Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Februarie 2025 sunt:
Știți cumva o aplicatie din care imi pot comanda chestii dar plata să nu fie cu cardul, am avut Wish, AlliExpres etc. Dar la toate se plătește cu cardul..si as vrea sa vina la adresa pe care i- ...? (mai mult)
vreau sa cumpar niste adidasi superstar made in vietnam, adica fake costa in jur de 120lei. Vreau sa va intreb daca sunt lipiti bine si tin cat de cat...voi ce parere avetu
Bună, mi- am cumpărat acum un an o pereche de încălțăminte de la DECATHLON și sau desfăcut, pot sa le returnez, nu le- am purtat de multe ori, și- am garanție doi ani, (adică vreau să...? (mai mult)
Vreau și eu site-uri de rochii pentru ocazii dar să fie de calitate si nu conteaza prețul...mersi!
Cat de sigure sunt comenzile de le Aliexpress?
Unde pot gasi in hipermarketuri (Bucuresti) acei,, sfintisori"? (mucenici moldovenesti din aluat, cu nuca)
Ce părere aveti despre AliExpress? Îmi puteti explica treaba cu poșta vamala? Si daca ati fost înșelați cum v ati recuperat banii?
Dacă am cumpărat un trening Adidas, cum îmi dau seama că nu e fake? Are un R(încercuit)-adică marcă verificată, iar pe etichetă scrie "fabricat în Vietnam". Sigur e original?
Vad pe Facebook sau pe Olx diferite oferte cu papuci Nike, Adidas sau New balance la pret mic, in jur de 150 ron. Acele oferte sunt intr- adevar adevarate, mai ales daca vanzatorul e dispus sa dea comanda...? (mai mult)
aveti idee cumva de unde pot achizitiona o cagula ca a celor din melodia tequilla cantata de carla s si blacklist? Multumesc.
Bună vreau să comand ceva de pe amazon.com și am ceva nelămuriri : 1.Cam în cât timp ajunge coletul? 2. Există taxă vamală? 3.Produsele care vreau să le comand au transportul gratuit în România,...? (mai mult)
In urmă cu câteva ore am cumpărat o geantă de la h&m. Entuziasmată fiind pe moment, nu am observat că avea 2 tăieturi pe spate și o crestătură pe mâner decât după ce am ajuns acasă. Există...? (mai mult)
Bunăăă, de la ce vârstă se pot cumpăra țigări in Germania? ????????
Ceasurile sunt originale de pe site-ul B&B SHOP? Ce parere aveti despre ceasurile Fossil? Ce marca de ceasuri imi recomandati, raport pret-calitate. Mersi!
ce magazine de incredere gen Aliexpress ini recomandati doar sa aiba depozit in Europa (sa nu trebuiasca sa platesc taxa vamala si sa merg la vama personal dupa el)!?
Am comandat ceva de pe aliexpres, am introdus datele si am dat click pe butonul "plateste si comanda" sau ceva de gen, si mi- a venit un email care imi zicea sa imi fac cont pe aliexpres pe care sa imi...? (mai mult)
Salut am o intrebare am vorbit cu un om si sa facem schimb cu curierul gen eu i dau ceva si el imi da altceva nu stiti cum functioneaza si cum as putea contacta un curier sa imi zica va rog sa imi explice...? (mai mult)
Ce site-uri stiti unde pot cumpara mai ieftine (pana in 50 de lei )?
Buna, as vrea sa cumpar si eu un electrosoc si as vrea sa stiu un site de incredere de pe care sa command! Va multumesc
Salut.vreau sa imi iau un aparat de tuns, am gasit unul dar chestia e ca bateria se incarca in 8 ore. daca de ex il tin 2 ore la incarcat il pot folosi.modelul este Braun mgk 3060, poate il detine cineva...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe aplicatia Wish? Stiu ca e de incredere, am vazut diversi youtuberi cumparand de acolo: https://m.youtube.com/watch?v=saOItOSKZBY Dar cum vine pachetul si trebuie ...? (mai mult)
Stiu ca o sa primesc raspunsuri cu "SA PUNA MANA PE CARTE"... Treaba sta in modul urmator: Am un prieten care se descurca mai greu cu cartea, iar la vara sustine examenul de bacalaureat, imi...? (mai mult)
Site-uri de replici de Cutite Cs:go care livreaza in Romania si plata ramburs? Inafara de Karambit.ro.
