Firmele care isi fac reclama si vand "doua produse la pret de unul" de ce nu accepta sa vanda si "un produs la jumatate de pret"? Nu e acelasi lucru? Probabil ar vinde chiar o cantitate mai mare. De ce?...? (mai mult)
Voi va imbracati in haine de firma sau nu conteaza asa ceva pentru voi?
Am cumparat o caserola cu hummus acum cateva zile. Astazi am deschis- o si avea un gust si un miros ciudat. L- am gustat si cand inghiteam simteam un gust amarui. Pe el scrie ca expira abia in 2 noiembrie....? (mai mult)
Un microfon Pana in 500 care sa fie si bun?
Care dintre aceste doua perechi de casti mi le recomandati: Beats By De Dre TOUR 2.0 sau urBeats? Daca credeti ca nu sunt bune sau nu sunt durabile sau altceva de genul acesta va rog frumos sa...? (mai mult)
Caut să achiziționez un scuter de 50cc. Întrebarea mea este: știți cumva magazine cu scutere prin Brăila/Galați? Mulțumesc anticipat!
Oare de ce nu mai este Bershka in Afi?
Ce haine v ati cumparat pentru iarna? daca imi puteti trimite si imagini ar fi super
Imi puteti spune niste branduri de bijuterii pentru lanturi/bratari de barbati? Dar sa fie din argint sau aur, nu fake-uri din inox
Salut, vreau sa-mi iau un laptop bugetul e 2400 lei ce imi recomandati? P.S vreau sa-mi mearga si jocurile relativ bine
Buna TPU stiti o cale prin care as putea sa imi comand lucruri din Romania si sa bina in Anglia si sa nu ma coste asa mult transportul...
De Black Friday aș putea găsii un Laptop in vreo 2000 lei care să aibă : Procesor I5, 8 Ram, 1 T hardul si placa video cat de cat buna?
Ce telefoane cu tastatura fizica care se pot conecta la Wi-fi si care sa fie inca pe piata, noi ( nu folosite si vandute de alte persoane) stiti?
stie cineva un site respectiv un loc(Bucuresti) de unde imi pot cumpara un desktop gaming la un pret cat mai mic?
Buna TPU as vrea sa cumpar niste homari dar nu gasesc nici un site care sa livreze si in Romania, va rog ajutati-ma.
Cum se cheama chestia aia care o pun hotii doar pe gura si nas si au diferite chestii pe ele cum ar fi gura pana la urechi si chestii din astea?
Buna Am si eu o intrebare, pentru cei care importa din Polonia diferite lucruri, exista ceva oras unde gasesti tot ce exista pe piata, adica toate categoriile de produse? (la preturi mai mici ...? (mai mult)
Buna ziua Stie cineva de unde este adus produsul "kifra" in Romania?
Unde gasesc masti de animale din cauciuc in Constanta?
Care sa cumpar dintre urmatoarele" 1. Laptop HP 625 : 15, 6 led proc quad core 4X2, 10Ghz ram 4 ddr3 hdd 320 G Procesor adm phenom II N950, frecventa 4X2.10 ghz, Ram 4 gb ddr3; Hard 320 ...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un laptop, o sa- l utilizez pentru internet, filme, jocuri mici/medii am gasit urmatoarele modele, ce recomandati: 1. Dell Latitude D520 procesor core2duo(doua nuclee) 2GHz,...? (mai mult)
Spuneti.mi va rog de unde pot cumpara o masca de doctor tip bape...din Romania.un site...pt ca eu stau in Brasov si nu gasesc
La PetShop-ul din Carrefour Băneasa găsesc culcuș pentru pisici?
Salutare,știți de unde as putea sa cumpăr un pickit 2 la un preț mai mic cu plata la livrare daca se poate
Știți de unde as putea lua parfumuri tester en gros la 40-50lei/bucata?
Salut Stie cineva unde este fabricat produsul "Kifra"?
