Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Februarie 2025 sunt:
Hei! Am nevoie de ajutor ca am intrat pe ultima suta de metri si imi vine sa plang (glumesc)! :)) Deci, vreau sa ii iau prietenului meu de craciun o pijama onsie (pijama intreaga gen salopeta) si nu gasesc...? (mai mult)
Mi-am cumparat o pereche de ugg.uri si desigur ca nu sunt originale. Am auzit ca este un spray sa nu intre apa in cizme sau cv de genul. De unde il pot cumpara/comanda?
De cate bonuri de masa pot cumpara de la supermarket intr-o zi? Exista o limita sau daca am 50 de bonuri pot cumpara de toate in aceeasi zi?
A comandat cineva de pe site-ul tenisivans.com? E legit?
Salut TPU exista sa comand din Bucuresti insecte prajite? https://www.amazon.co.uk/Crunchy- Critters- Mopane- Worms/dp/B01LW5J1DM exista viermi, gandaci, furnici, ce am dat eu sunt viermi, ...? (mai mult)
As vrea sa achizitionez un laptop gaming cu o suma de 4500 de lei. Pareri?
Vreau sa comand un voucher de pe Carturesti si oricat am cautat pe site, nu gasesc de unde sa comand. Ma puteti ajuta?
Am intrat pe site-ul "IHunt" și am văzut mai multe telefoane cu specificații super dar prețuri foarte, foarte mici și firma gen necunoscuta. Sunt fake? Merita sa comanzi de la ei?
Buna TPU de unde pot cumpara gel semipermanent de sprancene maro, mă refer la magazin
Toti cred ca asteptati Craciunul.Si eu il astept! Dar....mereu parintii mei mi- au dat exact ce mi- am dorit de Craciun si anul asta vreau sa le fac si eu un cadou. Nu am multi bani la dispozitie...? (mai mult)
Stiti daca siteul tom saguaro e legit? Pentru ca vreau sa-mi iau adidasi cu leduri si nu stiu daca e ok siteul. Daca stiti si alte siteuri sunt curios sa le vad. Multumesc
De unde pot cumpara material mare (de 1m macar) de mocheta/velur gen cum au covorasele auto.
Vreau sa imi iau tigara electronica. Imi poate recomanda cineva care are experienta, o marca sau ceva bun? Mentionez ca nu am mai avut pana acum, am fumat doar asa de la prieteni. Nu stiu,...? (mai mult)
Eu impreuna cu colegii mei vrem sa ii cumparam un cadou dirigintelui, de Craciun. Nu stim ce sa ii luam... Vrem sa punem bani toata clasa, s-ar strange in jur de 200 lei. Idei?
Ce sa ii fac iubitului meu cadou de Crăciun, vreau sa fie ceva special care sa il uimească,?
Imi puteti spune care este mai bun dintre : Samsung galaxy j7(2017),Samsung galaxy j7 prime(2017) sau Samsung galaxy j7 pro(2017)?
Aveam o întrebare legata de Altex: Daca as cumpara un PC Myra de la ei softul care vine cu PC-ul este gata instalat pe el sau trebuie instalat de mine? As vrea sa il schimb cu windows 7.
Vreau sa dau comanda de pe Ebay. Ideea e ca am gasit un produs care costa 20$ (din US) iar transportul e 22$ catre mine. Am o intrebare totusi, cat o sa mai platesc in afara de cei 42 de dolari?...? (mai mult)
Mi am luat o sapca de la bershka, si pe spate, acolo pe curelusa aia mica unde setezi cat de mult o strangi pentru a sta bine pe cap imi scrie "You go girl" repet am luat o de la raionul de barbati iar...? (mai mult)
Ce fel de papuci să-mi iau Adidas, Puma sau nike gen să merg la școală?
Salut, oare are cineva cartea Batalia Vraciului, cartea a 4-a din seria Cronicile Wardstone? O cumpar la un pret rezonabil! Multumesc!
Vreau sa-mi fac un cont pe site-ul H&M dar cand dau pe "CREATI-VA CONT" apare Abonare la newsletter si imi cere e-mail-ul etc. Asta inseamna ca imi face si cont, nu? Nu sunt sigur si de aceea...
