Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Februarie 2025 sunt:
Care sunt riscurile care apar dupa ce comand de pe aliexpres aaajutor dau funda celor care dau cat mai multe argumente
As dori sa cumpar ceva in rate prin credex stie cineva cum ar trebui sa platesti ratele vine factura acasa sau ceva asemanator?
Acest smartwatch este compatibil cu toate versiunile de Android? P. S. eu am Android 6.0 https://www.pcgarage.ro/smartwatch/bluboo/uwatch-negru-curea-negru-maro/
Salutari, Ceva idei de cadouri de secret santa? (pentru o colega) Buget 50 ron
In ce magazin online aveti incredere mai mare? eMag, PCgarage, eVomag, Domo, Cel? Ma refer in special la starea produselor cand le- ati primit, politica lor de retur, garantie si daca v- au...? (mai mult)
Salut, am dat o comanda de petarde si artificii de pe internet si imi trimite prin curier cu verificare. Intrebarea mea este cand deschid coletul sa verific si cel de la curier vede ca sunt petarde si...? (mai mult)
Bună TPU, am comandat de pe TeamDeals un modulator Fm auto si din greșeală am comandat 2 bucăți,cum pot anula comenzile? Aștept un răspund rapid va rog, dau funda!
A mai comandat cineva de pe Alibaba? Cum este situl?
Stie cineva daca se poate cumpara de undeva bata de baseball ca a lui Deliric?( gen cea cu logo-ul porc pe ea)
Salutare, TPU! Voiam sa achizitionez ceva de pe eMAG.ro, dar as dori sa va intreb daca eMAG vinde numai produse de calitate/produse originale. Va multumesc anticipat!
Ce părere aveți despre telefonul Samsung J5? Merită?
Trebuie sa trimit un colet in tara cu fan curier de pe olx, pentru ce trimit cer 100 lei, iar transportul este 20 lei. La valoare ramburs am scris doar 100 lei. Trebuia sa scriu 120 cumva? Mentionez ...? (mai mult)
Vreau să- mi cumpăr un parfum bărbătesc de calitate foarte bună dar nu stiu ce să- mi iau. Vreau sa fie de un miros foarte bun si persistent. Multi mi- au zis sa nu- mi i- au "Apă de ...? (mai mult)
Ce telefon îmi recomandați până în 800 de lei?
Am gasit site-ul http://www.vansshoesromania.com/, credeti ca sunt de incredere? Mie mi se par prea mici preturile. Ati mai comandat de la ei?
Ce părere aveți despre telefoanele vândute pe site.ul ihunt.ro? Se poate avea încredere in acest site sau se dau țepe si aici? In general m- ar interesa telefonul umi crystal. A avut cineva un așa...? (mai mult)
Are cineva idee cam cat de lunga este sabia asta (cam cati centimetri)? https://www.jucariishop.ro/star-wars-extendable-sabie-kylo-ren-hasbro.html
Am plasat o comanda de mai multe produse (valori diferite cu mult sub 10$), totalul de 29, 28$. De unde o sa pot ridica produsele? De la oficiul postal conform adresei sau o sa imi vina acasa ...? (mai mult)
Ce stiti despre site-ul vmzona? sunt ok hainele de acolo? produsele?
Imi puteti spune un site de cumparat haine/adidasi care sa iti vina acasa? Si sa nu iau teapa?
Cum anulez o comanda după Sweets kendama ro?
Cadouri pentru un copil de 12 ani care s-a maturizat deja? Bugetul cel mult de 250 de lei.Dau funda la cel mai bun comentariu
Salut de unde pot sa achizitionez gheata carbonica(gheata uscata).
Urgent Cargus cat tine un colet în depozit? Dacă destinatarul nu a fost găsit.
Știe cineva cum pot cumpăra un produs de pe Emag în rate fără dobândă cu cardul? Am văzut că se poate plăti în rate fără dobândă doar dacă ai un card la una dintre băncile ...? (mai mult)
Salut, stie cineva unde pot sa gasesc bape uri in Romania?
Imi puteti spune cam in ce perioada o sa apara ofertele de Craciun? Adica cam de pe ce data? Va multumesc!
