Buna,ajutati-ma va rog,am nevoie de site moldovenesc ca sa cumpar colier best friends forever, va rog spuneti-mi, si sa dau comanda chisinau.
vreau sa refuz neaparat o comanda pe care am facut o online la magazinul ipon care este in Ungaria. va rog frumos sa ma ajutati!
Vreau sa comand de pe situl: Fireshow Timisoara, dar nu stiu daca este nevoie de autorizatie. Vreau sa comand din categoria "Artificii de consum".
Ce parere aveti despre producatorul de ceasuri Citizen? Este o marca de ceasuri cunoscuta?
daca am dat din greseala o comanda la altex si nu ridic coletul cand vine e posibil sa ma bage la plata? Vine cu curierul.Am incercat sa anulez comanda dar nu am reusit.
Am 1000 de lei ce imi pot cumpara cu ei? Sa fie de calitate. Dau fundița
Hei TPU acum o saptamana si am facut o comanda de pe siteul Bonprix si acea comanda ulterior am anulat- o in sensul ca le- am trimis un mesaj inapoi atunci cand am primit mesajul de confirmare pe email...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare A comanda cineva de pe wish? Si daca da, se platesc taxe vamale?
Deci... De curand am facut o comanda de mai multe obiecte de pe ebay. Din cate am inteles o sa vina coletele la posta vamala. Eu stau in judetul Mures. Posta vamala este doar in Tg. Mures. O sa ...? (mai mult)
Bună, știți unde as putea găsi de cumpărat un trening adidas de dama, un model ca si cel din pozele din link- ul atașat? Sunt din Cluj dar caut de ceva vreme modele asemanatoare dar nu gasesc nicaieri....? (mai mult)
Comanda mea altex a fost preluata E curier azi dimineata, vine coletul pana diseara? In mesaj scrie ca a fost in Ghiajna sau ceva de genul si eu stau in arges.
Comanda mea altex a fost preluata E curier azi dimineata, vine coletul pana diseara?
Am dat o comandă pe evomag, și încă așteapt sa mi se confirme comanda, adică de 3 zile spun că e nepreluată.ce fac?
Daca am 16 ani si cumpar ceva pot pune garantia pe mine?
De unde pot cumpara si eu acesti pantaloni?(cei albi) http://www.mtv.co.uk/sites/default/files/styles/vimn_image_embed/public/mtv_uk/articles/2015/03/04/is- cara- delevingne- dating- st- vincent-...? (mai mult)
Ce boxa bluetooth imi recomandati pana in 100 de lei si sa aiba bass puternic?
Salut, stie cineva daca e vreo firma de taxi uri ce face taxi shopping in Ploiesti?
Cine face cumparaturi din Marea Britanie online? As avea mai multe intrebari. Daca comand ceva, unde vine coletul? La posta sau la vama? Avand in vedere ca nu mai face parte din UE.
Ati facut comanda pe internet la haine de la bershka /pullandbear? Daca da, a venit repede curierul? ( am vazut ca unii se plang de intarzierea comenzii)
Eu am dat comanda de un telefon joia trecuta si pana azi nu mi-a venit eu find din localitate Dolhasca judetul Suceava in cat timp o sami ajunga
Un laptop bun, sub 1500lei (pentru navigare pe internet si programe office )?
Vreau si eu un aparat de tuns barba, nu de tuns, ci doar pentru barba. Ceva sugestii?
Saluuut.Este cineva care a cumparat de la IHunt? Vreau si eu sa stiu si eu daca se poate cam in cate zile se livreaza obiectul cumparat si daca se livreaza intr- o stare buna sau in batjocura. Multumesc...? (mai mult)
Vreau să îmi iau un telefon cu prețul până în 900 de lei. As vrea să facă poze decente și să aibă memorie interna si RAM mai mare. Voi ce îmi recomandați? Dau fundita
Ce magazin imi recomandati pentru a gasi laptop-uri bune, o gama variata de modele, placi video dedicate, din Bucuresti?
