Vreau sa fac o rata la un j5 2017. dar vreau cea mai sigura rata, adica sa mu bage mai multi bani pe rata. Cum ar fi flanco etc Dau panglica pentru cel mai bun raspuns!
Am intrat pe site la ihunt că sa caut un leagoo s8 și am văzut că pot cumpăra in 6 rate fara dobândă am dat click și mi- a dat că trebuie să completez datele că sa îmi spună cât este o rata...? (mai mult)
De unde pot sa cumpăr squishy? dati-mi un site ieftin
Emag are si magazin in pitesti ca altex-ul si celelalte magazine?
am si eu nevoie de o informatie. Trebuie sa primesc un colet de la vreo 200 km distanta. Persoana respectiva l- a lasat vineri dimineata la posta. Astazi este deja miercuri si nu am primit...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate. Cumparam in mod frecvent deodorantul stick de la Addidas "Ice Dive". Insa de la o vreme nu il mai gasesc la niciun magazin sau supermarket din oras. Nici macar pe internet....? (mai mult)
am si eu nevoie de o informatie. Trebuie sa primesc un colet de la vreo 200 km distanta. Persoana respectiva l- a pus la posta vineri dimineata. Astazi este deja miercuri si nu am primit avizul....? (mai mult)
Am dat o comanda pe sportguru.ro si am sunat la Fan Courier si domnul mi- a cerut ceva(nu stiu cum se cheamă) si nu stiu ce înseamnă. Ma puteri ajuta? Cică nu îmi cerea numărul...? (mai mult)
Imi puteti da niste site-uri cu hanorace cu imprimeuri cool (tip bluza) la un pret pana-n 200? :(
Buna TPU acum ceva tmp mi- am facut un card la banca transilvania, mi- am bagat 20 euro pe contul meu de valuta si am incercat sa imi cumpar ceva de pe gearbest, dar cand dau sa platesc imi spune ca ...? (mai mult)
Salut,spuneti-mi cateva site-uri web tip OLX pe care le pot gasi in Rusia,Albania, Polonia. Funda si toate cele! Mersi
Bună TPU, nu mă prea pricep la țigările electronice. Peste doua săptămâni e ziua lui varamea și mă gândeam să- i cumpăr o tigara electronica fiindcă știu ca își dorește. https://m.emag.ro/tigara-...? (mai mult)
Salut am si eu o itrebare, stiu ca suna putin aiurea dar este cineva care ma poate sa imi explice si mie cum sa cumpar dupa ebay, ii dau pe buy it now si ma baga in watchlist si nu ma lasa sa cumpar?...? (mai mult)
Care este cel mai mare Pepco din Bucuresti?
A mai comandat cineva de pe cartidejoc.ro? vreau sa cumpar un bicycle standard albastru, dar nu stiu de unde selectez culoarea. Ma ajutati? Funda.
ce parere aveti de brandul Steinhaus? sunt bune pentru uz casnic sculele de la ei? detine scule si ce parere aveti?
Salut as vrea si eu sa stiu daca exista vreun magazin in Bucuresti care vinde figurine Funko pop.In afara de doua trei figurine pierdute prin mediagalaxy si de site ul Red Goblin nu am gasit nimic.Eu as...? (mai mult)
Daca am un card de la Raiffeisen BANK si in dreapta jos scrie VISA il pot folosi ca card VISA pentru anumite plati online?
Unde gasesc fructe exotice in Cluj Napoca?
Ok mi s-a spus ca pe Ebay poti plati doar prin PayPal... e adevarat?
Salut, am primit o hartie de la posta si trebuie s-o conpletez pentru a putea ridica pachetul, dar e in engleza si eu nu prea na pricep :recipient's capacity
Salutare este bun un Iphone 7 clone?
Hello, știe cineva unde aș putea să găsesc în Cluj- Napoca mezeluri/produse din carne 100% naturale fără E- uri, conservanți, potențiatori, arome și alte prostii? Accept și recomandări...? (mai mult)
De unde pot cumpăra șepci new era originale știți ceva siteuri serioase?
Stiti laserul acela care costa 450 de lei si arde chibrite, plastic...etc? Merita banii? Adica, cati km duce? Am avut inainte un laser la 90 de lei, dar statea aprins 3 secunde, se stingea 2,...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca pe Wish atunci cand trebuie sa fac o comanda, trebuie sa platesc neaparat cu cardul? Si calitatea e buna?
Un site unde pot găsi pietre semiprețioase/prețioase pentru colecție?
Vreau sa comand online ceva de pe site- ul magazinului Stradivarius și înainte sa finalizez comanda îmi cere și date de pe CI, înafară de nume. Știți cumva ce anume trebuie scris pe de cartea ...? (mai mult)
Stiu ca întrebarea suna ciudat, dar îmi puteți recomanda in Băneasa un magazin unde pot găsi un rucsac din imitatie de piele ( de preferabil, pana in 150 lei)? Va rog!
Vreau sa imi cumpar o chitara electrico-acustica pentru a canta folk si eventual sa fac coveruri, ce imi puteti recomanda?
Știe cineva de unde pot cumpara un Fular Tip Shemagh Mil-Tec Bumbac - Alb fara sa dau comanda online? Gen sa gasesc intr-un magazin fara sa dau comanda
Trebuie sa efectuez maine examenul medical pentru angajare. Eu am probleme cu tensiunea arteriala (tensiune mare, batai neregulate) si imi este teama ca din aceasta cauza nu voi putea sa ma angajez. ...? (mai mult)
Vreau sa comand ceva de pe eMAG si nu am implinit 18 ani. Comanda as vrea sa vina prin posta deoarece sunt la liceu si parintii mei nu pot sa imi ia comanda. Asa ca vreau sa ma duc eu cand am timp...? (mai mult)
Salut, stiti ceva siteuri de unde pot cumpara haine casuals? gen haine ultras, etc.
Cum pot selecta ca un produs de la Altex sa ajunga la posta locala? Nu vad nici o optiune pe site-ul lor online.
Salut.Stiti si voi unde pot gasi un "desert scarf" gen la ce magazin (si ce raion daca e cazul). Merci
Merge CSGO pe acest Laptop? As dori sa stiu si in cate FPS.Il vreau mai mult pentru Gamig cat de cat. Link:https://www.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intelr- coretm- i3- 6006u- 2- 00- ghz- skylake-...? (mai mult)
Un site cu costume de baie faine?
Olympus Sp-570 uz face poze bune? E mai buna decât Sony dsc w810; w630:w710?
Merg la un botez in februarie, ce ziceti merge sa ma ibrac cu salopeta asta http://www.lafemme.ro/salopeta- mb621- ng- s? Si ce saimi iau in picioare? stiu ca pantofii sunt ce.a mai buna alegere...? (mai mult)
A comandat cineva de pe ioffer? dacă da, unde ajung coletele?
Hey! Este un site, un fel de wishlist, unde îți creezi un cont și poți adăuga acolo ce cadouri vrei sa primești de ziua ta, Crăciun, etc. Nu pot să-mi aduc aminte de nicio culoare.
Ce cadou aș putea să îi iau bunicii mele de 64 de ani? :) Fără hate!
Am facut o comanda de pe "GEAR BEST" la un laptop de 220 $ (cam 850 lei), platind direct cu cardul. Si acum problema este ca m- am razgandit in aceeasi ora, si le- am lasat azi un "ticket",...? (mai mult)
Stie cineva un site de unde pot cumpara huse pentru telefon, dar nu foarte scumpe? Orice telefon. Sa nu fie cu achizitionare prin card. Funda.
Am cumpărat si eu un ceas de pe eBay din Italia cu 1, 400 lei https://imgur.com/a/RX6ux si nu știu dacă este din aur si otel cum scrie acolo... Il am de două luni si văd ca mi s- a zgâriat...? (mai mult)
Vreau sa comand ceva din polonia si plata se face prin transfer bancar. Daca am 16 ani pot face transferul bancar?
Vreau sa imi cumpar o imprimanta Epson L3050 CISS si nu stiu daca poate printa pe foaie speciala pentru poze sau foaie autocolanta. Are cineva ca sa imi poata spuna? Pareri despre imprimanta? Dau...? (mai mult)
sunt un cry baby (fana melanie martinez) si as vrea sa comand parfumul ei. intrebarea mea este daca pot sa l comand din Romania si daca ajunge aici
A comandat cineva de pe Wish? E site-ul de incredere? Si stie cineva cam cat costa transportul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?