Cum vi se pare Emag? E serios si sunt produse de calitate?
Va rog să-mi recomandați niște căști wireless in dar (adică în urechi)
Legat de shopify, as vrea sa stiu in momentul in care cineva cumpara un produs de pe pagina mea, oberlo va trimite direct comanda la furnizor fara ca eu sa trebuiasca sa intervin sau eu trebuie...? (mai mult)
Ce ruj, de preferat de la Avon, imi recomandati si care sa nu se "inprime"? :)
Buna, am dat comanda de pe Aliexpress, am dat comanda de mai multe produce, de la diferiți furnizori, produsele vor veni toate o data sau vin pe rând?
Ce magazine sunt in gaesti dambovita de laptop bune? Ms.
Am nevoie de ajutor cu un sondaj despre cumparaturi online. Are doar 10 intrebari. Va rog frumos daca vreti sa completati acesta este link- ul : https://petitieonline.net/sondaj/cumparaturi_online-...? (mai mult)
Salut, a-și dori să îmi cumpăr o pereche de yeezy boost 350, dar nu găsesc niciun site de unde pot sa îi cumpăr. Vă rog să mă ajutați cu un site din străinătate. Mulțumesc.
Vreau sa imi fac un card VISA. De la cati ani poti sa iti faci? Mie imi face daca am 16 ani?
Stiti cumva daca berea Timisoreana este exportata in Europa? Multumesc anticipat.
Cum se numesc suporturile de cana? Suporturile pe care stă cana! Cum se numesc? Va rog raspunde-ti!
Știe cineva niste site-uri cu mașini de vânzare în Anglia? Ceva gen olx, autovit
Pot vinde produse pe ebay? Si daca da, cum?
Ce parere aveti despre produsele Myria? Dar despre smart watch uri myria?
Cat costa comanda de la altex si la media galaxy?
Are cineva de aici Dockin D Fine? Daca da, cum e? merita?
Salut, as vrea sa stiu de unde pot importa din strainatate / cumpara din tara carti la kilogram (ieftin).
Vreau sa comand squishy de pe banggod. A mai comandat cineva? Daca preturile sunt in dolari pe site pot plati cu lei sau trebuie cu dolari?
Este adevarat mesajul de pe WhatsAPP precum ca Adidas ofera adidasi gratuiti?
Salut, stie cineva de unde pot cumpara carti la kilogram din Romania / strainatate? Carti la kilogram la pret mic, evident.
Aplicația Wish este de încredere?
Unde sosesc produse comandate de pe aliexpress prin posta? La oficiul postal de care aparții in orasul tau ori in resedinta de judet?
Daca cumpar ceva de pe AliExpress, in afara de taxa de livrare va trebui sa platesc si taxa vamala?
Salut am si eu o problema, cineva mi- a cumparat de la metro o pereche de adidasi kappa dar mi frica sa nu fie fake pentru ca pe eticheta scrie made in china...ma poate lamuri cineva cum ami dau seama...? (mai mult)
unde pot da mobila de care nu mai am nevoie, m? Am in Constanta 6 dulaprui de lemn masiv cumparate de niste amici in anii 89- 90 din Turcia si as vrea sa le dau undeva, fiind in stare impecabila,...? (mai mult)
Care stie sa imi zica daca site- ul asta este legit / vinde produse originale sau fake? www.up- store.ro PS: vad ca certificat la pagina nu au si in rest info (asa si asa) si sediu undeva in pustiu...? (mai mult)
Am facut acum cateva zile o comanda pe Pink Panda. Ei livreaza numai prin Dpd. Si in aceasta vacanta stau la 30 si ceva de km de oras. Ca sa mi- o aduca aici trebuie sa platesc mai mult la...? (mai mult)
Cum chem un curier din aplicatia OLX daca am vandut ceva?
Salutare TPU As merge si eu in capitala si as vrea sa-mi inoiesc garderoba... niste magazine faine de geci barbatesti imi puteti recomanda?
Imi puteti recomanda niste boxe cu subwoofer 5.1 pana in 200 de lei?
Hai noroc! Recent am cumparat o bratara cu un "simbol" care nu stiu ce semnifica. Sper ca ma puteti ajuta. :) Link-ul pozei cu bratara: https://imgur.com/arWaUwi
Ce parere aveți despre site-ul dedoles.ro? A comandat cineva vreun produs de acolo?
Vreau sa fac o comanda pe ebay. Comanda va ajunge la posta si trebuie sa ma duc sa o iau eu sau se livreaza pana la domiciliu? Mentionez ca nu stau in oras.
Am dat ieri o comanda la un produs pe eMAG, iar data estimata de livrare este 14 februarie 2018 - 15 februarie 2018. Si vreau sa stiu de ce dureaza atat de mult, eu de cate ori am comandat ceva mi-...? (mai mult)
Cu voucherul de biciclete de la primaria capitalei pot cumpara si hoverboard?
Mi- a adus vara mea niste bomboane vreo 100 de grame ea venind din Spania. De alea de se folosesc la sutiene chiloti si bratari etc. Si le- am savurat erau atat de bune. Stie cineva cum se numesc?...? (mai mult)
Știe cineva unde as putea găsi tigari Gauloises? Se mai găsesc oare pe undeva?
Salutare, cine știe niste site-uri de genul olx/la jumate din Cehia?
Unde pot gasi in Bucuresti o camera de filmat cat de cat ok siiiii, nu stiu, mai ieftina? La ce magazin e cel mai ieftin pret?
Imi zice cineva de ce dracu nu mi se instaleaza PUBG pe steam?
Unde pot gasi gratuit Cursul Amazon Saller?
Am plasat pe site- ul eMAG o comanda de 53.99 lei. Am aplicat la aceasta comanda un voucher cadou de 50 lei si mi- a redus. Totatul de plata acum este 3.99, fara cost transport deoarece am optat pentru...? (mai mult)
Cum îmi dau seama dacă un telefon este resigilat sau nu? Vreau să verific atunci când îl aduce firma de curierat.
Vreau să-mi cumpăr o canapea pentru sufragerie, care ar fi cel mai bun material? Adică să fie rezistent și de bun gust.
Stie cineva de unde pot lua un snowboard de 157-160 cm cu tot ce trebuie pe el? la un pret decent desigur, daca stie cineva pret si nou si sh.
Este cineva care se pricepe si ar putea da ma ajute sa imi editez si sa imi creez un magazin online cu shopify?
Referitor la comanda pe aliexpress primesti cumva prin posta o instiintare ca a sosit pachetul ca sa vii sa-l ridici de la banca?
De la ce magazin pot cumpara greenscreen? (Bucuresti)
Am nevoie de un green screen, de unde pot sa fac rost? Si nu, nu sa il comand vreau sa il iau fizic de la magazin. Sau, unde pot gasi foile acelea A3 verzi pentru a imi face propriul green...? (mai mult)
Buna am gasit un site pe nume zipy dupa care poti sa faci comenzi de pe ebay din america puteti sa imi spuneti daca este de incredere si daca aveti cumva ceva comandat de acolo?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!