Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Februarie 2025 sunt:
Tipuri de Jordani rezistenti la apa si care sa iasa in evidenta stiti? Nu conteaza pretul.
URGENT! Cum se numesc acele veste de dama, cu blanita? Sunt lungi pana la genunchi. Chiar nu stiu sa vad zic mai multe detalii. Dacă mă puteți ajuta, lăsați aici Facebook ul dvs si va trimit ...? (mai mult)
Salut, am comandat de pe aliexpress si am cateva intrebari pentru cei ce au mai facut comenzi (si le- au si primit) Am facut comanda de pe telefon, dupa ce platesti (Eu am platit cu cardul, l- am si...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un telefon de pe eBay sau Amazon. Daca este free shipping trebuie sa mai platesc ceva in afara de costul produsului? Garantia este valabila in Romania? Si este posibil ca telefonul...? (mai mult)
Daca iau un Samsung Smart TV la 9 euro pe luna de la Orange, in el pot baga si cablu de televiziune de la akta? Daca e sa imi ofere cartela sau ceva de televiziune stau foarte prost cu semnalul.
Stie cineva un site de incredere de un pot comanda sosete lungi de barbati cu modele? Stiam ca e si o oferta ca iti da da 30 de lei undeva la 3 perechi sau ceva de genul.
Stie cineva cum as putea da comanda de un hanorac personalizat? Gen din doua culori? Ceva in genul asta : https://animegears.com/products/naruto- zip- up- hoodie- 2?variant=52679559891 vreau doar ca fara...? (mai mult)
Buna, masina mea de spalat are o problema.Nu evacuaza apa ce as putea sa fac?
Unde gasesc magazin chinezesc in Bucuresti sect 5-6? De-ala care are tot felul de nimicuri utile? Multumesc anticipat.
Va rog daca puteti sa imi scrieti o arca (sau mai multe) marci de incaltaminte care sunt foarte rezistente si sigur nu li se gaureste talpa, chiar daca sunt purtate cativa ani. Am cumparat diferite...? (mai mult)
Salut TPU Deci am vazut astazi seara centuri pentru slabit la EMAG... Cele electronice si cele normale care te ajută doar daca faci efort fizic Eu vreau sa achizitionez una electronica pentru ca e ...? (mai mult)
Am facut o rezervare pe site- ul de la Altex de Black Friday- ul prelungit la un sistem PC si ma primit doar o notificare ce suna ceva de genul : "Rezervarea a fost facuta #un numar." Problema este ...? (mai mult)
Vreau să achiziționez de pe un site din altă țară o pereche de cercei. La descriere scrie: "Real Pure 925 Sterling Silver". Sunt sigur din argint cerceii? Mulțumesc anticipat!
Care este cel mai apropiat Primark de România?
în caz ca ati cumparat de acolo, aș dori sa stiu daca produsele de pe Answear.ro sunt originale, in special cele marca US Polo ASSN si Tom Tailor. Mulțumesc!:)
Prietenul meu X a fost la Kaufland si a cumparat mancare de 20 de lei. Noi am cumparat bautura de 16 lei. Suntem 9 persoane, cat trebuie sa punem de fiecare?
Aceasta intrebare este doar pentru cei din Bucuresti! Unde pot gasi un magazin de petarde?
Cine imi poate da cateva idei de laptop uri care sa fie bune si pentru unele jocuri, cum ar fi: LOL, DBD.
Laptop LENOVO 110-15IBR merita cumparat?
Salut, stie cineva unde as putea gasi pe internet o husa de scaun pentru camion cu un imprimeu cu o femeie?
Vreau si eu un site in care sa ii dau o fotografie si sa o puna in rama si sa aleg ce dimensiune vreau. Dau funda
Hei! Stie cineva dacă la h&m daca nu mai sunt mărimi dintr-un produs o sa faca restock (adica o sa aduca iar mărimile alea)?
Își merită banii un obiect cumparat fara garantie?
