Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut, imi poate spune cineva cat costa shippingul de pe amazon.uk in Romania? Pretul produsului este de 71 lire.
Salut, am cumparat un produs de la eMAG in valoare de 440 de lei.Produsul este ca nou, fara urme de uzura, accesorii originale, manuale etc. Daca dau retur, prinesc inapoi tot 440 de lei?
Care firma e mai serioasa: www.laptop- direct.ro sau www.fractalcomputers.ro Vreau sa- mi cumpar un incarcator de laptop si aceste 2 firme sunt singurele care ofera ce am eu nevoie. A mai comandat...? (mai mult)
De unde pot lua niste ghete ca in poza aceasta? Sa fie exact la fel cu limba scoasa etc https://imgur.com/a/KfW7L Funda
Ca tot vine Craciunul, ma gandeam sa-i cumpar un cadou iubitului meu, dar nu stiu ce, aveti voi vreo idee? Funda :)
Care este programul celor de la eMAG de ajun?
Sall, TPU, am nevoie neaparat de petarde si artificii de anul nou dar nu gasesc sa cumpar la un pret rezonabil, va rog spuneti- mi un site ceva sa pot comanda sau chiar de la unul dintre voi. Pls, nu...? (mai mult)
Salutare, unde gasesc in Iasi role OCB? Mersi.
Îmi spune cineva cum aflu dacă mi-a venit sau încă nu coletul de pe Wish.com
Îmi spune cineva cum să aflu dacă mi-a ajuns coletul sau nu de pe Wish.com
Am descoperit o aplicație pentru cumpărături, Wish. Am dat şi peste telefoane, dar de la 2, 000 de lei, cât este în mod normal, ei vând cu 100 şi ceva. Pe Magazin Play are review-...? (mai mult)
Am o comanda de pe Altex și nu mi- a venit inca după 2 zile, daca luni e craciunul, comanda poate veni și sambata și duminică? daca nu, atunci trebuie să aștept până după cele 3 zile de craciun...? (mai mult)
urmeaza sa ne cumpărăm verighete si am dori sa stim aur romanesc sau cel turcesc si de ce?
Poate sa mi spună cineva componentele exacte ale sistemului IT MYRIA Digital 13?
Cine stie un site unde sunt haine de firma (gucci,chanel, etc) dar sa fie ieftine adc sa fie direct din firma din care se produc si sa fie si originale?
Dau funda pentru cine stie magazine online de haine fake.
. Am si eu o intrebare. Ieri mi- am facut un card pentru studenti MasterCard City Card la banca BCR. Am incercat sa- l atasez pe PayPal si imi da eroarea aceasta " This card is not accepted....? (mai mult)
Eu am comandat un joc de la Emag pe site-ul online pe data de 21 decembrie, acest joc se va livra si in vacanta de iarna?
De unde pot cumpara lumanari in care suflii si nu se sting? sau se sting foarte greu? ( Sunt din Bucuresti)
Ce cadou să îi iau mamei mele de Crăciun?
De unde pot cumpara multe bayblade-uri(toate la un pret fix) la pret cat de cat convenabil.
Salut, recent am cumparat aceasta unitate: https://altex.ro/sistem- it- powered- by- asus- myria- digital- 13- intelr- coretm- i5- 6400- pana- la- 3- 3ghz- 8gb- 1tb- nvidia- geforce- gtx- 1050ti- 4gb-...? (mai mult)
Cine stie de unde pot sa imi cumpar lanț care se pune la blugi, inele, bratara cu tepi?
Sa iau Catan - jocul de baza, Nume de Cod sau 7 Wonders? Pe care il cunoasteti si pe care l-ati recomanda?
La Germanos, in toate magazinele au ceea ce este si in catalog? Adica in Gaesti gasesti TV la Germanos? Funda. Ms.
E de încredere site-ul thefearofmissingout.com?
Buna TPU de ce am nevoie pentru ca sa trimit la garantie o placa video de la pc garage? As vrea sa stiu tot ce trebuie sa dau la curier si cum sa procedez.Dau funda
Daca merg sa cumpar o tigara electronica, imi da daca nu am 18+, adica nu e tutun? =]]
Hei. Am facut comanda la un telefon de pe iHunt.ro pe 29 decembrie. Aveti idee in cat timp imi va fi livrat? Pe site arata doar ca plata a fost efectuata cu succes.
Vreau sa imi cumpar o friteuza, dar nu stiu stiu care este diferenta intre ele. In functie de ce sa caut una? Aveti niste sugestii, de pe Emag sau Altex?
Buna, As dori sa stiu daca site-ul : nikeairmax90romania.com, este un site pe care se poate comanda cu incredere?!?!?!? multumesc
De unde faci rost de praf pentru artificie pentru a face o artificie proprie? Stiu ca este greu dar vreau sa incerc. Am vazut pe Youtube video cum sa le fac. Dar sa nu fie periculoase.
A comandat cineva produse prin eMAG de la giada rome trading? ce firma de curierat au?
Salut comunitate! Imi poate da cineva meniul de la Conciato ( Alexandria), site-ul se pare ca nu mai merge de doua saptamani. Multumesc frumos!
Unde gasesc sa achizitionez o sticla de buzunar (plosca) in Brasov?
Salut, vreau sa fac o comanda de pe muziker.ro, stie cineva daca este de incredere site-ul?
Daca anulez o comanda de pe aliexpress, primesc banii inapoi? Multumesc
De ce carucioarele de cărat marfa de la lidl sunt atât de ieftine (50bani)?
Am comandat niste chestii de pe ebay..si au zis ca ajung cam din 2 ianuarie pana in 28 ianuarie...intrebarea e :de unde iau coletul? vine curierul sau prin posta? Si cum voi afla cand a ajuns...? (mai mult)
Am cumparat si eu cateva chestii de pe ebay..si nu le-am dat adaugare in cos si le-am cumparat pe rand pe fiecare.o sa imi vina toate intr-un singur colet sau o sa imi trimita mai multe colete?
De unde din Bucuresti pot achizitiona trandafiri albastri?
Am pus o comanda pe ebay la o pereche de casti, asta a fost la final de noiembrie sau inceput de decembrie si a doua zi deja a aparut " This item has been shipped. " si am primit si mail. Am verificat...? (mai mult)
Salut, stie cineva cat costa shipping-ul daca vreau sa imi comand ceva de pe siteul celor de la skull candy uk?
Cine știe o pagină online de haine second-hand de unde pot să iau haine la bucată?
Unde pot găsii niște bulgii bărbătești mulați? Mulați în sensul că vreau să fie si la glesne, sa fie gata turnați.
Hey salutare TPU... Îmi puteți spune dacă se găsesc artifici de mana in hipermarketurile mari(Auchan, Metro)
Stiti de unde pot comanda niste sepci(sapca) misto? Site-uri va rog, si nu de alea prea scumpe ca n-am bani. :|
Ceva jordani pentru fete care arata bine?
La Media Galaxy se găsesc tablete grafice?(nu pe side in magazin direct)
Aliexpress,imi poate explica cineva cum se folosesc cupoanele acelea si monedele pe care le castig zilnic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!