Imi puteti recomanda site-uri pentru sneaker heads cu o varietate mare de adidasi? vreau site-uri de incredere.
Dacă am văzut o jucărie pe un site american unde prețul era afișat în dolari pot cumpăra acea jucărie cu lei?
Salut,vreau si eu niste situri din afara cu haine, accesorii si electronice dar sa aiba livrarea rapida prin curier fara vama sau alte chestii pur si simplu ca si cand comanzi din Romania, multumesc.
Vreau sa dau o comanda unui colet, doar ca nu stiu ce adresa sa pun! Eu nu vreau sa ajunga la mine acasa deoarece este un cadou, as vrea sa ajunga la un sediu de la mine din oras. cum trebuie ...? (mai mult)
Îmi poate da cineva un link cu un site de un pot cumpăra vape-uri să fie prețuri ok și să fie site-uri sigure? https://psdlearning.com/wp-content/uploads/2017/08/vaping-wizard-760x490.jpg
Azi am fost pana la TELEKOM sa intreb de abonament... Si i- am intrebat "Daca fac abonamentul pentru telefon trebuie sa dau o suma de bani si cat?" ei mi- au zis "Depinde ce varsta ai" le- am...? (mai mult)
CE coduri sunt LA napolact bio?
Mi am rupt eticheta de la o geaca comandata de pe net care imi este prea mare, si nu mai pot sa o trimit inapoi doar daca pot sa o refac inapoi...nu stiti de unde sa fac rost de un capsator...? (mai mult)
cau si eu haine cu BUG Mafia de unde pot cumpara?
Ce ar trebui sa stiu daca comand ceva din strainatate? Cam cat ma costa vama? As vrea sa comand un karambit de pe wish. Este ilegal sa il aduc in tara daca el vine din China fiind un fel de cutit?
Buna as dori sa aflu daca a cumparat cineva de pe aplicatia wish, si daca e multumit dd conditiile de transport si de durata livrari(ps locuiesc in UK)
Huawei p8 lite sau ihunt like 3 pro?
Unde as putea gasi sampon de cal?
Salutare, vine majoratur unui tovaras iar eu impreuna cu mai multi prieteni ne.am gandit la un cadou de caterinca, o papusa gonflabila :)) Eu sunt mai precaut de fel.iar intrebarea serioasa este. Daca...? (mai mult)
Ce sisteme audio 2.1 bune cunoașteți până în 300 lei?
Știți site-uri unde se găsesc haine pentru bebeluși la prețuri accesibile?
Buna doresc sa vand si eu o jeaca de piele intoara cu blana, stiti careva niste preturi?
Ce fel de pantofi ar fi potriviti pentru timpurile astea (tenisi, bascheti etc)? Vreau sa imi cumpar o pereche noua dar nu stiu ce sa aleg deoarece sunt dezorientat de timpul asta? Spuneti- mi ce credeti...? (mai mult)
Vreau sa comand ceva de pe Aliexpress dar nu prea stiu daca sunt costuri suplimentare la vama. Daca da care sunt si cam cat de scumpe? Sunt anumite produse la care pretul nu este exact ( de exemplu un ...? (mai mult)
știe cineva în cât timp ajung comenzile de pe Wish?
Sanse sa gasesc urmatrul hanorac (https://www.amazon.com/gp/aw/d/B074KGYZ25/ref=cts_ap_1_vtp? ie=UTF8&pi=SL110&dpPl=1&dpID=41AqOK7jm0L) pe vreun site romanesc? Multumesc!
În ce magazine pot găsi vopsea pentru încălțăminte din piele? Am găsit pe internet dar nu vreau sa plătesc pe transport.
Mi- am instalat si eu aplicatia "Wish", as vrea sa va intreb daca unul dintre voi a comandat cu plata la transport si daca toate reducerile alea uriase sunt valabile sau sunt doar minciuni?...? (mai mult)
De unde pot lua de pe net parfumuri originale, in special de la Calvin Klein?
Cand cumperi ceva dintr-un magazin online platesti inainte sau dupa? Mersi anticipat
As vrea sa cumpar ceva de pe Wish doar ca mi se par ciudate acele reduceri uriase la aproape toate produsele. Reducerile sunt adevarate sau risc sa platesc o caruta de bani? Exista vreun risc daca comand...? (mai mult)
Amazon.com este un site bun? M-ar interesa sa cumpăr ceva dar am următoarele întrebări 1Pretul afișat e cel real sau nu 2Produsele lor sunt bune sau sunt chinezeri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?