Buna,as vrea sa imi conving parintii ca sa cumperi cu cardul de pe aliexpress e ceva sigur, la card iti cere parola sau doar Card Number?
Am cumparat o tastatura in urma cu 3 zile de la media galaxy si am sesizat ca are o problema.Se poate inlocui produsul sau trebuie neaparat trimis la garantie?
Bună! Vreau să îmi cumpăr o pereche de papuci de la firma Vans, dar am o mică nelămurire. Am observat că modelul VANS KIDS OLD SKOOL (SUEDE) nu are acea mică eticheta pe o parte pe care scrie...? (mai mult)
Salut, imi poate da cineva niste coduri de reducere pentru Snuff, magazinul online de cadouri trăsnite, va rog, dau funda.
Am nevoie de ajutor! In martie sunt zilele de nastere a parintilor mei, a surorii mele, a bunicii mele, a verisoarei mele si a matusii mele! As vrea idei de cadouri pentru fiecare in parte!...? (mai mult)
Am un PC putin mai vechi si as vrea sa il schimb. Ajutati- ma sa- mi cumpar unul pe bucati pentru ca cele din magazin nu sunt asa de bune. Pretul poate varia intre 2.000 lei si 3.500 lei....? (mai mult)
Vreau sa cumpar un birou sau o masa pentru pc niste site-uri in afara de eMAG sau dedeman va rog
Unde pot sa gasesc geaca in genul asta? https://www.krack.ro/shop/stealth-jacket/?v=f5b15f58caba Vreau o geaca fara fermoar
Salut, stiti o pizzerie buna care face livrari la domiciliu in Bucuresti sectorul 5? Cei de la dominos si pizza hut nu sunt cine stie ce.
Vreau sa imi iau ghete de football dar nu stiu care eu ma gandeam la https://www.estrops.ro/nike- mercurial- veloce- cr7- df- mens- fg- football- boots- 20119018.html dar am avut acelasi model dar...? (mai mult)
Stie cineva cat costa livrarea pe FreePrints?
Salut poate sa imi spuna cineva mai multe despre shopify? Si eventual cineva daca ar putea sa ma ajute sa stiu cum sa incep pas cu pas multumesc frumos
Imi puteti spune de unde pot cumpara stickere random? Site-uri din Romania.
La ce magazin de componente electrice/electronice din Cluj-Napoca as gasi led-uri RGB (sau macar colorate)? (ca si acelea de la bricheta)
Ce pot face daca vanzatorul de pe AliExpress nu imi intoarce banii?
din intamplare este cineva in Romania care are aceasta jucarie rara? Se numeste Shinken- oh si incerc de aproape un an sa- l cumpar dar nu pot pentru ca il gasesc doar pe ebay si nu am paypal!...? (mai mult)
Exista magazine de genul hottopic sau killstar in Bucuresti, prin mall-uri?
din intamplare este cineva in Romania care are aceasta jucarie rara? Se numeste Shinken- oh si incerc de aproape un an sa- l cumpar dar nu pot pentru ca il gasesc doar pe ebay s nu am paypal!...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar papagali perusi...nu stiti cat costa? ...si totul despre ei! Multumesc!
Vreau sa vina un produs la Altex(din Sighet) si vreau sa rezerv un produs si sa- l ridic acolo dar nu stiu cum sa il rezerv.Imi scrie ca pe pagina produsului, , Rezerva din magazin" dar nu imi apare asa...? (mai mult)
Un magazin in carelor găsi ăștia? NIKE AIR FORCE 1 '07 LV8 Camo
Cam cat ar costa transportul prin curier al unei biciclete cu o greutate de 14.5 kg de la Constanta la Iasi? Nu stiu diminensiunile exacte. Vreau raspunsuri exacte.
Sunt legale produsele de pe www.bombashop.com in Romania?
