Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Februarie 2025 sunt:
In cat timp livreaza o comanda de black friday intr-un oras mare? Cam toata saptamana viitoare sunt in Brasov si ma intreb daca sa pun adresa de acolo sau cea de acasa...
Hei salut TpU :D. Cime ma ajuta sa imi gasesc un telefon bun pana in 1100-1300 de lei dau funga
Cum se va desfasura evenimentul de Black Friday maine la eMag? la ce ora incepe etc
Salut.Am cumparat de pe ebay o tigara electronica si am verificat transportul pe parcelmonitor si mi- a aratat ca obiectul a ajuns, "Arrived at sorting center" vreo 3 zile pana azi, cand mi- a aratat...? (mai mult)
Bună TPU . Îmi explicați și mie ce înseamnă. Impachetare 20/50/1
Stiu ca e o intrebare stupida dar as vrea sa stiu cateva lucruri. Vreau sa comand de pe Aliexpress niste stickere (sunt maxim 4 euro) si nu stiu daca se plateste tva sau taxe vamale. Si produsele...? (mai mult)
Daca dau comanda de ceva de pe internet cat se presupune că are trebui să stea acel obiect la centrul de sortare in Romania
Salutare. Am cumparat ceva mai demult de pe internet, cu cardul, si imi fiecare luna imi reinoieste abonamentul respectiv si imi ia automat o suma de pe de pe card. Problema este ca nu mai stiu exact...? (mai mult)
pe ce site gasesc si eu o placa de baza pentru xiaomi mi4c?
Este adevarat ca daca dau comanda de pe GearBest ( un site gen aliexpress) sub 10 Euro imi ajunge comanda acasa si transportul e gratutit? Daca da, aveti idee cat ar dura sa ajunga? Multumesc!
Am si eu o intrebare cu Black Friday, se va organiza de Sf.Andrei? Adica pe data de 30 luna aceasta, cum era normal? Multumesc
Daca comand de la eMAG si aleg sa ridic coletul de la posta, trebuie sa platesc produsul + transportul + inca ceva pentru ridicarea coletului de la posta? Sau? A facut cineva asa?
Are cineva Boxe A+ 2.1 MS30 de 40w RMS? Daca da, cum sunt? Bass? Calitatea sunetului? Distorsiuni? Volum?
ma puteti ajuta si pe mine cu câteva idei de cadouri, in scurt timp vine ziua prietenului meu si nu prea am idei pentru a.i luat un cadou, cine ma ajuta primeste funda ( cel mai bun )
Bună TPU. Am comandat vineri un parfum de pe elefant, trebuia sa ajungă sâmbătă, așa scria pe site când am făcut comanda, apoi, ieri spunea că astăzi, ei bine, am intrat pe site și scrie...? (mai mult)
Ce magazine stiti ca au reduceri de Black Friday care merita? /:)
Unde pot sa gasesc lant care sa isi schimbe culoarea in functie de starea ta?
De pe ce site pot cumpara pantalini de trening din aia asa mai str5amti pe picior si de calitate foarte buna la un pret bun ( 50-100RON + )? FUNDA!:)
E buna glicerina vegetala din farmacii pentru tigara electronica? Am gasit 100ml cu 7, 5 lei.
De pe ce site pot achizitiona treninguri, ori complete, dar pantalonii m- ar interesa mai mult, din aia mai simpli, stramti pe picior ( nu sa fie stramti de la marime sau ceva, sa arate ...? (mai mult)
Magazin online de cumpărat cartuşe de țigări?
