Va salut și la mulți ani! Am facut o comanda pe about you de niste adidași pe 24 Decembrie, dar e ideea ca nu am fost atent probabil sau s- a ales automat alta mărime si alt model...Am sesizat asta...? (mai mult)
Cât este 40 euro cu o reducere de 20% in total?
Va rog d-un inimă URGENT cât este pachetul de fs3 in oradea langa jumbo(cine e din oradea)
Salut, în ce magazine găsesc casca pentru șuvițe?
Îmi spuneți și mie un parfum bărbătesc arabesc șmecher și relativ ieftin?
Salutare! Doresc să achiziționez IPhone 14 Pro Max, și sunt în dubii.Nu știu dacă să cumpăr din România sau din Germania.
Ce părere aveți de încălțămintea de pe zalando?
Ce parere aveti despre site-ul vrpro.ro si daca ati primit bani inapoi
Bună ziua, vreau să fsc cadou fratelui meu o pereche de adidasi, a-ți mai comandat după site u acesta https://perecheazilei.com/? Dacă da, au venit ca în poze?
Bună! Ce salariu au cei de la Zara pentru reprezentant vânzări?
Bună! Am dat o comandă pe Shein iar ultima actualizare spune ca este "In transit, Coletul nu a fost predat de catre expeditor". Trebuie sa aștept sau sa îi contactez pe cei de la Shein?
Am dat comanda de untelefon la Digi, pe data de 15.12 nici un raspuns pana acum. Voi in cat timp ati primit comanda?
Care este prețul unui costum de baie la Therme?
In cat timp v-au ajuns comenzile de pe site-ul Shein?
Am o centrala termica veche Junkers instalată în anul 2002 conform actelor (așa am cumpărat apartamentul, cu centrala veche). Meșterul care se ocupă cu reglarea centralelor m- a sfătuit să o...? (mai mult)
Bunaaa! Vreau sa dau la medicină la Iași și mă pregătesc pentru admitere și am auzit ca o varianta mult mai bună pentru învățat ar fi sa- mi iau un iPad și un Apple Pencil. E totuși o investiție...? (mai mult)
Salutare Nu vi se pare ca firma Tommy Hilfiger a ajuns cam prea banală in Romania?
Daca am rezervat un produs la reducere din flanco si el revine la pretul initial o sa il cumpar cu reducere sau o sa il iau la pretul initial?
Crăciun fericit! Am o întrebare, eu am de luat un card de la o agenție (dintr- un centru comercial), și am înțeles că agențiile din centrele comerciale lucrează și mâine câteva ore, știe...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Am facut comanda shein si imi apare "CN, Delivered to local carrier" mai inainte zicea " t holland north holland province nl clearance processing completed - import " in transit. Ce inseamnă?...? (mai mult)
Buna, imi tot sta in gand sa imi cumpăr ceva de pe Istyle dar vreau sa cumpăr in rate, dar nu stiu exact cum se procedează, doar selectez in câte rate vreau sa plătesc și adaug in cos și gata?
Heyy Găsesc în vreun supermarket din România fructul dragonului?
Dacă vreau să vând o tabletă de care nu am nevoie urgent și nu vreau să apelez la olx unde aș putea să o duc?
Salutare! Îmi puteți spune vă rog unde aș putea folosi Paysafecard? De exemplu site-uri sau aplicații.
Vă salut, știți cumva site- uri de unde se pot comanda beri japoneze (ro sau străine, excepție SUA), unde să aibă ceva mai larg sortimentul, Asahi, Sapporo, Kirin am tot încercat, aș prefera...? (mai mult)
Am un colet cu AWB HK4PX1000000162642 si se pare ca a ajuns la ROBUHC in 15.12. 2023. Cum pot intra in posesia lui, stie cineva?
