Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Februarie 2025 sunt:
Heeey, îmi poate spune si mie cineva de unde as putea sa cumpăr set de brelocuri pe care sa scrie best friends sau ceva in genu?
Știți vreun site din România (fara plata PayPal) de unde pot cumpara un poster cu trupa Rammstein mare (mai mult de 30cm pe lungime sau lățime) sau sa il personalizez eu, cu poza? Vreau un...? (mai mult)
De pe ce site pot cumpara cagule de gat? Si simple dar si cu modele gen ghost, armata, caricaturi, etc, modele din alea
Cand vor mai fi reduceri la magazinele precum bershka,h&m, etc? Anu trecut parca au fost si prin ianuarie daca tin minte bine
Cum pot anula o comanda de pe Stilul Vostru?
De unde pot cumpăra nişte pantaloni gen? https://imgur.com/a/e017J Funda
De pe ce site pot cumpara pantaloni din aia care stai asa mai stramti pe picior, de trening gen, modelul ala? FUNDA:)
Am făcut o comanda și am primit acest mail : Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre. In ceea ce priveste comanda plasata pe site- ul nostru, dorim sa va informam ca produsul...? (mai mult)
Pe ce site-uri romanesti pot sa gasesc Jordan? ( mai multe site-uri )
Ce program au mall-urile din Ploiesti in minivacanta? In special 1 decembrie.
Stiti cumva unde as putea gasi mai multe modele de pulovere cu tematica de Craciun? De preferabil pentru inaltimea 150 la copii
Unde pot găsi bezele în Medgidia sau Constanţa, în ce magazin sau mall?
De unde pot cumpara o ratie alimentara asemanatoare cu cea de la us army (MRE)?
vreau sa- mi fac un cont de paypal si este prima data pentru mine! care sunt numerele cardului? acele 16 cifre? si trebuie sa le pun pe toate 16 la un loc? si ce este acel CSC? cine stie ...? (mai mult)
Bunaaa! Vreau sa va intreb ceva sper sa ma puteti ajuta. Stie cineva un magazin de brelocuri antistres? Ajutati.ma. Multumesc!
Salutare TPU, mi- am comandat niste blugi din Zara, si se livreaza prin DHL..totul a mers bine pana cand mi- a zis ca adresa care am pus- o nu e buna..Sunt foarte sigur ca am pus adresa buna, dar acum...? (mai mult)
Ce telefon imi recomandati sa tina bateria si sa aiba camera 16+ pana in 15 milioane?
Știe cineva dacă pot plății la POS(magazine) cu Samsung Pay de pun Gear S3 dacă sunt conectat pe un IPhone?
Am o nelamurire, bun.Am comandat o bluza BUCATTI dupa net si am selectat marimea XXL si am 1.64 (m), si imi e sa nu fie foarte mare de mine dar mai am tot o bluza diferita care tot e XXL si este foarte...? (mai mult)
Salut, Aş dori să ştiu dacă sunt magazine online romîneşti de haine şi accesorii rock, accesibile şi în Moldova.
Bună, cine îmi poate spune un site de unde pot cumpăra adidași de la adidas genul asta https://www.adidas.com/us/superstar- shoes/C77124.html Nu contează dacă este din altă țară, doar să le...? (mai mult)
Imi poate spune spune cineva de ce iphon-ul (este reconditionat) pe care tocmai l-am cumparat nu are casti? Si chestia aia ca sa scoti simu? L-am cumparat acum in 24 din franta (de black friday)
Am achizitionat de pe eMAG o geaca de iarna marimea XL crezand ca o sa- mi vina perfect dar imi este putin mare, imi puteti spune daca o pot returna si sa mi- o inlocuiasca cu acelasi model dar...? (mai mult)
Am 2 intrebari: 1. In cat timp vin comenzile de pe mangashop? 2. Cat costa transportul unei comenzi?
