Am nevoie sa gasesc anumite componente pe net de cumparat, daca stiti cumva un site unde gasesc un ceas digital foarte mic si o lanterna cu led destul de mic incat sa le pot pune intr- un pix(adica...? (mai mult)
Știe cineva de unde se poate închiria un detector de metale?
Cine imi poate comanda ceva de pe Aliexpress?
Cum e cu comanda pe allexpress? E sigură? Coletul îți este adus acasă sau te duci la posta de care aparții. Sunt din București. Și adresa de livrare pe care o scrii in engleza poate să nu ajungă....? (mai mult)
Stiti cumva daca se mai vand handboarduri(link de la magazin sau ceva)
Salut, ma numesc Alex si vreau sa imi cumpar o kendama dar nu stiu ce sa imi iau. Daca mi- ati putea recomanda un site si o kendama (de preferat gripul cushion, cushion clear, rubber, sticky si sticky...? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca site-ul airsoft1.ro este bun? Sunt interesat de modelul SCAR L :https://www.youtube.com/watch?v=V6g6aW-N47o
Vreau sa imi vand telefonul. E negru,are lanterna si GPS. bine,mai are si alte programe, dar cele de sus sunt mai importante. Astept oferte. Pret minim 150Lei.
Dacă am cumpărat un obiect de pe Wish și până in data limită nu imi ajunge, ce fac?
Acum 10 ani comandasem o geanta de laptop pe care o puteai personaliza cu imaginile existente de pe site- ul respectiv. Cunoașteți astfel de site- uri? (că cel de pe care luasem, chiar nu...? (mai mult)
Daca comand ceva din Polonia si coletul imi vine prin curier, este deschis la vama?
In cat timp vin comenzile de pe pc garage? Va rog răspundeți urgent
am comandat un Smartwatch E- Boda Smart Time 100 de latreabă Flanco și e clona. :/ Nu am Wallpaper- uri, interfața sistemului este foarte urâtă și nu se aude când vorbesc cu cineva...? (mai mult)
A mai developat cineva poze de pe site-ul http://www.sootersfoto.ro/developare-digital? Daca da, ce calitate au?
Am auzit de aceste "lămpi ale prieteniei". Am auzit că atunci când atingi o lampă, cea a prietenului tău se aprinde oricât de departe ar fi. Am căutat pe net, dar nu am găsit un site de unde ...? (mai mult)
Imi explicati, va rog, mai clar care e faza cu cardul de reducere de la Sensiblu? am incercat sa citesc la ei pe site dar nu zic nimic clar si concret, parca- i facut sa inteleaga ei, nu clientii. ...? (mai mult)
Am de gand sa- mi iau niste huse de pe AliExpress pentru ca sunt foarte frumoase si ieftine fata de cele de pe site- urile "romanesti". intrebarile mele sunt urmatoarele : 1.ESTE DE INCREDERE? ...? (mai mult)
Ma enerveaza o chestie foarte tare. De fiecare data cand comand ceva de pe ebay/aliexpress bla bla. si imi ajunge coletul la posta, este acolo la. ridicare colete internationale. ceva vameș...? (mai mult)
Ați comandat online de pe H&M aceasta pereche de pantaloni? http://m2.hm.com/ro_ro/productpage.0471714014.html Sunt curios ce mărime v- ați luat și cate kg și înălțime aveți pentru ca pe site ...? (mai mult)
Voi de unde va cumparat componente pentru calculator?
Eu sunt din orasul Roman jud. Neamt si vreau sa imi iau un popsockets de la un magazin ( sa nu fie online ). Ma poate ajuta cineva? Daca nu macar un site online unde sunt popsockets la 20 de lei ...? (mai mult)
Cine a mai auzit de WEDOO.RO?
Exista hot topic in Romania? Daca da, unde?
Salut, vreau sa-mi cumpar o boxa portabila... Ce sa aleg intre boxa portabila Akai x10 si boxa portabila Temeisheng Q7?
BUNA TPU A COMANDAT CINEVA JUCARII DE PE SITE ASTA? http://import.tricosib.ro/index.php?id_category=18&controller=category
am comandat ceva de la Flanco, prin livrare la domiciliu, si imi apare "Finalizat". Si nu inteleg, adica prin asta inteleg ca produsul a fost livrat, dar de fapt nu.
