Hei vreau sa imi iau un Bishon. nu prea stiu ce sa ii cumpar, vreau idei Multumesc
De curiozitate, în cât timp ar ajunge o comandă de la Pretty Poison Store?
Stie cineva daca Wish e un site de cumparaturi adevarat sau daca e fake?
Voi cum va achizitionati hainele? Online sau direct din magazin?
Stiti un magazin la romana care vinde offwhite
am ceasul asta: https://www.kronoshop.com/orologio- breil- tribe- match- point- lady- tw0451- P3703.htm si i se cam duce cureaua, vreau sa o schimb cu una metalica, este compatabila asta:...? (mai mult)
Este sigur site-ul subkultura.ro?
Stiti vreun magazina romana care vinde off white?
Am castigat un ceas si pe procesul verbal scrie Huawei Watch 1 cod sap 4222084. Ce este acest cod? Si il pot gasi pe cutie, manualul telefonului etc? As vrea sa fiu sigur ca e acelasi produs
am si eu o intrebare! vreau sa fac un cadou dar nu gasesc nicaieri ideea mea. ce am eu in minte este o macheta 3d din fier daca se poate a planetei si pe langa aceasta un avion care o inconjoara!...? (mai mult)
Am o problema grava: trebuie sa cumpar o carte (Pain Au Chocolat - Cours de langue et civilisation française par Marie- Paule de Roissy & Silvia Conti) ca sa o returnez la biblioteca. Am cautat pe internet,...? (mai mult)
Salut, vreau sa comand ceva de pe amazon, e vreo diferenta intre amazon.uk si amazon.com? sau nu conteaza de pe care comand? Vreau sa stiu daca platesc ceva in plus.
Cat costa aurul monoatomic?
Se mai gasesc arene/beyblade uri prin Bucuresti? Daca da unde, sau un site pentru comenzi dar fara plati cu cardul
De unde pot cumpara seturi Bionicle Originale?
De pe ce site pot comanda un spray cu piper?
Salut, imi puteti spune niste site-uri cu detoate ( mai putin mancare ) cu reduceri colosale de pana la 90%, dar cu produse de calitate?
Vreau sa îmi iau Nike huarache de pe aliexpress, sunt 310 lei, sunt originali? Dau funda
Salut, am primit pe mail un voucher cu reducere 30% de pe eMAG.Dar imi zice ca voucherul nu se aplica pentru produsele din cos.Atunci cum il pot folosi?
Pot trimite un colet prin curier unui destinatar care are exact aceeasi adresa ca cea a mea?
Am o mică nelămurire în legătură cu salteaua "magică" dormeo. Chiar așa de bună este de o laudă lumea? Totuși chiar asa mare să fie diferența dintre o saltea normala ca sa zic așa și una ...? (mai mult)
Buna, am trimis un colet la cineva, si acea persoana nu a ridicat coletul.I- am zis ca v- a trebuii sa plateasca returul.Acum nu mai raspunde la mesaje, cum a- s putea sa ma razbun si sa- i para rau ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre acest site http://www.adidasiairmax.com? Sunt originari sau fake?
Buna, Doresc sa cumpar burete floral sfera. Stie cineva unde pot sa gasesc in Bucuresti? Multumesc!
Este bun site- ul Cel.ro? Vând produse de calitate? Ca vreau sa imi cumpar un pc de acolo si am vazut ceva review- uri proaste de la oameni si nu stiu sa ma decid daca sa cumpar ceva de pe site sau ...? (mai mult)
Aliexpress. Stie cineva cum se folosesc cupoanele acelea si monedele pe care le castig zilnic? Am strâns multe monede si nu stiu cum sa le folosesc.
Salut, ma puteti ajuta cu un cod de peste 30% reducere pe collective. Chiar am nevoie
Se mai gasesc fructe kaki pe piata? Am fost azi la 3 mari supermarketuri si nu am mai gasit ce se intampla cand este sezonul lor?