Am vândut un produs pe un site online, persoana respectiva mi- a virat banii în cont și când am dat curierului coletul, deși eu inițial pe site am specificat că se plătește bancar, scria...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr un Samsung Galaxy S8 de la Emag in rate. Stiti cumva daca trebuie sa dau un avans? Sau cum se procedează?
Caut site/pagina de unde pot cumpara centuri WWE. Sau daca aveti voi vreauna, ofer cat vreti pe ea, astept mesaje aici.
Salut, ştiţi de unde pot să fac rost de o haină ca a lu killa din videoclipul acesta vă rog? https://www.youtube.com/watch?v=kx2VtGN7oDo, dau fundă!
Salut, mi- am comandat ceva de pe Aliexpress in urma cu o saptamana, mi- am verificat azi cardul si suma de bani nu a fost retrasa, totusi produsul a fost trimis, pe site totul este confirmat. Banii...? (mai mult)
Salutare tpu.Se apropie anul nou si doresc sa cumpar petarde insa nu gasesc.Mentionez ca locuiesc in Tg- jiu si doresc sa cumpar fp3, circoblitz si petarde cu 3 focuri. Daca ma poate ajuta cineva sa imi...? (mai mult)
Ce boxă portabilă wireless recomandați?
Vreau sa imi cumpar un piercing de buric. imi puteti recomanda site-uri unde sunt de incredere si seriosi?
Cat costa un Windows 8.1 cu 1 licenta si cat costa unul cu 10 licente? si de unde as putea cumpara?
Stie cineva cum se numeste si de unde as putea sa cumpar chestie deia la bicicleta sa-mi arate viteza cu care merg?
Salut.Am cumparat un calculator de la eMAG. Daca instalez o placa video, is pierd garantia?
Hello! Sunt noua in toata treaba cu OLX, dar vreau sa pun un obiectiv la vanzare. M- am uitat peste datele care trebuie completate ca sa- l ridice curierul si sa- l trimita cumparatorului, dar am cateva...? (mai mult)
Buna tuturor! A cumparat cineva de pe Sportisimo.ro sau din magazinul fizic? Am vazut ca au diverse branduri de la Nike, puma pana la adidas...si tot asa. Preturile mi se par mult prea reduse pentru...? (mai mult)
Hai. Am comandat si eu dp site- ul tenisivans.com. A trecut 2 saptamani si nu am primit nimic. Pe email nu raspund si numar de telefon pe site nu existan... Stie cineva? a mai comandat cineva? e fantoma...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de o parere urgenta.Am 2 variante de laptop la oferta: i5 7300HQ + Nvidia gtx 950m 4 Gb sau Amd Fx 9830P + Radeon rx550 4 Gb Restul componentelor sunt sunt la fel.Laptopul este...? (mai mult)
Stie cineva daca coletele primite din interiorul UE sunt deschise de la posta cand le iau? De exemplu cand am comandat ceva din China am fost dus in spate unde cel de la vama a verificat coletul si taxele....? (mai mult)
Am comandat de la ei si nu sunt seriosi. produsele nu coincid cu cele de pe site iar daca vrei sa faci retur nu iti raspund la telefon iar comentariile negative de pe Facebook sunt sterse si te blocheaza!...? (mai mult)
Hei‚ TPU! Am nevoie de ajutor. Eu am mai povestit aici despre o prietenă de a mea căreia îi place de un băiat (el fiind tot un prieten)... Cei care au văzut întrebarea trecută‚ știu. ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare in legatura cu firma altex, am achizitionat acum aproape un an un telefon de la ei care ulterior l- am vandut la care avea garantie, iar acum proprietarul telefonului a ...? (mai mult)
Papuci mid cut sunt de iarna? Sunt buni?
Hei TPU. Trebuie sa ne facem cadouri intre noi colegii din clasa. Eu trebuie sa ii fac cadou unei fete. Ce as putea sa ii cumpar? Nu as vrea sa fie ceva foarte scump. Undeva la 20, 30 de lei. DAU...? (mai mult)
Imi poate spune cineva care a cumparat electronice (laptopuri, pc- uri etc) de pe alibaba sau aliexpress dacă se plătesc ceva taxe in plus cand ajung in România. Adică e avantajos sa cumperi...? (mai mult)
unde gasesc double cup ca rapperi din America? multumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...