Am dat comanda de la altex un laptop de black friday. Mi s- a confirmat comanda, iar dupa cateva zile mi s- a transmis ca nu pot onora comanda pentru ca produsul nu mai este in stoc. Eu acum...? (mai mult)
Buna am o intrebare, as vrea sa comand ceva de pe situl WWE SHOP si mi-as dori sa stiu cam in cat timp ajung si daca trebuie sa platesti taxa vamala (daca da cat)
Trebuie sa dau o comanda pe un site iar la date imi cere Bl/Cl.Ce trebuie sa scriu unde imi cere Bl/Cl?
Salut mi-am luat azi un telefon Samsung s6 edge de la un magazin eMAG din oras in cat timp as putea sa al returnez caci nu prea ami place
Ce cadou a-și putea sa ii cumpar unei colege de mos Nicolae? Ea este penticostala!
Stie cineva ce top avea acea persoana din imaginea asta? http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0331072005.html parea un cardigan sau un palton ceva.
Buna Vreau sa dau o comanda pe AliExpress și voiam să știu dacă dau comanda de la diferiți vânzători și suma totala depășește 10$ plătesc posta vamală? Sau o plătesc doar dacă produsul ...? (mai mult)
am cumparat un micro SD de pe Wish care a costat 13 dolari. Scria ca taxele VAT nu sunt incluse in pret. Ce sunt taxele VAT, cat de mult costa si platesc si taxa vamala? Pe Wish nu scrie daca...? (mai mult)
Știe cineva site-uri decente de încălțăminte din Ro? Preferabile din piele
Ce părere aveți de site-ul WISH? Dau funda
Am dat o comandă la eMAG și cand a venit curierul nu eram acasă. Am înțeles că ma contacteaza ei. Cam în cât ma vor contacta, voi plăti de 2 ori transportul?
De unde pot cumpăra nike tuned? D-ăia cu nike-ul mic.Doar in România
De unde pot cumpara nike tine (tuned), in Romania?
Hei! Imi poate spune cineva daca merita sa merg la Iulius Mall din Iasi? Dar ce magazine sunt acolo? Dau fundita
Cine stie sa imi spuna niste site-uri bune pe care pot pune haine încălțăminte si se pot vinde repede si ok.un site populat?
Vreau sa vand anumite lucruri pe ebay (monede de colectie) si nu inteleg cum functioneaza metoda de plata pentru trasport international. Doresc ca plata transportului sa fie achitata de cumparator si imi...? (mai mult)
Salut, azi am făcut secret santa și mi-a picat o fata. Care este cadoul ideal? pont : Fata are peste 250 Kg
Am o intrebare cele care va pricepeti la moda. Cizmele peste genunchi merg la o persoana de inaltime 1.55?
Salut.Am achiziționat astăzi o pereche de pantaloni din bershka, insa nu am primit bon fiscal si as dori sa ii returnez.Este vreo posibilitate? Tin sa precizez ca inca au eticheta pe ei.
Ce telefon sa imi iau de 1500 lei Mi-as lua Samsung a5 fac o alegere buna?
Se merita sa imi cumpar o replica ( goophone x) ori (goophone s8). Vreau sa iau una dintre aceste telefoane fake pentru a face un video. Dau funda! P.s sa nu drpaseaca de 100$
De unde as putea cumpara tricou/bluza cu The Punisher?
Daca aleg sa vina coletul de la eMAG la posta Mai trebuie sa completez si adresa de livrare Sau ce scriu acolo? Pt ca am ales punctul de ridicare de la posta romana si dupa imi mai cere sa completez...? (mai mult)
Aceasta intrebare este adresata mai ales femeilor, dar astept si pareri din partea barbatilor, de asemenea.Imi poate da cineva idei pentru un cadou? Se apropie sarbatorile si inca nu m- am decis...? (mai mult)
Vreau să- mi schimb telefonul și mă gândeam să fac o alegere cat mai corectă. Dintre Huawei p10 Lite și Galaxy a5 2k17 ce ați alege și dc? Am o părere bună despre ambele, plătesc mai puțini...? (mai mult)
Am comandat o pereche de casti de pe aliexpress.Cand m- am uitat unde este comanda imi spune"Arrived at destination country". Chestia asta scrie cam de o saptamana.Trebuie eu sa fac ceva sau sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!