Buna ziua! De unde pot cumpara ac pentru umflat mingea? P.S:
Salut, stiti ceva site-uri unde pot gasi haine vintage, oldschool, pentru adolescenti, street wear?
Scriu cu stiloul de cand ma stiu.Nu suport pixurile sau creioanele.Pentru mine stiloul reprezinta un accesoriu indispensabil. Vreau sa imi iau unul nou, intrucat vechiul meu Parker da semne...? (mai mult)
Ce inseamna marimea 57/67 la hanorace? Deoarece cumpar intr-o zi un hanorac de la Bucatti.
As vrea sa imi recomandati niste ghete de fotbal pentru teren sintetic in maxim 200 de lei. Nu prea ma pricep la fotbal si e mai mult ca un hobby asa ca nu vreau sa dau mult pe niste ghete.
A folosit cineva after shave-ul de la Bioeel, acela cu mentol? Are un miros placut? Calmeaza iritatiile pielii?
La Petrom gasesc semne de incepator sau la Omv?
Salut, stiti ceva restaurante care livreaza burgeri la domicilu? preferabil burgeri buni.
Poți filma un filme de lunga durata adică 10 30 minute cu un dclr?
Vreau sa cumpar un cd si nu il gasesc nicaieri de vanzare. Va rog ajutati-ma! Stiti de unde l-as putea achizitiona? E vorba despre "Morometzii sunt in rai". Multumesc!
Dintre bonprix și astratex, care au sutiene mai bune? Doar cei care au cumpărat sau au cunoștințe care au cumpărat sa spună. Mulțumesc anticipat!
As vrea sa trimit un produs la sediu pe care il am in garantie. ( un telefon celor de la pc garage) Am nevoie de o cerere si nu gasesc un astfel de model. Un link ar fi de mare folos.
Pot gasi yeezy 350 v2 undeva in românia? Măcar online si sa fie originali.
Daca dau comanda de pe wish, si comand mai multe produse deodata, trebuie sa platesc transportul pentru toate? Va rog raspundeti cat mai repede
Salut, nu stiu daca am pus la categoria buna dar in fine. Daca am un card de credit care e de ex in euro sau dolari, pot sa platesc la un POS in lei de ex?
La dragonu rosu gasesc dildo-uri? In ce zona gasesc zona 2/3 etc? Dau funda
Bună, am o întrebare. Cat înseamnă US $ 1, 39?
În parklake, magazinul bershka este doar pentru bărbați?
Vreau sa dau o comanda pe site-ul bershka cu livrare în magazin. Când ajung în magazin, pot să probez înainte și / sau să returnez tot atunci?
Salut,stiti cumva unde gases fingerboard in city mall Constanta, si la ce pret?
În câte zile ajunge o comandă de pe metropolis.ro?
Sall.Stie careva dacă pot să scap de taxa de pe G2A, vreau sa adaug fonduri în G2A wallet cu un PaySafeCard de 200lei și îmi cere o taxa de 24 lei și nu as vrea sa o plătesc!
Salut TPU Vreau sa imi iau un hanorac de pe net si este la categoria de barbati, daca caut la categoria de copii imi da haine de copii mici, in fine, eu am 13 ani si 1.65 cm inaltime si sunt ...? (mai mult)
as avea nevoie de o parere, de unde as putea sa imi cumpăr un telefon? Aceste magazine online oare as putea avea incredere? Sau este mai bine sa il cumpăr direct din magazin. Tin sa mentionez...? (mai mult)
Salut TPU Vreau sa imi iau un hanorac de pe net si este la categoria de barbati, daca caut la categoria de copii imi da haine de copii mici, in fine, eu am 13 ani si 1.65 cm inaltime si sunt slabut...? (mai mult)
Salut TPU Vreau sa imi iau un hanorac de pe net si este la categoria de barbati, daca caut la categoria de copii imi da haine de copii mici, in fine, eu am 13 ani si 1.65 cm inaltime si as vrea sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!