Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Februarie 2025 sunt:
Care sunt cele mai vandute chestii chinezesti pe net?
as dori sa cumpar un telefon de 800-950 lei, dar vreau sa fie unul foarte bun cu rezolutia, camera foto etc
Daca ai sub 14 ani si faci o comanda la Emag, poti sa o ridici cu carnetul de Elev?
Am nevoie de ajutor. Pentru cei care au mai avut de a face cu acest site sau stiu sa recunoasca un site fake, va rog sa imi spuneti daca asta http://www.2018shop.site/ e in regula, ori este fals....? (mai mult)
Care sunt cele mai vandute chestii noi/secound pe net?
Vreau sa dau o comanda de pe ceva site gen gearbest, banggoods sau alte site uri de genul asta ca sa mi iau chestii mai ieftine gen accesorii pentru telefon, cabluri, gadget uri in principal....? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca adidasii de pe acest site http://www.nikeairmax90romania.com sunt originali?! rog seriozitate!
Este serios site- ul acesta? https://www.software- deals.ro/windows- 8- 1- professional- certificat- digital- esd/?gclid=CjwKCAjw- bLVBRBMEiwAmKSB8z0yK2FpAymXSDXqOoG66AUZeHLZPQO6k2VqD3- q_MgNyJTAdGcVMhoCe24QAvD_BwE ...? (mai mult)
De o vreme tot vreau sa comand de pe aliexpress.Nu stiti cati bani costa curierul?(Care il aduce din port dupa ce pachetul a venit cu vaporul.)
Cum pot sa vand public un produs pe net ca sa il vand peste tot in lume? Vreau sa imi vand produsele insa vreau ca ele sa poata fi cumparate/vizualizate de toata lumea nu doar de o anumita regiune/tara...? (mai mult)
Salut, doresc sa procur de pe aliexpres, trebuie sa platesc ceva la posta?
Buna, TPU! Stiti daca pot gasi squishy la afi palace Ploiesti?
Am o intrebare, putin cam ciudata dar... Doresc sa cumpar un bidon pentru adeziv cu pensula dar problema este ca doresc sa o cumpar dupa eBay sau Amazon. In Romania se gaseste online la aceasta...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar o pereche de vanz dar port marimea 44, stie cineva daca voi arata ca un clown cand merg pe strada? Mai multe pareri ar fi de ajutor.
Ce parere aveti despre aplicatia AliExpress? Am vazut ca au produse interesante insa nu stiu cum se face plata, daca in dolari sau lei, sau cum sa completez comanda cu produsele dorite si adresa...? (mai mult)
Cum pot pune pe siteul wish sa imi dea lucruri gratis.
Aici scrie ca acest ceas (http://bit.ly/2Dxuf9t) este rezistent doar la stropi de apa. Eu am avut in trecut un ceas cu 3ATM si rezista si daca il scufundam in apa. Credeti ca acesta rezista? Are ...? (mai mult)
Buna, mi- am spalat o pereche de adidasi la masina de spalat (proasta alegere) si mi s- au indoit la calcai, materialul unde vine pozitionat calcaiul este destul de rigid si nu si- au revenit la forma...? (mai mult)
Salut,am și eu o întrebare:de unde pot sa cumpăr un paysafe card din Buzău? Mulțumesc,
Unde gasesc in Constanta cerneala pentru reincarcare imprimanta? Stiu ca era acum ceva ani pe Lapusneanu, pe undeva pe langa autogara de la Lidl. Mai este deschis acolo? Sau unde as putea gasi?
Hello TPU. Unde pot gasi adidasi Nike/Nike Air Max originali? Vad tot felul de site-uri dar nu stiu daca sunt fake. Cum fac deosebirea dintre originali si fake? Ofer funda!
De unde as putea sa cumpăr tutun vrac gen la kg cum au uni pe publi24 la vanzare dar sa fie bun si curat? Sfaturi careva?
Imi poate da cineva un site de incredere cu tricouri si alte produse de imbracaminte cu diferite nume de trupe rock pe ele?