Bună ziua, vreau sa mi dau o comanda de pe zalando și vreau s ao plătesc cu cardul, e legit, la unele pers care au plătit cu cardul nu le- a mai ajuns comanda, eu pana acum am mai dat comanda...? (mai mult)
Salut, TPU. Vreau si eu sa imi iau o geaca the north face retro nuptse full black originala dar ca buget am doar 1000 de lei. Vă întreb pe voi de unde aș putea sa îmi cumpăr una originala, de...? (mai mult)
Ce telefon îmi recomandați pana în 1500 lei, sa fie și bun la jocuri și fie bun în general sa nu-mi para rau după aceea
Bunăăă! Am comandat de pe vinted acum 4 zile o geacă, iar azi trebuia să îmi ajungă la easybox. Am primit notificare că livrarea se estimează 20 decembrie- 8 Ianuarie. E prima data când mi...? (mai mult)
Salut! Caut si eu un site pentru a cumpara adidasi nike/jordan cat de ieftin si cat de sigur se poate. Ma ajutati cu niste site uri va rog?
Heei! Foloseste cineva aplicatia vinted? Mi s- a mai intamplat sa vreau sa cumpar un produs si sa imi apara utilizatorul ca "anonim" iar anuntul sa nu mai fie valabil spre vanzare nici alte anunturi sau...? (mai mult)
Daca returnez un articol de la zalando, pot cere in schimbul acesteia o alta marime?
Hei TPU. Pot scana cardul lidl plus la casa de marcat fără să am internet pe telefon?
Ma interesează dacă exista o tonetă care vinde șireturi in AFI PALACE. Multumesc.
Buna seara tuturor. Se poate face plata pe Temu cu card virtual de la CEC Bank?
Buna TPU! Doresc sa cumpar o pisica siameza cu varsta de pana in 4 luni, fetita (am deja o pisica care este tot fetita). Este cineva din Bucuresti care este dispus sa vanda? M- ar ajuta de asemenea ...? (mai mult)
Mi-am luat un tech fleece mărimea XS (asa scrie pe el+pe eticheta) și pe bon scrie că e medium. Mie mi-e puțin mare, ce pot să fac?
Merita tech fleece?????
Bună ziua. Am dat comanda azi 16.12 pe zalando și îmi arată ca o să îmi vină între 22- 27. Voiam să întreb dacă a mai comandat cineva în perioada sărbătorilor și dacă a venit până la...? (mai mult)
Salut.Am nevoie de ajutor.De câteva zile am observat că nu îmi răspunde nimeni pe vinted și nu pot sa dau feedback.Nu știu ce să întâmplat.Am incercat să îmi trimit mesaj de pe contul soțului...? (mai mult)
Bună TPU, mă gîndesc să-mi iau un telefon, îmi puteți recomanda careva telefoane?
A mai cumpărat cineva de pe site- ul etel.ro? Vreau sa îmi cumpăr un galaxy fold 5 și am găsit site- ul asta pe compari.ro. Are un preț suspect de mic fata de alte site- uri mari de încredere precum...? (mai mult)
Salut, vreau sa dau o comanda pe shein si am 2 produse cu quickship si 4 5 cu standard ship. O sa fie 2 curieri?
Bună ziua! A cumpărat cineva de pe site-ul Born2be? Ce părere aveți despre produsele de pe acest site?
Bună. Ce cadou și-ar dori o fată de clasa a 10a pentru Crăciun? Nu o cunosc foarte bine și as vrea totuși sa îi fie folositor ce îi cumpăr. Aveți idei? (este verișoara mea)
Buna TPU! Ieri mi-a venit o comanda la easybox si acum cand am vrut sa o iau iar acel ecran e stins,am termem doar azi sa iau comanda, ce are, ce i fac?
Bună, am făcut o comanda pe shein acum câteva ore, dacă dau anulare o sa primesc banii înapoi?
Buna! Am pus o comanda pe DACOmag si am platit cu cardul dar am completat un numar de telefon gresit. Am trimis un mail in privinta anularii comenzii. Oare sa si sun maine la centrul de asistenta, imi...? (mai mult)
Am dat o comanda pe Charlotte Tilbury și am greșit țara dar am scris adersa, localitate, județul si codul poștal. Îmi va ajunge comanda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
LisaJulie întreabă:
sabin89 întreabă:
DrMihailoviciS întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!