Aceasta combinație e buna si daca da cum ar rula gta 5la high https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2968278/
Bună ziua. Ași dori sa știu dacă situl buygames.ro este de incredere. Ași dori sa îmi răspundă doar cei ce au cumparat de la ei.Vărog nu faceți reclama la alte situri. Vreau sa cumpăr de la ...? (mai mult)
De unde pot sa imi cumpar o bandana in Craiova?
As vrea sa- mi cumpar mai multe haine de pe sportsdirect si am vazut acolo ca metodele de plata sunt asa: cu card (visa, mastercard si maestro) sau paypal. Cum mi- as putea face card din acesta?...? (mai mult)
Cum imi pot recupera banii, daca am platit cu un card cadou?
Am facut o comanda pe bershka iar peste 10 ore am anulat- o, ei zic ca banii iti vor fi retrasi de pe card la momentul trimiterii produselor catre tine, nu a fost asa iar banii mi- au fost luati din ...? (mai mult)
Dacă vreau sa comand de pe ebay nişte chestii si eu stau intr-un sat cam la 60 km de vâlcea, produsele or sa vina la posta acolo sau aici?
imi poate spune si mie cineva de unde pot lua o husa/carcasa de telefon cu kpop din Romania?
imi poate spune cineva un site din Romania unde pot sa imi comand o husa kpop?
Peste o saptamana este ziua de nastere a viitorului meu socru si implineste frumoasa varsta de 50 de ani. Ma puteti ajuta, va rog, cu idei de cadouri? Bugetul este in jur de 300 de lei. Exclus ...? (mai mult)
Unde se poate gasi in Romania (site sau lant de magazine) Bandane de genul Face Shields™? Ma refer sa nu fie in genul clasic, facute din bumbac si trebuiesc sa fie impaturite. Face shields sunt...? (mai mult)
Buna toata lumea am o intrebare si va rog sa imi raspundeti: Deci eu am o camera de filmat care nu e asa de buna pentru filmat si vreau sa fac videoclipuri pentru Youtube dar nu stiu daca sa bag bani ...? (mai mult)
Vreau să cumpăr ceva de pe elefant și contul e pe numele surorii mele, până acum ea mi- a luat pachetele cu buletinul ei. Întrebarea mea e, pot lua eu cu buletinul meu pachetul de la centru,...? (mai mult)
Am o intrebare, as dori sa- mi cumpar un telefon dar nu sunt decis ce sa iau... Eu bat intre variantele: HTC sau Huawei P9 Lite? As dori sa primesc cu niste argumente raspunsurile, ...? (mai mult)
Marimile din pull & bear coincid cu cele din bershka, din cate am vazut eu pe site-uri nu.
vreau sa adaug un telefon in cosul de cumparaturi pe eurogsm si imi scrie ca trebuie sa specifici optiunile produsului si nu ma lasa a- l pun in cos. Ce inseamna asta? Ca nu stiu unde trebuie...? (mai mult)
Este site-ul ioffer de incredere? Vad ca sunt adidasi la prturi mici. Gen vans, jordan, si altele. E free shipping? A dat cineva comanda vreodata din voi de acolo?
Știe cineva de unde pot achiziționa încălțăminte Nike Jordan din Timișoara? P.S. nu stau în Timișoara dar merg în vizită.
Vre-un site de unde pot cumpara un telefon in rate? Dar cu card Visa de la raiffeisen bank ...pe cel.ro sau eMAG etc..nu este bun acest card.
De unde pot cumpara un hanorac supra?
Www.sportisimi.ro este de incredere? Am vazut multe lucruri extrem de bune acolo(haine cum ar fi geci, etc).
am o problema.Am făcut la h&m o comanda online și nu îmi mai trebuiesc produsele însă mâine vor sosi și deja a ajuns in depozitul de la fan courier din apropierea orașului.Ce as putea sa...? (mai mult)
Vreau si eu sa aflu de la ce firma sunt niste platforme! Cine ma poate ajuta? Cautati deniisa8 pe insta ( ultima poza )
Stie cineva care este taxa pe care trebuie sa o platesc daca eu cumpar de pe Bape?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?