Mereu m-am intrebat, motto-ul de la Altex e adevarat? Daca gasesti undeva mai ieftin chiar iti dau inapoi 2x diferenta? Ca in cazul unor produse, am gasit mai ieftin ca la ei foarte usor.
Pot returna produse de pe eMag dacă am comandat fără cont?
Ati achiziționat de pe următoarele site- uri: Mobila Lanobad, Expedo. Mpbilier1 Ro? Doresc un pat cu lada de depozitare eventual si cu saltea inclusa la un pret de pana in 3000 ron. https://www.emag.ro/pat-...? (mai mult)
Buna! In perioada Craciunului mai multi prieteni din alte tari(Canada, Austria si Statele Unite) au mentionat ca vor sa imi trimita pachete cu diferite snackuri si cadouri. Cand acestia au cerut sa ...? (mai mult)
Mi-am pierdut garanția la TV. Fără ea nu îl repară sigur? Am TV de 3 luni... marca Philips stricat de 4-5 zile. Cumpărat de la Altex, nu știu cât contează asta
Salutare Stiti daca este vreo posibilitate sa comand online haine de pe Primark? Ca eu am incercat si nu pot. Sau mai stiti vreun site care are haine de la acest magazin? Mersi
Buna, am facut si eu o livrare si am fost instiintat pe email de firma de curierat, respectiv fan courier lucrul urmator:"Va informam ca expeditia nr. xxxxxxxxxxxxxx din data Jan 8 2024 nu a fost livrata...? (mai mult)
Bună seara! Am o prietena care îmi este și colega de facultate vineri este ziua ei și face 26 de ani nu știu ce cadou să îi fac ce ar trebui sa ii cumpăr?
Aveti idee unde pot gasi o masa de calcat cu un blat din pal, mdf? Am nevoie sa fie usoara ca sa o manevrez lejer si oricand. Multumesc
Știți vreun site după care pot cumpăra laptopuri și pot plati in rate cu card BCR?
Va rog ajutati-ma, am ramas fara laptop, am mare nevoie de un laptop nou, nu ma intereseaza cat dati pentru un laptop.
Intrebare tampita: Trebuie sa imi fac neaparat credit ca sa platesc un produs in rate online?
Bună! Ce telefon până/ maxim 2250 de lei știți că este bun?
Buna ziua. Îmi poate recomanda cineva niste șosete din bumbac mai spre groase de calitate care sa aibă cel puțin 80 la suta bumbac?
Salut TPU, am și eu o întrebare, niște monede de camere de supraveghere pentru exterior, în care sa aibă o rezulutie de 1080, cu fir de peste 10m. Menționez sa fie Kit de camere de supraveghere,...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca merita sa cumpar telefon second hand? Daca da atunci de unde ar fi cel mai ok sa cumpar?
Salutare TPU ce parere aveti despre produsle resigilate de la eMAG merita
Buna seara, am o intrebare. Oare se pot cumpara produse (electronice si electrocasnice) din Romania cu livrare in Italia?
Buna. Dacă mi-au returnat comanda de pe shein ca n-am ridicat-o la timp îmi mai înapoiază banii când ajunge înapoi la centrul lor?
Buna ziua TPU, azi mi-am dat comanda de stablizator de tensiune de pe eMAG, l-am luat resigilat, oare sunt bune produsele resigilste
Salutare! De ceva timp tot caut site- uri safe cu tricouri de fotbal (replici). Dar am gasit doar prin strainatate insa nu stiu daca sunt de incredere. Sunt pe aici persoane care au comandat kit uri de...? (mai mult)
Câtă greutate suportată un motocross de 110cc? Și ce înălțime are?
De unde pot cumpara o camasa de forta?
Mi- am cumparat cu 3 săpt in urma o pereche de adidasi nike dunk high și acum imi sunt putin incomozi... oare după ce o sa ii mai port o sa se mai" lase"/o sa cedeze? Cred ca toti am auzit acest termen...? (mai mult)
Salut TPU, cine stie ce produse Qilive sunt valabile la campaniade reciclare Auchan 1- 7 Ianuarie? Am cautat pe google sa vad daca da lista cu produsele si nu am gasit, imi trebuia urgent sa stiu ce ...? (mai mult)
Bună ziua! Donează cineva din București un troller sau o valiza de care nu mai are nevoie?
Pareri despre evoMAG? Am vazut un telefon (xiaomi 13T) la un pret decent la ei dar am vazut ca multa lume se plang de serviciile lor. Cine a mai cumparat de la ei sa-mi spuna o experienta cu ei.
