Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Februarie 2025 sunt:
Știți cumva de unde as putea cumpăra un tort cu poza personalizata în București? De preferat prin sector 6 sau Colentina - obor. De asemenea care ar fi prețul unui astfel de tort. Mulțumesc
Am o întrebare. Vreau sa îmi dau comandate niște blugi, dar nu știu daca îmi vin.Nu au tabel cu mărimi. Am 15 ani ani și sunt destul de slabă, am 43 de kilograme și 1, 65 m.Mă întreb dacă...? (mai mult)
Daca cumpar ceva de pe aplicatia Wish trebuie sa platesc cu cardul? Daca da puteti sa imi spuneti o aplicatie la fel ca wish in care nu trebuie sa platesc cu cardul?
Prietena mea face 18 ani! As vrea sa ii fac un cadou mai deosebit, o surpriza placuta dar si amuzanta. Nu am nici o idee...
Vreau sa-mi cumpar si eu un ps4 si in tv, am buget de 25mil, ma puteti ajuta nu stiu de care sa-mi cumpar nu stiu care sunt compatibile intre ele.
Imi puteti spune daca merita sa-ti faci carduri de cumparaturi gen eMAG, care sunt avantajele si dezavantajele? Totodata, imi puteti recomanda si alte carduri? Multumesc.
Un site asemanator cu Wish, la care nu trebuie sa platesti cu cardul?
Unde pot gasi un cablu USB doar pentru incarcare, cu doua fire groase, mai groase decat cele de telefoane cu 4 fire. E pentru o scula electrica. Multumesc!
Https://www.zipy.ro/ este fake sau legit?
Salut, aveţi idee de unde pot achiziţiona cartea "Oraşul Bântuit" de Stephen King?
Buna, poate sa imi spuna cineva cum anulez o comanda plasata pe elefant.ro?
Stie cineva daca este Jysk in Craiova? Am cautat pe harta si imi arata ca este in Auchan dar eu nu l-am vazut...
De unde pot gasi huse cu imprimeu cu gen de american horror story sau cu suntete muzicale, sau asa ceva? Model:Allwiew p8 emagic
e safe sa comnazi haine de pe amazon? Sunt scumpe taxele postale? Marfa comandata ajunge la tine?
Am cumparat un pendant (lantisor) si acolo scrie ca este facut din "aliaje matalice", si eu nu stiu ce este. Intrebarea mea este, se inegreste in timp sau ceva? Va multumesc
Stiti site-uri cu ceasuri de dama mai ieftine din acela de la Geneva?
Vreau sa vand ceva pe olx, daca cumparatorul plateste la ramburs(ii da banii curierului) banii cum ajung la mine dupa?
Salut Am fost acum 2 zile la un market si am cumparat 3 doze de suc in valoare de 3 lei una. Eu pe card am 9.60 lei, am ajuns la caseriță am pus dozele de suc pe banda rulanta si i- am dat cardul....? (mai mult)
am observat ca pe Fashion days in dreapta scrie "pret recomandat de furnizor", pretul acesta recomandat de furnizor este cu mult mai mare decat pretul produsului, de ex: un tricou puma la...? (mai mult)
Recent am comandat o rozeta de pe internet.Ar trebui sa intampin probleme la ridicare coletului?
Aveti idee unde as putea gasi tricoul asta oriunde in Romania? https://www.urbanindustry.co.uk/products/nike-sportswear-floral-t-shirt-black-tour-yellow
Recomandati- mi voi un detector bun de fum, nici foarte scump si nici foarte ieftin. Eu am gasit asta, m- am luat si dupa comentariile in care toata lumea il recomanda, chiar daca este ieftin...? (mai mult)
Îmi puteți da idei ce sa vand pentru ca am nevoie de bani. Părinții nu vor sa îmi dea pentru ca li se pare inutil. Este vorba de e un mod Pack The sims 4 cats and dogs, sims ul original l ...? (mai mult)
Stiti cumva cat costa curieratul olx?