Deci nu pot sa ma decid între Vans și Nike. Dacă mi- as lua vans as vrea stilul clasic cel negru cu linie albă, și dacă mi- as lua Nike as vrea air force dar nu stiu care e mai fain. Nike...? (mai mult)
Caut un calendar de perete care se numea ceva de genul "ora ceainicului". Ma poate ajuta cineva?
as vrea sa comand niste materiale pirotehnice de pe internet mai exact de pe bombashop.com si as vrea sa stiu daca baietii de acolo sunt de încredere si daca voi ați mai comandat de acolo? ...? (mai mult)
Hei. Exista magazine Hot Topic in Romania, mai exact in Bucuresti. Daca da unde el pot gasi? Mersi anticipat.
Voi ce părere aveți despre Samsung j3 2017? Merită să îl achiziționezi?
MegaMall e deschis?
Buna TPU am trimis o placa video defecta inapoi la.pc garage pentru garantie si am mers cu placa ambalata la.fan curier si de acolo am expediat- o la pc garage si vineri acum 2 saptamani au zis ca placa...? (mai mult)
Salut. Am facut si eu o comanda pe EMAG, le data de 25 decembrie, la un joc. De pe 25 pana azi, ma uitam in fiecare zi la * urmareste comanda, si imi apare *Comanda plasata, iar nici azi, nu a ...? (mai mult)
imi puteți spune un site de încredere pe net de unde pot comanda artificii si petarde ca as vrea sa fac colecție pentru acest an! Va multumesc!
De pe ce data incep reducerile la bershka, zara etc? Dau funda
Salut, am o intrebare in legatura cu Consolele Ma gandeam sa cumpar un xbox one (850lei) Chiar daca deja a aparut xbox one x se mai merita sa iau xbox one? Partea a 2- a este ca eu as vrea PS4,...? (mai mult)
As avea o problema... Am facut comanda de o placa video pe olx apoi am facut la alta placa deoarece era mai buna. Ce pot sa- i spun curierului primei placi video daca vine la mine la poarta?...? (mai mult)
Site-uri de telefoane noi, din afara, care trimit telefoanele in Romania?
Va rog sa mi recomandati si mie un telefon sub 1200 ron, am vrut sa imi iau p10 lite dar am renuntat la idee, am vazut pe Youtube niste videoclipuri si are un fel de delay, de exemplu si ...? (mai mult)
De unde facem cumparaturi pe internet si ce cumparati de obicei?
In cazul plasarii unei comenzi pe elefant.ro in care se afla o carte in limba romana care are livrarea aproximata pe 4 ianuarie si una in limba engleza care o are pe 18 ianuarie- 1 februarie, voi...? (mai mult)
Cum pot sa anulez o comanda de pe eMAG? La suport nu raspunde ca sunt sarbatorile. Urgent, dau funda!
Care este cel mai bun site pentru a cumpara masini i rate pe perosane fizice?(noi sau second hand ) sau mai bine sa iau 7000 euro in programul prima masina de la banca transilvania.
Unde pot sa gasesc o oglinda 250x250 sau ceva asemanator, pentru a acoperi un perete intreg? vreau direct link cu produsul, nu site unde sa caut.
Vreau sa imi cumpar un alt telefon si nu sunt hotarat intre iphone 6s sau iphone 6s plus? Dau funda
Am trimis bani cuiva prin western union deoarece asteptam ceva in schimb, un obiect. Insa a fost o scamatorie si nu am mai primit nimic. Pot afla ceva despre persoana asta? Ii stiu doar numele acestuia....? (mai mult)
Probabil ca cer cam mult dar am nevoie foarte urgent de un PC nou dar nu detin un anumit Buget asa ca am hotarat sa scriu aici daca stiti o modalitate usoara sa fac bani la 15 ani sau daca ma...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar un telefon nou si nu stiu ce sa aleg Intre Iphone 6S si Iphone 6S Plus?
Imi spuneti va rog si mie niste magazine online de unde pot sa imi cumpar haine gen supreme bape etc in afara de ebay si amazon? dau funda^^
Buna TPU vreau sa mi achizitionez prima mea arma de tip airsoft. M- am uitat pe forumuri si am decis ca voi lua una pe baza de co2 fara recul. Ce model pentru incepatori mi- ati romanda pana in suma de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?