Salut as dori un site cu mobila la preț decent(caut pat din lemne masiv și saltea calumea )
Salut, trebuia să îmi vina azi un colet prin fan Courier, am primit mesaj dimineața cum că azi se va livra coletul, însă pe la ora 15:00 primesc un mesaj cum că au încercat să livreze comanda...? (mai mult)
Salut! 1. Caut și eu un laptop potrivit pentru activități obișnuite: internet, muzică, Word și câteodată Football Manager sau jocuri cu cerințe modeste. Plaja de buget ar fi între 1000- ...? (mai mult)
Salut am și eu o problema am dat comanda marți seară de un produs și când bag AWB îmi zice AWB- ul a fost înregistrat de către expeditor, însă nu a fost predat curierului și când i- am sunat...? (mai mult)
Salut, am dat comandă pe eMAG de două produse, dar în aceeași comandă. casti și un alt obiect. nu au legătură unul cu altul. și eu în cont aveam un voucher de 74 de lei pe care l- am aplicat...? (mai mult)
Salut lume, as vrea si eu sa va intreb despre un site, vreau sa iau de acolo un produs care e cu destul de mult mai ieftin decat daca il iau de pe magazinele standard romanesti dar am putine dubii daca...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa imi comand ceva de pe olx si vreau sa vad si parerea altor oameni ca să nu îmi iau țeapă https://www.olx.ro/d/oferta/galaxy- tab- s7- fe- IDhRjoK.html Produsul este sigilat...? (mai mult)
Bună TPU. Am comandat luna trecută de pe Zalando. Tot OK, mi- a venit comanda, am plătit- o cu cardul atunci, dar azi dimineață m- am trezit cu banii înapoi în cont în condițiile în care ...? (mai mult)
Bună seara! Am plasat o comandă pe shein pe 30 ianuarie și am primit e- mail cu awb- ul comenzii care de obicei era însoțit și de numele companiei care livrează coletul. De obicei apărea că este...? (mai mult)
Pot plati si cu card social sau card de bonuri la easy box? A incercat cineva?
Buna. Am o intrebare. Azi la ora 9 dimineata mi- a venit o comanda, dar dormeam si nu am auzit curierul cand m- a sunat. Sunt in vacanta de iarna, si nu sunt la apartament (unde este scrisa adresa de...? (mai mult)
Ce site de articole pirotehnice este legit și nu mă trezesc cu poliția la ușă?
Prietenul meu si- a facut comanda de pe shein de ceva si trebuia sa ii vina in luna decebrie, totodata am facut si comanda inaintea lui cu o zi si comanda mea a venit insa a lui trebuia sa vina a doua...? (mai mult)
Am cumpărat un produs la mă KIK, produsul este mare și aș vrea să îl returnez dar eticheta e ruptă, pot să îl returnez cu bonul?
Ati vazut in ro tipul asta de aparat? Merge si la popcorn, eventual link de ro. Rice Crispy Cannon. https://www.youtube.com/shorts/AEkJuVjFIQ8
Bună! Cineva din Polonia vrea să cumpere prin vinted un obiect pe care l-am pus la vânzare. Știți dacă pot să scanez codul și să las coletul la easybox (Sameday)?
A comandat cineva de pe artificiimag.ro? E safe? Doresc sa imi iau niste articole de divertisment F1 care fac efecte frumoase pentru un video, nu doresc sa iau petarde pentru a speria sau ranii...? (mai mult)
Bună, a comandat cineva de pe site- ul cinde.net? As vrea sa comand produse de la ei dar nu îmi dau seama dacă este real site- ul sau dacă are produse de calitate pentru ca nu am găsit nicio recenzie...? (mai mult)
Salut,a luat cineva de pe eMag in rate fara dobândă? daca da cum?
Bună ziua! Am plasat recent o comanda pe un site și am ales plata ramburs la easybox. Cum se procedeaza mai departe? Stiu ca trebuie sa primesc un cod pin sau ceva, dar pe mine ma interesează cum sa...? (mai mult)
Buna ziua, știe cineva de unde pot face rost de DUM bum 650gr sau 800gr!?
Salut! Stie cineva exact cum functioneaza comisionul paysafe? Am cautat pe internet si nu m- am lamurit 100%, daca imi fac cont se aplica un comision de administrare din cate am inteles dupa un anumit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
LisaJulie întreabă:
sabin89 întreabă:
DrMihailoviciS întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!