Buna TPU. Caut de cateva zile niste pantaloni de trening adidas... de aia 'clasici' cu cele trei linii de sus pana jos la picior, dar nu gasesc. Am cautat si in mall, nu amanuntit dar stiu ca pe internet...? (mai mult)
Hello TPU. Aveti idee unde s-a mutat Paloma? Era in sagului langa mall inainte.
Un laptop până în 1700 lei pentru a fi folosit la editări video, cât și jocuri gen Sims :P :D care ar fi? Mai mult de 1700 lei nu pot da. Mulțumesc anticipat!
A cumparat careva de pe ecco- shoes? Sunt seriosi, produsele sunt cele prezentate, trimit repede, se pot returna produsele etc? Ma tenteaza niste modele de acolo, am vazut ca sunt reduceri dar ...? (mai mult)
A cumpărat cineva după fortoolshop.com, e țeapă? Sculele sunt foarte ieftine
Stie cineva daca la sediul Cargus din Timisoara de pe bd-ul Revolutiei din 1989 se poate plati cu cardul?
Salut,site-ul https://www.footshop.eu/ro/ e legit sau fake? Dau funda
Credeti ca acest site e adevarat, gen nu sunt fake adidasii?
A mai comandat cineva de pe Footshop? Este safe siteul?
Am cumparat in produs de la eMAG. A venit cu garantie fizica si electronica. S- a stricat si vreau sa merg la in showroom. Am cutia, incarcatorul, telefonul, dar nu am garantia. Pot sa merg...? (mai mult)
Salutare Unde se pot găsi Crochete mexicane Sombrero in Bucureşti? Mulțumesc
stiti cumva pe autostrazile din franta, primesc si monezi lire?
imi puteți recomanda un site de încredere de unde as putea cumpara adidași origininali?
Stie careva cateva magazine din Timişoara unde pot gasi inele de stare/cameleon, inel care isi schimba coloarea in funcție de cum te simți?
Daca am ochii căprui închis si vreau sa imi iau lentile pentru a avea ochii albaștrii, ce culoare sa fie lentilele, deoarece am auzit ca in cazul meu trebuie sa fie verzi pentru a iesi ochii...? (mai mult)
Salut,am o intrebare Amazon are plata prin PaySafeCard? ȘI dacă se poate cum as putea plăti?
Heii! Care e treaba cu magazinul online Wish? Am vazut ca unele produse sunt gratuite(cel putin asa scrie). Acum va intreb pe voi:oare chiar e gratuit sau au ei vreo smecherie sa pacaleasca lumea?
Imi poate da cineva un link de la niste hanorace sau maiouri pe care sa fie scrise niste injuraturi in engleza, dar sa livreze in Moldova
ce spuneti despre Wish? A mai comandat cineva de acolo? La prima logare am observat ca te pune sa soliciti un cadou "gratuit". Este intr- adevar gratuit? Transportul costa? Si la produsele cumparate...? (mai mult)
Doresc sa vand anumite lucruri pe olx, insa nu prea ma pricep, produsele banuiesc ca le duc la posta si mai departe, cum functioneaza? Trebuie sa spun adresa cumparatorului? Banii de unde...? (mai mult)
Daca am furat un snickers dintr-un mega image, si daca m-au vazut, se poate intampla ceva? Eu am scos batonul din plastic si nu m-au vazut scannerele Batonul costa 1.5 lei
Buna, de pe ce site pot sa imi cumpăr un ursuleț de plus gigantic ( 3m /3, 5 m ), dar mai ieftin? mulțumesc
Am comandat acum cateva zile de pe Stradivarius o geanta, platind cu cardul, insa azi am anulat comanda. Nu stiti in cate zile mi- ar intra banii inapoi? La ei pe site nu scrie nimic de anularea comenzii...? (mai mult)
Salut, am un colet care a ajuns la Vama, ce se întâmplă dacă nu îl ridic? Dacă îl las acolo și nu mă duc sa îl iau
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.