Ce jocuri de societate sunt in kaufland? Care e mai distractiv, interesant? PS : am pana acum monopoly, piramida, pantomime, ghici cine e. Ce imi recomandati?
as dori sa comand ceva online de pe un site, dar nu imi doresc ca parintii mei sa afle acest lucru. Eu stau in casa cu ei deci nu pot sa- i spun sa vina la casa mea. Cum ar trebui sa fac? ...? (mai mult)
A folosit cineva Credex pentru cumparaturi la Altex si ar putea sa-mi explice cum functioneaza?
Ce ziceți acest site este de încălțăminte e de încredere sau da fake-Uri? http://airbrandz.com/index.php?route=product/category&path=86
Salut Site-ul Amazon.com este un sie de incredere? si imi trebuie paypal sa pot comanda? sau pot direct cu cardul? Multumesc! dau funda!
Sautare! Credeti ca este posibil de cumparat un WG Gold 5 din 2007-2008 cu un buget de 3000-3500 euro? Din afara!
De unde pot cumpăra ciuperca de kefir din București?
Mi-am comandat de pe net un glob de sticla personalizat care m-a costat 105 lei si azi mi-a sosit insa e foarte usor. Diametrul este de 10 cm iar el nu are mai mult de 50 gr.E chiar sticla?
Ati comandat de pe aliexpres peste 1000 de euro? daca da cat a venit taxa vamala si tvaaaa pls aajutor aam comaandat de 200 de dolari si nu stiu cat va fi taxa vamala
Trebuie sa fac cadou unei fete (menţionez ca sunt fata)... Facem "Secret Santa" si nu stiu ce sa ii cumpar. Mai menţionez ca cadoul trebuie sa coste intre 30 si 40 de lei Suntem in clasa a ...? (mai mult)
De unde fac rost de artificii(30-100 lei) 3-4 focuri cu diametru pe cer de 30-90 m din alea mari, si frumoase si timp intre focuri de 1m-2m.
Stiti cumva cand vor fi urmatoarele reduceri la eMAG? Posibil de crăciun?
Eu de mult timp imi doresc sa imi cumpăr un cuțit butterfly de antrenament. Am căutat pe net unul dar nu am găsit decât la mâna a doua. Îmi puteți spune de unde pot lua unul nou (de pe un...? (mai mult)
La aliexpress care e faza cu posta vamala?
Vreau sa cumpar un hanorac din SUA. Trebuie sa platesc ceva taxe cand soseste? Hanoracul este $240, pe net un tip din Germania (a cumparat de pe acelasi site) nu a platit nimic in plus insa altul din ...? (mai mult)
Cineva care stie un magazin gen eMAG in care se vand cutite? Dar nu orice fel de cutite. Gen vreau sa cumpar un karambit cadou. Si am uitat ca joi trebuie' sa- i dau cadoul persoanei respective. Nu vreau...? (mai mult)
Am luat 2 e shisha disposable pen 500 puffs si nu imi merg, la una licare becul de cateva ori iar cealalta nimic.Si nu vad vreo hartiuta pe care ar trebui sa o indepartez sau ceva.ce are?
Cine mai asteapta din 17 noiembrie sa ii ajunga o nenorocita de comanda de la eMAG?
La altex se poate plati cu cardul in 48 de rate?
Unde gasesc artificii si petarde in Bucuresti? Nu incepeti cu ilegalitati si d astea...
Care e diferenta dintre p9 si p10 lite? diferenta de pret e de vreo 300 lei, care merita mai mult si de ce? ce are unul mai bun? multumesc anticipat
Care este faza la ali expres cu posta vamala
Pot sa am incredere in ali expres cat mai multe argumente
Buna, Erau bomboane de pom cu crema de zahar, sau zahar topit. Asa ceva Stiti cumva de la ce firma erau sau unde as mai putea gasi de cumparat?
Salut prieteni. Am nevoie de puti ajutor la achizitionarea unui adaptor. Am un microfon cu jack de 6.3 mm si caut un adaptor care sa se potriveasca cu el si sa- l conectez la PC. Acea mufa de ...? (mai mult)
Este adevarat ca daca comanzi de pe ali express si se pierd produsele nu mai primesti bani inapoi
Cum se poate plati prin creditex pe altex?
Cum functioneaza creditex?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!