Cine a comandat produse de pe FootLocker, explicati-mi si mie, prin ce ajunge coletul la tine dupa ce ajuns in tara, prin posta sau prin vreo firma de curierat? SI cat ii ia sa ajunga?
In ce pungă de cadouri sau hârtie de împachetat aș putea să pun o cămașă?
Fetelor, ce parere aveti despre acest ceas? https://www.pretzmic.ro/cumpara/ceas-pentru-femei-gen104-7724590
Buna seara, imi poate spune si mie daca maine de 1 decembrie este deschis jumbo (din Ploiești )? Multumesc,
Salut TPU Sacul de box care se umfla cu aer si bagi apa jos ca sa aiba stabilitate buna, e bun pentru antrn de incepatori, gen sa mai dau in el
De unde pot cumpara un Samsung Galaxy j5 2016, act mai ieftin?
Stiti pe cineva care se ocupa cu producerea de obiecte traditionale romanesti? Locuiesc in Germania de ceva vreme si as vrea sa aduc aici obiecte precum oua incondeiate, linguri de lemn, covoare...? (mai mult)
stie cineva unde as putea casi un lant asemanator? http://prntscr.com/hh1jc3. Multumesc!
Buna! Ce cadou as putea sa- i i- au fetei de care imi place? Spre norocul meu, am tras biletul cu numele ei (tombola clasei). Nu e genul care sa poarte bijuterii si nu se macheaza (ceea ce imi place). ...? (mai mult)
as vrea sa stiu ce model de adidas poarta Alexandru Simedru in poza aia de la elle : http://prntscr.com/hgjtii
Heii joi e ziua de nastere a mamei mele, face 35 de ani. Ce as puteasa ii cumpar?
A luat cineva haine/adidasi/orice de pe SportsDirect? E un site bun?
Hei! Atunci când faci o comanda de pe elefant apare ca primesti puncte bonus in functie de valoarea comenzii. Cum pot folosii punctele?
De unde pot cumpăra niste ghete ca acestea? https://imgur.com/a/kKQ8r https://imgur.com/a/73JqB Funda
Se poate plăti cu Samsung Gear S3 dacă sunt logat de pe un iPhone?
Cum as purea sa fac monede TPU? Am vazut in magazinul lor niste Boxe 5.1 Akai SS030A-5518 please! Dau funda
Ce as putea sa ii iau de Craciun uni baiat(are 12 ani)?
Daca stati in Oradea, cat costa o cana personalizata in Lotus la Papillion Print
Am fost astazi la un tonomat de langa casa si am bagat 40 lei in bitcoin si m- a pus sa imi scriu adresa de e- mail si mi- am pus- o. Cand am ajuns acasa am intrat pe mail si am intrat pe un...? (mai mult)
Dau funda...Ce cadou as putea sa ii fac unei fete? Nu e nimic prea special...doar o mica atentie. Ma gandeam la o bratara..stiti site-uri cu bratari misto sau ceva, nu stiu? Ideei? Mersi.
De unde as putea cumpara un tricou original cu 20 CM RECORDS de la Parazitii?
Unde pot găsi hârtie de împachetat cadouri și cât costă?
In mod normal cat timp face un colet pe ruta Brasov Slatina prin Posta Romana? Sunt sanse sa il am sambata sau lunea viitoare tinand cont ca pe 30 noiembrie si pe 1 decembrie nu se lucreaza. Si Carturesti...? (mai mult)
de unde as putea sa cumpăr blana de bărbați/femei pentru a o aplica pe glugă unei geci?
De unde pot sa vad haine fake gen supreme? Are un prieten a zis ca e fake si a dat 500 lei pe el, chiar vreau un link :)) nu olx ca a zis ca l-a luat dupa nu stiu ce site
Mi-am comandat un produs de pe eMAG ieri, stie cineva care a mai comandat de pe eMAG in cat timp s-ar putea sa vine coletul?
Salut TPU,ieri am comandat un ceas Joh Rothmann de pe un site, ce stiti este un ceas original sau o chinezarie ieftina. Am fazut oferta 80% reducere si mi.am comandat si eu unul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput