Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Februarie 2025 sunt:
A cumparat cineva papuci de pe http://www.nikeonlineromania.net? Sunt de incredere si papucii sunt de calitate sau falsuri?
Salut, stie cineva cum pot sa- mi vand si eu un cont de steam si sa primesc banii pe card sau paypal ori paysafecard? Problema asta o am in general, mai am cateva conturi dar nu steam, pentru anumite...? (mai mult)
ma gandesc sa-mi comand ceva din strainatate, si vreau sa intreb ar fi costuri mari? Cu tot cu transport si vama? Site-uri din Europa si America de Nord in principu. Multumesc!
Imi puteti spune site-uri pentru machiaje dar sa fie pigmentat.Dau funda
Bună seara Chiar nu înțeleg un singur lucru la anumite persoane cum ar fi ca lucrezi cu clienții în ziua de azi și vi cu marfa cu paleti și nu se feresc sau nu știu cum sa fac sa audă anumiți...? (mai mult)
De unde pot cumpara MRE (Meal ready to eat/rati militare) in Tulcea?
Imi poate spune cineva daca site- ul urmator este cu depozit in vreun stat membru al UE, va rog? Din cate am inteles astfel nu platesc tva sau taxe la posta. M- as uita eu, dar nu stiu de ce nu mi se...? (mai mult)
Dintre Wish.com si AliExpress care site ofera un raport pret-calitate mai bun?
Chiar asa de ocupati sunt cei de la Urgent Cargus in perioada asta? Am comandat ceva pe 18 decembrie, mi- au trimis mail ca vin pe 21 decembrie si nu au venit nici in ziua de azi. Oare mai vine coletul?...? (mai mult)
Ce sa îmi iau că mi s-a stricat laptopul și nu știu ce să mă joc P, S:Sa nu fie consola
Ce pot sa îmi iau până în 1000lei că mi s-a stricat laptopul și vreau ceva portabil
Exista tricouri Jordan de dama?
As vrea sa stiu, va rog, daca bazarul Europa din Bucuresti va fi deschis pe 31 decembrie? Multumesc anticipat!
Știe cineva cam cat costa o ciocolata calda de la Starbucks? Dau Funda?
am vazut recent un iepuras de plus foarte dragut ( https://www.jellycat.com/eu/bashful- blush- bunny- bas3blu/ ) si ma intrebam daca exista vreun produs asemanator de cumparat in Romania, care...? (mai mult)
Daca cumperi haine din magazin de la adidas sau newyorker, poti sa le returnezi daca nu au nici un defect? Am luat dupa ochi pe graba si nu imi vine bine. Am bonurile. Multumesc
Salut, am dat cateva comenzi pe aliexpress acum 2 saptamani, la tracking am 2 produse cu 'departed country of origin', la 2 am 'accepted by airline' si la unul am 'shipment cancelled', as dori sa stiu...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog niste site-uri de shoping online asemanatoare cu AliExpress? Nu doresc sa fie din alte tari, deoarece nu accept sa platesc transport mare.
A cumpărat cineva de aici: http://www.orientbazar.ro/alune-seminte-nuci? Merită?
De la ce varsta pot sa imi fac un card de credit Paypal?
Stiti cumva un magazin sau un site din Romania care face perne personalizate? dar sa fie exact ca perna din poza urmatoare, dar sa aiba 1, 3 m https://i.pinimg.com/originals/c8/74/96/c8749657f48721aa619e52e7b4e5e1de.jpg ...? (mai mult)
Hei știe cineva unde se găsesc jucării squishy dar sa fie ieftine.
sunt un copil de 14 ani interesat de o lanterna care poate arata atunci cand este aprinsa(desigur nu cand este inchisa)petele de sange si alte "Substante".Am o vaga idee ca se numeste lanterna...? (mai mult)
Am pus o comanda pe eMAG alaltaieri.Stie cineva cand ar fi posibil sa ajunga?
Vreau sa returnez un produs cumpărat de la Emag. Cine plătește transportul? Eu sau Emag?
Am vazut un anunt pe olx si am dat comanda si chiar am vb cu cel care vindea acel lucru si dupa ce mi-a zis ca trimite comanda anuntul a devenit inactiv. Imi puteti spune de ce?
Bunaaa, am nevoie urgentă de ajutor! Ce cadou sa ii fac surorii mele la cununie? Buget 100€
Bună bună. Vreau si eu sa stiu daca pe eMag se poate plati cu cardul si diferenta cu cash (am card de 2000 si și produsul este mai scump )
Daca am facut astazi o comanda prin curier rapid, cam in cat timp mi ar ajunge comanda acasa?
Buna! Are cineva aparatul de incalzit Rovus Handy Heater https://www.youtube.com/watch?v=OO09bCJ3qlc? Este bun? Merita sa il cumpar? as avea nevoie pentru o camera mica.
Dau fundă! Magazinul Garage Store e de incredre? Adica vreau sa stiu daca produsele sunt origiale (cele de la supra mai exact)
Aveti idee daca tricourile polo dupa fashionup sunt originale?
Imi poate spune si mie cineva cam la cât ajunge transportul (cu tot cu taxele vamale) de pe site- ul Apple? Produsele sunt mult mai ieftine acolo decât la noi, dar imi e frica ca transportul+...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un magazin de unde aș putea să cumpăr software-uri (windows-uri, office-uri, antivirusuri etc.)?
Buna! Puteți sa imi ziceți un site (de preferabil european) unde pot găsi pijamale-salopeta (din acelea care au si pantaloni si bluza legate si au doar un fermoar) pentru copii de 11-12 ani.
Imi puteti da si mie niste site-uri cu stickere de pus pe ghiozdan, gen alea din material textil pe care le lipesti cu fierul de calcat. Multumesc anticipat! P.S.
Stie cineva un site de îmbrăcăminte si încălțăminte on-line?
Buna! Imi poate spune si mie cineva unde pot găsii huse calitative(nu mizerii din plastic) pentru iPhone 7 plus in Craiova? Eu, am gasit niște porcarii in mall.
Magazinul Garage Store e de incredre?(http://www.garagestore.ro/) Adica vreau sa stiu daca produsele sunt origiale (cele de la supra mai exact)
Dacă am făcut o comandă pe hm pe 22 decembrie cam când ar veni cu sărbătorile astea? Funda
Salut, am reusit sa strang si eu 700 Ron si nu stiu exact ce sa-mi cumpar de ei, ceva sugeti?
am si eu k întrebare noriel este deschis pe 26 decembrie
Vreau sa fac o comanda dar in tabelul de marimi imi este oferita doar marimea bustului, eu fiind destul de inalt nu stiu si lungimea tricoului... Cumva exista vreo legatura intre cele doua? Adica...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca pot sa gasesc in Romania markere cu varf de pensula Prismacolor.
Am tot vazut prin oras masini cu coarne si nasuri de ren. De unde se cumpara si cat costa?
Voi care folositi telefonul si la wc il mai curatati din cand in cand pentru ca e plin de bacterii?
Salut.Vreau sa comand ceva de pe amazon, cum fac sa stiu exact cat voi plati, daca va fi inclusa taxa de transport, etc.De exemplu, daca produsul este 70 de lire, nu vreau sa ma trezesc ca platesc...? (mai mult)
Cum transfer bani din lei in dolari? Adica din 1000lei sa ii fac in dolari? Si exista taxe ceva sau din 1000lei imi da 255.61$?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...