Fetelor ce ziceţi de blugi cu tale inaltă? Acum văd că mai mereu numai tipul asta de blugi se poartă. eu nu ştiu ce să mai port. Eu am silueta in formă de pară. Ce blugi ar fi potriviti? sa ma...? (mai mult)
Unde pot gasit un magazin in Piteşti de unde pot cumpara narghilea, cu tot cu arome si cărbuni. Nu ma intereseaza sa cumpar online!
http://www.discount-outlet.eu credeţi că sunt originale? eu nu mă cam pricep. nu pot să îmi dau seama aş vrea ajutorul vostru. aţi mai comandat ugg-uri de pe acest site? mulţumesc
Salut, lume! Aș avea si eu o întrebare. De curând, mama mi- a luat un PS3 la mâna a doua si câteva jocuri. Aș vrea să vând consola pentru care pe viitor să- mi cumpăr o chitară. Ce credeti?...? (mai mult)
Cat ar costa livrarea unui ghiozdan de marime medie de pe olx? (Bucuresti-Oradea)
Salutare TPU iarna se apropie si odata cu ea si materialele pirotehnice imi puteti spune de unde pot achizitiona petarde si alte materiale pirotehnice legal in Baia Mare sau de pe internet
Stie cineva daca magazinul H&M va avea reduceri de Black Friday?
Un site de unde poti cumpara electronice si unde poti plati cu paypal?
as vrea sa imi achizitionez o boxa portabila, dar nu stiu care. Vad ca una e mai buna, dupa alta, si tot asa. Nu stiu ce sa aleg, preferintele mele ar fi : Sa nu fie extrem de mare, sa...? (mai mult)
Buna tuturor, deci am ajuns in culmea disperarii cu site- ul asta pe care mi l- a recomandat un coleg, cica are produse bune, nu sunt fake- uri... transport rapid, etc. Pana am vazut ca e unguresc,...? (mai mult)
De unde pot cumpăra fesuri/şepci pe care să le personalizez eu însumi? Ofer funda!
Stie cineva exact ce o sa se bage in noua parte din mallul din Galati? Mersi
va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, ce cravata(culoare) s-ar asorta cu o camasa albastru deschis? Multumesc
Daca comand ceva de pe eBay ar fi posibil sa se livreze la un centru de livare eMAG?
Care va fi pretul al telefonului s7 edge in 2018 de black friday? aproximativ
Salut, aceasta glicerina vegetala este buna sa o folosesti la tigarile electronice? https://comenzi.farmaciatei.ro/dieta_si_wellness/produse_bio/glicerina_vegetala_1_l_herbavit- p10046079 Si acest site...? (mai mult)
A comandat cineva cosmetice de pe elefant.ro ( ma bate gandul sa cumpar o trusa de make up de vreo 150- 200 lei ) cine si- a comandat, intreb daca rujurile sunt bune, fardurile sunt bune sau trebuie...? (mai mult)
Vreau sa comand ceva din America(pachetul este sub 1kg). Cam cat ma costa taxa de livrare in lei?
Unde gasesc in Cluj- Napoca bijuterii de barbati din argint la preturi mai convenabile? Este ceva in Iulius? Ca am vazut acolo doar niste bratari din argint cu peste 600 de lei si mi se pare exagerat....? (mai mult)
Ce mărci de vin ați încercat si va plac?
Vreau sa cumpar un telefon iphone 6 de pe un site din strainatate cel unlocked este doblocat de o persoana si la un update de software trebuie o cartele? Poate fi folosit in toate retelele ...? (mai mult)
Cum pot prinde un obiect redus( care mă interesează) de black friday? Detaliat va rog, e prima oară când cumpăr aici! Mulțumesc
Ce firma sunt papuci sau de unde pot comanda ceva asemanator https://www.facebook.com/tzanca.printzu/videos/1438467609564282/
Exista magazine oficiale guess/gucci in Bucuresti?
Unde pot gasi haine fake decente la bani?
Idei ca cadouri pentru gemene? Nu am un buget chiar atât de mare dar am nevoie de idei.
As dori sa achizitionez un iphone 6 de pe Ebay, dar imi apare sa aleg AT&T, Sprint, Verizon, Unlocked, T- mobile. Imi puteti explica ce inseamna fiecare si pe care trebuie sa o aleg?...? (mai mult)
Merita s6 edge in 2018 pentru a ma tine 4-5 ani?
Un site sigur de unde pot cumpara glicerina vegetala pentru vape? Ceva mai ieftin 500 ml.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?