Salut, vreau să îmi mai fac 2 găuri în urechi, mi-am comandat după shein un apart mic de plastic care are și cerci, credeți ca e bun?
Bună, am dat comanda pe Shein și am primit mesaj cum că data de livrare a fost decalată din cauza constrângerii de timp, dacă o anulez primesc banii înapoi? Sau mai poate ajunge aceasta...? (mai mult)
Pot cumpăra carduri de la penny de PayPal sau paysafe și sa plătesc cu cardul de bonuri? Am înțeles ca merge in Penny și cam orice magazin care accepta bonuri.A încercat cineva?
Salut, daca dau o comanda pe zalando pe 15 (vinerea asta), credeti ca imi va ajunge pana pe 24 decembrie fara sa intarzie?
Salut Am fost la Fan Courier pentru a trimite un colet pentru garantia unui produs, iar urmatoarea zi când sa il predea curierului deoarece cand am ajuns era deja aproape de inchidere și masina deja...? (mai mult)
E posibil sa ajunga o comanda de la eMAG in weekend?(sambata, duminica)
Daca fac o comanda pe eMAG,prin easybox,la sfarsitul anului, aproximativ cat ar dura sa ajunga?(la easybox)
Bună, ce aș putea dărui unui băiat de gimnaziu, pentru Crăciun?
Buna! Am dat aseară o comanda la sephora și am gresit nr de telefon. Le am dar și un email la serviciu clienți dar încă nu au răspuns. Ce pot sa fac? Măcar mai vine comanda?
Salut, trebuie sa schimb salteaua veche dar nu mă pricep, voi de unde v- ați cumpărat salteaua? Aveți ceva recomandări? Eu am găsit 2 modele dar nu prea îmi dau seama care sa aleg din ele daca...? (mai mult)
Salutare. Ati observat ca pe site- urile de profil din Romania nu mai e programul, , rabla" la electrocasnice, tv- uri, etc? Se tot vorbeste despre reciclatul pet- urilor dar in aparate nu sunt materiale...? (mai mult)
Salutare TPU, am card alimentar de la Edenered și sunt persoană fizică, de unde pot achiziționa cu eu el? Din ce magazin fizic, de la luca sau de la McDonald's? Sau din ce alt magazin fizic? Kaufland,...? (mai mult)
Salut. Cam cat a costa trimiterea unui colet prin Fan Courier daca suporti tu costurile? Cel putin in afara de transport nu stiu daca mai e ceva, cred ca se calculează si distanta si greutatea? Nu stiu....? (mai mult)
Oare e ok daca sun acum la La Familia in legatura cu precomanda pe care am facut- o? Ma tem ca poate s- a terminat programul si na. Sa astept pana maine sau e ok si acum sa sun acolo? Ce spuneti voi? Pentru...? (mai mult)
Buna TPU! Am dat o comanda de pe notino de 130 de lei platita cu cardul online, dupa mi- am dat seama ca am uitat sa scot un produs si am modificat comanda. Astazi am primit coletul fara acel produs pe...? (mai mult)
Doresc să cumpăr un telefon( SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA), dar nu din magazin. Unii vânzători de pe internet nu dispun de factura telefonului, deci nu putem ști sursa exactă, dacă a fost sau nu ...? (mai mult)
Vreau sa ii cumpar iubitului meu o curea de Crăciun dar nu stiu care e mărimea potrivita. Nu am apucat sa ii măsor cureaua pe care o are si nici nu pot să îl întreb pentru ca isi da seama. El e slăbuț...? (mai mult)
Bună, aveți cupoane shein? Am 400 lei în coș și aș vrea un cupon de 20%
Daca sunt minor si vreau sa-mi comand elf bar de pe eMAG, imi va cere buletinul la livrare?
Bună, am văzut bijuterii de la guess pe zalando, cum sunt? Vreau și eu să îmi cumpăr dar cred ca o să ruginească
Pantaloni de trening sau blugi p de dama? Care sunt mai confortabili? Voi ce ați purta?
Bună seara! Aș dori să îmi recomandați site- uri de unde pot comanda niște papuci gumosi sau din guma, cum s- ar spune, pentru o persoană care stă foarte mult în picioare din cauza locului de...? (mai mult)
Bună, mi se pot recomanda niște mouse-uri wireless sub 200 de lei mai bune? Mulțumesc
Produsele pentru igienă personală și de baie (inclusiv șlapi, aparate de ras sau capete de periuță de dinți electrică) sunt mai ieftine în piețe, ca Obor, decât la mall sau supermarketuri?