Spuneti-mi va rog unde pot sa gasesc niște fursecuri de casa sau cum sunt cele de la Subway/Starbucks sa cumpăr mai multe sa para ca le-am făcut eu=)))))). Multumesc
A comandat cineva pe site-ul woodstone? As vrea sa stiu cat trebuie sa platesc in plus fata de pretul a ceea ce vreau sa achizitionez
Un site cu huse pentru Huawei p9 lite 2017 dragute?
Stie cineva un hanorac cu bandana?
Hei. Am si eu o intrebare. Cand port tricouri din poliester, parca se agata de mine si sta urat. Gen o electrizare..., cand il dezbrac si il apropii imi ridica parul pe mana.
Știe cineva de unde pot achiziționa tricouri și hanorace, bluze care să aibă imprimeu gen Parental Adivisory Explicit Content? Un site ceva?
Buna, ce parere aveti despre distribuitorul BOGCELL TELECOM, e partener cu eMAG si as vrea sa imi iau un telefon de la ei. A mai comandat cineva de la ei si daca da, cum e situatia cu garantia, sunt...? (mai mult)
! Salut! Aș vrea să cumpăr un telefon și niște huse de pe ebay. E 750 de dolari și una e 0.01 dolar shipping și celelate free. Cât este taxa vamală și trebuie să merg la vamă să le iau? Multumesc...? (mai mult)
Ce siteuri de mașini second hand îmi recomandați pentru Germania?
Salut, Doresc sa cumpar ceva de pe PC Garage. Are cineva vreun voucher reducere cadou care nu-i mai trebuie? Multumesc.
Urmeaza ziua fiului meu si mi-a cerut un set lego star wars numit palpatine s arrest. are cineva ideea din ce magazin il pot cumpara sau comanda?
A cumpărat cineva extensii de par dupa hppt://www.exclusivehair.ro? Ce parare aveți?
A cumparat cineva de pe Panda Expres? Merita?
Https://m.emag.ro/storcator- de- fructe- si- legume- kenwood- 2000- w- recipient- suc- 1- 5- l- recipient- pulpa- 3- l- metalic- je880/pd/D8S113BBM/?X- Search- Id=05fdbe64a68f5a1862d5&X- Product- Id=1079803&X-...? (mai mult)
Cand eram mic erau la magazin niste tigari umplute cu guma si puteai lua acea guma sa o mesteci. In ultimul timp nu am mai vazut asa ceva la vreun magazin din apropiere si vreau sa stiu daca se ...? (mai mult)
exista vreun site de unde pot cumpara google gift card platind cu paypal sau paysafe?
Daca imi deschidun cont personal depaypal il pot folosi la magazinul meu online ca cei care cumpara sa sa imi intre banii? sau trebuie avut un business paypal account?
Salut.Am si eu o nelamurire, am vazut in reclama dar poate e si in magazin de la Altex referitor la faptul ca se poate cumpara si in rate fara adeverinta de venit, de ex un laptop.Eu nu detin adeverinta...? (mai mult)
Este legal ca eu si postez produse de la ali express de exemplu pe ebay sa sa imi deschid un magazin online si sa le vand acolo? Produsele nu sunt ale mele ci eu vreau sa incarc produsele unor companii...? (mai mult)
Am comandat de pe Aliexpress mai multe produse si nu am avut probleme pana azi. Se pare ca Posta Romana nu mi- a trimis avizul asa ca unele produse au fost trimise inapoi vânzătorilor. Am verificat...? (mai mult)
E de incredere site-ul unuplusunugratis.ro? A comandat cineva? Chiar primesti 2 perechi de pantofi la 70 de lei?
Nu stiu daca e categoria corecta, dar ma rog. Vreau sa imi cumpar un laptop de la mediagalaxy/altex si incerc sa aflu daca este pe stoc in orasul meu. Din cate am inteles, pentru a afla, trebuie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!