagerate multumesc!
Pot sa dau o comanda pe Altex sa vina la magazin, nu acasa?
Buna!???? Ieri m- am intors din Ungaria, Budapesta si mi- am cumparat o geanta LV de la magazinul din centru orasului.Ma intreb de ce preturile erau putin mai ridicate decat pe website- ul Louis Vuitton...? (mai mult)
A comandat cineva de pe http://www.nikeairforcero.com/?
Salut, am dat o comanda pe Joom si au trecut 8 ore si mi s-a pus Approved. Cand mi se va da confirmare dupa cum am inteles e ca dupa 8 ore primesti confirmare. Astept un raspuns
Saluut,stie cineva in cat timp o sa imi anunga un colet de la eMAG? L-am comandat de pe data de 22, ieri.Cand o sa ajunga? In Galati.
De unde pot cumpara carti de joc Bicycle Standard in Cluj-Napoca( nu vreau sa cumpar online pentru ca n-am chef sa platesc transportul care e mai mult de cat pachetul de carti :P )
Întreb și eu ca sunt nou, am comandat un colet dun China și am primit numărul de tracking. Am căutat numărul respectiv și coletul meu sta pe statusul: "The Item has arrived in Country of...? (mai mult)
Este cineva interesat de un costum marca,, Camiceria Italiana marimea M ".A fost purtat o singura data la nunta mea.Vand urgent. Ofer si poze la cerere pe WhatsApp
Bună seară. Am făcut comanda de pe Altex joi seara. Vine comanda maine sau sambata?
Hei TPU, am nevoie se un magazin online de unde să-mi comand rochii, rochițe elegante. vreau un site de incredere și ca hainele să fie ca in poze, știți la ce mă refer
Salut,se fac reduceri pe eMAG de Paste?
Am vandut ieri pe olx un sistem home cinema cuiva din acelasi oras, nu am facut nici un act gen chitanta. As putea merge sa-i inapoiez banii tipului ca sa-mi primesc produsul inapoi?
Unde pot sa găsesc o geaca ca aceasta? http://m2.hm.com/m/ro_ro/productpage.0599945001.html Aici mărimea M nu mai este pe stoc :(
Niște second Hand-URI faine in Arad? Gen sa nu fie doar haine nașpa, imposibil de purtat.
Atunci când comand ceva, sa zicem ca costa 348, 99 lei, acel 99 e in plus? Adică doar 348 trebuie sa platesc?
Pe 20 martie am facut o comanda la Altex si nici acum nu mi-a venit mailul de confirmare a comenzii! Ce sa fac?
Unde gasesc si eu camasi de noapte ( gen cu dantela si chestii)foarte ieftine.De preferat in Ploiesti, sau site-uri, in jumbo gasesc?
Ce parere aveti despre aceasta camera sport https://online.auchan.ro/store/Camera-video-sport-rezistenta-la-apa-si-praf-cu-rezolutie-Full-HD-1080P-Action-CAM-OEM/p/567231 merita?
Hello TPU. As dori sa fac o comanda pe Amazon.co.uk. Se percep cumva niste taxe sau intampin probleme la vama? Coletul ajunge acasa sau la posta? A mai comandat cineva? Multumesc.
Stie cineva cum functioneaza cumpararea prin Credex de la altex?
As dori sa cumpar ceva de la altex prin credex cum se vor plati ratele prin factura sau prin ce metoda?
A mai comndat cineva de pe wish? V-a ajuns comanda? Urgent va rog.
A comandat cineva după jollystore.ro? Am nevoie de o părere, să știu dacă comand câteva perechi de teniși. (dacă produsele sunt ca în imagini, dacă sunt de calitate, dacă măsurile se potrivesc,...? (mai mult)
Pentru cumparatorii Vans, cine stie sigur sau a comandat de pe site- ul asta: http://www.tenisivans.com/ vă rog sa îmi spuneți daca e in regulă, daca nu imi iau plasă. Daca nu cunoasteti mai...? (mai mult)
Ce ar putea un copil de 14 ani sa isi ia de 1400 lei?
Cine stie cat costa un MELLO?
Hei! Pentru cei care cumpara de la brandul Musette, eu vreau sa îmi achizitionez o pereche de ghete care sunt acum reduse cu 20 la sută. Ce vreau sa va întreb, este vreo sansa ca aceste ghete sa fie...? (mai mult)
Un site unde gasesc pulovere supradimensionate gen tumblr asa si altele pentru barbati?
Zi buna sa aveti! Stie cineva de unde pot cumpara si eu haine Bape sau Supreme direct din Romania? Gen un magazin care vinde produse de genu
Site-ul eMAG e de încredere? Vreau sa fac o comanda dar nu știu cat de sigur este. Scuze categoria
Heei Vreau sa dau o comanda de pe Stradivarius dar imi cere BL/CL, am inteles ca inseamna card de identitate si buletin de identitate Cine si- a mai dat comanda va rog sa imi spuneti si mie! Este ...? (mai mult)
Este URGENT! vreau sa dau o comanda la Stradivarius, si imi cere BI/CI, am inteles ca inseamna buletin de identitate sau card de identitate, am pus seria si nu merge... cine si- a mai dat comanda ...? (mai mult)
De unde pot cumpara spuma cu memorie? Nu am gasit nicaieri. Nu vreau saltea sau perna cu spuma cu memorie. Vreau materialul de umplutura sa ii schimb unei perne de la scaun spuma ca este tasata tare....? (mai mult)
Am dat comanda pe Altex de o chestie. Cand am plasat comanda imi spunea ca a fost plasata cu succesc. Cand dau la Contul meu - >Comenzi imi da ca nu am dat comanda de nimic! Va rog ajutati- ma ...? (mai mult)
Salut, sunt adevarate anunturile publicitare de pe Youtube ca acei oameni sau imbogatit au facut foarte multi bani prin shopify? Este cineva pe grup care se ocupa cu asta?
Salutare Vreau sa dau o comanda de pe ceva site gen gearbest, banggoods sau alte site uri de genul asta ca sa mi iau chestii mai ieftine gen accesorii pentru telefon, cabluri, gadget uri in principal....? (mai mult)
E normal sa intarzie posta cu cateva zile? am comandat ceva pe olx, aceea persoana a trimis coletul si inca nu a sosit...
Cum pot anula o comanda de pe wish?
Ași vrea să știu ce se întâmplă dacă am comandat ceva de pe un site și după am dat un email că vreau să anulez comanda dar am primit răspunsul că nu se poate. Dacă vine curierul și...? (mai mult)
Cum se face plata pe AliExpress? Se poate platii cu cardul in lei?
Mi-am luat niste blugi albi de baieti, stau prea mulati pe mine, cum sa ii fac sa nu fie asa de mulati?
Bună, de ce hainele de firmă sunt atât de scumpe? Mă refer la Gucci, D&G, Supreme etc. Înțeleg că sunt de calitate, dar găsești unele haine mult mai ieftine tot de calitate. O curea de la ...? (mai mult)
Ce credeti? Care sunt lucrurile facute de chinezi care se vand cel mai bine international? Ma refer la opinia voastra care sunt produsele fabricate de obicei de chinezi care se pot vinde intr- un numar...? (mai mult)
as dori sa-mi recomandati un telefon de un buget de 1000 lei as dori sa aiba o camera foto buna de la 13MP in sus
pe 24 martie este ziua mamei mele de nastere si vreau sa ii iau un cadou in jur de 50 lei comanda/de cumparat. As vrea o brata grava dar e cam scumpa cine imi da link cu un cadou frumos sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.