Salutere, unde pot face o reclamatie la o pagina dupa Facebook cu haine avand adresa in Bucuresti? Am cumparat ceva fara verificare si am primit altceva. si defect. O pereche de tenesi care urma sa ii...? (mai mult)
Vreau sa comanda de pe AliExpress, însă cand imi scriu adresa numele si bla bla bla zice ca nu e bine. Cum pot face sa comand neaparat
Am cumparT un telefon de la un showroom eMAG. Il am de 2 săptămâni aproxumativ. Vreau sa il returnez, cum trebuie sa procedez?
Buna, voi de pe ce site-uri comandati haine, incaltaminte, la preturi destul de ok?
Se gaseste trabuc de cumparat in Targu Ocna? Daca nu unde gasesc in zona? (Sunt si cu arome)
Buna, a comandat cineva de pe ioffer? Ce parere aveti? ati primit comanda?
Colegul meu de birou vrea sa isi ia adidasi Asics Gel V sau FIFA 18 ps4. Voi ce sugestie aveti? Mersi.
Salut imi trebuie card international ca sa comand de pe un site din Japonia? As dori un raspuns mai amanuntit!
Vreau sa știu un site chinezesc sau orice gen pentru genți fake la pret mic! Ofer funda! Mulțumesc!
Salut Stie cineva un magazin din Bucuresti unde sa gasesc incaltaminte de la plein / calvin / valentino...? Multumesc Si un pret as vrea sa stiu P.S. nu vreau on-line
Ați cumparat de pe AilExpress? Dacă da, ați plătit și transportul? Sau s-a redus cu cuponul de 4 dolari?
Salut, cum as putea comanda de pe site ul Apple? Am tot incercat si am probleme cu Zip-ul dar am si observat ca am optiunea doar pentru Statele Unite. A mai comandat cineva?
In Iullius Mall din Cluj-Napoca sau in Vivo! din Baia Mare se gasesc squishy-uri in vreun magazin? Multumeeesc :)) Pls no hate la intrebare!
Am comandat ceva sâmbătă de pe altex pe la ora 8 seara. Cand imi vine comanda. CA azi nu veni!
Daca as chema un curier degeaba, ce s-ar intampla? Se achita vreo taxa?
Am primit aviz ca pot sa ridic de maine coletul primit din alta tara dar pe aviz scrie ca mi- a sosit "recomandata". Scrie ca este trimisa din tara respectiva pe aviz si eu ma gandesc ca daca era amenda...? (mai mult)
Buna, vine ziua prietenei mele cele mai bune si as vrea sa ii cumpar ceva sa ne asortam impreuna...o brățara, haine sau orice. Stiti cumva niste site-uri unde pot găsi asa ceva?
Se mai gasesc beyblade uri prin piata/magazine in Bucuresti? Daca nu, imi spuneti un site in care se plateste cu orice altceva in afara de card de credit?
Ce cadou as putea sa ii iau matusii mele de ziua ei? Vreau sa fie ceva spectaculos
Dacă mă duc la un magazin din ăla care face tricouri personalizate trebuie sa dau eu tricoul? Și pot să îmi pună pe el mai mult decat un scris simplu, nu? Adică o poza, o imagine.
Site- ul CEL.RO ..este unu' gen Emag? as dori sa cumpar o placa video ..si am gasit o mare diferenta de preturi. https://www.emag.ro/placa- video- gigabyte- geforce- gt- 1030-...? (mai mult)
Daca vineri am dat comanda la Vodafone de un telefon, cam cand imi ajunge comanda?
stie cineva de unde pot achizitiona un cadou special! dar in UK daca se poate! In curand va fi ziua prietenei mele. si ea este foarte pasionata de avioane/excursi etc. eh si asa m- am gandit...? (mai mult)
Bună, TPU! Cine poate sa imi spuna de unde as putea sa cumpăr articole de îmbrăcăminte cu Sabrina Carpenter? (Vreu,daca se pote, sa se plătească in ron). D au funda cele mai multe site-uri.
as vrea sa știu dc o placa video gtx 1080TI scand hand de pe Amazon.de costa doar 350-400euro și dacă o iau și îmi vine defecta o pot returna?
De unde pot cumpara curele ieftine din piele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!