Salut, dacă vreau sa fac o comanda din China de 400$+ ma va costa mult vama?
Sunt fake articolele de pe about you?
Recomandare pentru o boxa portabila cu microfon. Buget 600 lei maxim. Comentarii doar de la cei care detin una. Ma intereseaza sa stiu cum se comporta in timp, daca bazaie dupa un an, doi. Doresc...? (mai mult)
Are cineva de aici cada cu hidromasaj? Pareri, recomandari?
Aveți ideii de ce aș putea să ii cumpăr unui baiat de secret santa? Bugetul fiind de 50de lei.
Buna, am o intrebare, mi am comandat de pe shein niste haine cu total 488 lei. unele le am avut de la shein coolane si celelalte de la shein moosta, problema e ca mie mi- a aparut confirmarea comenzii...? (mai mult)
De ce la comanda de pe shein scrie ca livrarea nu a fost facuta pentru ca la adresa nu este nimeni, dar eu n am primit nici un apel sau mesaj ca ar veni
Buna. Am facut o comanda pe shein, azi a ajuns si surpriza… nu este produsul pe care l-am comandat. S-a mai intamplat cuiva? Ce e de facut in cazul asta?
Salut TPU! Ce boxe recomandati de pe eMAG de ex sau orice alt site, care sa aiba o calitate buna a sunetului si un bass bun, eventual fiind cumparate si testate de voi. Multumesc anticipat!
Buna, am gasit un colier frumos pe frau.ro. A mai comandat cineva de la ei? Sunt seriosi? Nu de alta...dar este pentru un cadou si nu as vrea sa dau gres...multumesc..astept un raspuns
Buna ziua tuturor, este normal să întârzie o comanda aproape o săptămână? Într- adevăr am uitat sa dau Nr străzii dar nu am primit nici mesaj, nici nimic...de 5 zile aproape 4 zile mai exact...? (mai mult)
Cineva care poate sa-mi faca un pc build de la pcgarage in bugetul de 4.200 de lei? Preferinte: sa fie cu Intel si geforce rtx si sa aiba un ssd pentru windows si un hhd pentru jocuri
Si-a comandat cineva produse victoria secret? Online. Voua in cat timp v-a venit comanda?
Buna seara tuturor, de ce daca luni mi s-a spus că, comanda de pe OLX a fost pusă la Fan Curier astăzi nu mi-a ajuns? De ce?
Salut Daca dau comanda la un produs de pe eMAG si ajunge curierul la mine îți va cere buletinul sau doar plătești?
Salut! Am plasat o comanda pe eMAG, pe 28 noi., si de abia azi am realizat ca numarul de telefon este gresit. In rest adresa nu este gresita. Ati mai patit? Imi puteti spune daca se va intampla ceva?
Buna, cu o intrebare la voi, ce inseamna coletul este in tranzit la adresa de livrare?
In cat timp ajunge comanda de pe temu?
Buna, imi puteți zice niste magazine second-hand din bucurești in apropiere de piata unirii (sau in sectorul 5) care să aibă prețuri relativ mici? mulțumesc anticipat!
Va rog sa nu râdeți, am doar 25 de lei și vreau să cumpăr ceva cadouri pentru mama,tata,bunici de moș Nicolae,ceva simplu,fără să coste multe, idei?
De unde pot lua telefoane second hand stare ok? Nu vreau de pe olx/flip. Multu’
Ce parere aveti de husele de telefon de pe Weebparrel? Sunt calitative? Am de gand sa imi cumpar si eu una, desi nu prea gasesc review-uri pe site.
Salut, a cumpărat cineva haine de pe gate shop? Eu am cumpărat o geacă (încă nu a venit) pe alb și sper să fie albul acela frumos, nu un alb spălăcit cum sunt hainele albe pe shein, merită...? (mai mult)
Buna ziua tuturor, am o mare problema, deci dacă am dat comanda de pe OLX și acolo de 1 decembrie scria 00 lei, transportul este gratuit. Eu luni când îl voi primi voi mai plati transportul sau ...? (mai mult)
Bunăăă! Am dat comandă pe Shein de pe 25, iar de pe 29 până n momentul actual îmi arată că e in tranzit HOLLAND, NORTH HOLLAND PROVINCE, Clearance processing completed. Dacă a fost cineva...? (mai mult)
Hei, ce site e sigur sa pot cumpăra telefoan ca eMAG are mai scump și na poate găsesc undeva unde poț economisi măcar 100 200 lei.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
luiza247 întreabă:
AndreiTudor1 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?