Nici apa de băut nu mai e sigură? https://www.yahoo.com/lifestyle/top-bottled-water-brands-contaminated-plastic-particles-report-013209098.html
Pentru cei din Bucuresti- In ce magazin pot gasi perne in forma de emoticoane? Caut un emoticon anume care e rar si nu il gasesc pe internet. Multumesc.
Bună, a mai cumpărat cineva de pe site-ul www.toolforvip.com?
Https://imgur.com/a/EraIV Unde pot sa gasesc un tricou ca si acesta? Doresc link, multumesc.
De la dedeman sau praktiker ce silicon sa cumpar care sa se intareasca precum un cauciuc? Vreau sa repar o gaura in niste incaltari si vreau ceva care sa se lipeasca bine si sa se intareasca mai...? (mai mult)
Salut, de unde imi pot cumpara hanorac/bluza cum au baietii de la Blacklist din videoclipul lui Carla`s Dreams - Tequila?
Buna, As vrea sa comand un echipament de fotbal personalizat (tricou+pantaloni scurti + minge). Stie cineva (cine a mai comandat) de unde as putea sa il comand?
Buna dimineata, are cineva cont pe aplicatia de shopping online Wish? Ei bine mi- am facut si eu, si am o problema : nu pot plasa nici o comanda desi mi- am activat contul. Chiar nu gasesc nicaieri niciun...? (mai mult)
Buna ziua ...am comandat un trening de pe net marimea S am 65 kg si 1 m si 67 cm...este bun? sau este mic?
Cum activez un cod de g2a stiu intrebare stupida dar nu stiu asa ca... DA
As vrea sa stiu daca exista vreo modalitate de a cumpara de pe https://www.aliexpress.com/ fara sa folosesc un card.Mersi :3
Site-uri cu haine pentru adolescenti? Plsss si mersi :)) Daca vreti funda.
A cumpărat cineva vreodată de la magazinul MIlitary shop de pe bulevardul Timișoara (sector 6). Îți trebuie buletinul daca vrei sa cumperi ceva de acolo?
Vreau sa vând un produs cumpărat de mine nou ( deci la mana a doua). Pe olx, lajumate, okazii nu prea are succes. Ce alte modalități de a-l vinde îmi recomandati? :)
Daca am facut o comanda de la Phillips (cu voucherul de la Vodafone) ieri in jur de ora 22 in cat timp primesc comanda? Acolo nu specifica.
Cat dureaza o precomandă? Am dat la S9 de la Altex personal din magazin pe data de 6 martie si nu mi-a venit nici acum. Cat oare mai trebuie sa astept? Mentionez ca am platit toata suma cash.
Care e firma cu cel mai natural ulei de masline? Vreau sa-l folosesc pentru tratamente cosmetice, deci nu gustul ma intereseaza, vreau ceva in stare cat mai pura.
Salut, ca sa comand de pe banggood, trebuie sa plătesc inainte. Daca da pot plati cu paysafecard ca sa nu mai bag bani in paypal avand in vedere ca am 14 ani?
Doresc sa imi cumpar un accesoriu pentru autoaparare. Ce produse imi recomandati? care sunt ilegale? si trebuie sa precizez ca sunt minor.
A cumparat cineva tricouri de pe Coolsenzation.ro? As vrea sa stiu cam cum e materialul pentru ca am de gand sa dau o comanda mai maricica si nu-mi permit sa fie de proasta calitate.X2
Salut, unde pot gasi sapca ca a lui Cheloo?
Vreau să îmi iau un laptop. Pentru proiecte la școala. Să fie intre 300 si 400 lei. Ce mi-ați recomanda? Vă rog, daca se poate, sa nu fie un site online.
Ce ar trebui sa cumpar un Nintendo 2ds xl sau un 2ds xl? Pe care si de ce.
Un magazin cu arme si alte obiecte pentru auto-aparare in Arad?
Funda si repede, pot sa dau comanda pe numele cuiva, dar cardul sa fie pe numele altcuiva?
Unde pot gasi pe net sutien cu ținte marimi mai mari? In afara de Wild Fashion pentru ca acolo sunt mărimi mici.
Știți cumva o aplicatie din care imi pot comanda chestii dar plata să nu fie cu cardul, am avut Wish, AlliExpres etc. Dar la toate se plătește cu cardul..si as vrea sa vina la adresa pe care i- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!