De la ce librarii, magazine etc. din Romania pot achiziționa Touch Brush Pen? Este un stilou mai special pentru scrierea caracterelor japoneze.Dau funda instant daca îmi oferă cineva link cu obiectul...? (mai mult)
Exista site-uri sau unul singur de pe care dau comanda de haine, dar sa le personalizez? Dar nu neaparat cu poze pe mijloc, gen si pe maneci, pe spate, gluga astea
Vreau sa imi comand ceva de pe aliexpres,fiind site american cat ar dura livrarea, cat ar fi taxa de livrare si ce firma mi-ar aduce comanda?
am si eu o intrebare. Mi- am tras si eu o aplicatie, lego design unde poti proiecta orice vrei din lego. Am facut si eu niste masini si cred ca le pot comanda de pe un site, adica dau comanda...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati, unde pot sa gasesc sapca ca asta sau modele de genul in afara de eMAG sau elefant? https://i.imgur.com/0EGUDLn.jpg
Unde gasesc sapci cu un model in fata in centru? Gen un trandafir,un brad, etc...inafara de eMAG
Este h&m la Alba-Iulia la mall si daca nu este la vreun alt magazin din Alba Iulia? La Sibiu este h&m si berska
Cine cunoaste Bucurestiul si stie IDM Basarab vreau sa imi zica daca hainele de acolo sunt originale. Raspuns bun
Vreau sa stiu daca sunt haine originale la magazinul IMD Basarab din Bucuresti.
Exista vreun magazin in Pitești de unde pot cumpara haine de la brandurile Polo Ralph Lauren si Tommy Hilfiger? Mulțumesc!
Salut stie careva vreun site de unde as putea comanda aceeasta bluza : https://media.remix.eu/files/04-2017/Majki-suichar-Fsbn-5364499a.jpg?
Am văzut pe niste siteuri din afara niste fotolii drăguțe cu biblioteci incorporate. Aveti idee unde as putea gasi in Romania?
am o intrebare, nu stiu daca va fi acceptata de moderatori. A mai comandat cineva Jeans de pe H&M? Am gasit perechea asta de jeansi : http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0451380001.html ...? (mai mult)
Erau in trecut pentru tigari un fel de pipe din plastic in care se introducea tigara si se tragea prin pipa aia. Avea rolul de a filtra substantele cancerigene din tigara. Are cineva idee cum se numesc...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar telefon de la Emag dar vreau sa il pun in reteaua Orange. Oare daca se strica mi- l repara aia de la Orange? Si inca ceva:' Pe toti prietenii pe care i- am auzit ca au produse...? (mai mult)
Buna ziua la ce magazin se gasesc ornamente de craciun cum ar fi ghirlande?
Daca ma duc sa achizitionez o bijuterie din magazinele fizice Pandora, am nevoie de un act de identitate sau ceva de genul?
Cum sunt cei de la mobileshop.eu? A mai cumparat cineva de la ei? Daca platesc ramburs, platesc in lei sau in euro? Eu vreau sa cumpar un telefon(https://ro. mobileshop.eu/phablete/LG/v20- dual- sim-...? (mai mult)
Mâine, 20.10. 2017 ma duc la București pentru a testa și vedea un Apple watch, nu contează seria doar sa găsesc in București sau in Pitesti. Îmi puteți spune unde mai exact? Va ...? (mai mult)
Azi asteptam o comanda la Altex ce trebuie livrata prin Nemo Express si cand intru pe site- ul lor sa verific unde este comanda imi apare : Nelivrat. Destinatarul nu raspunde la telefon. Ce trebuie sa ...? (mai mult)
Stie cineva niste casti de buna calitate? As prefera sub 100 lei si sa se auda bass-ul puternic!
Cum se plateste cu cardul online? Poti plati cu orice card, sau trebuia sa fi mentionat ca vrei sa platesti cu el online? Dau funditaaa.
Ati cumparat vreodata ceva de pe ebay? Si daca da, in cat timp a ajuns comanda?
Unde as putea gasi stilouri de genul in Romania? https://www.aliexpress.com/item- img/Japan- GREAT- MASTERS- Dip- Pen- Comics- Pen- Ink- Drawings- Fountain- Pen- Plastic- Dip- Pen- 1- Pen/32561850275.html?spm=2114.10010108.1000017.2.2ac8515ZaGgbD# ...? (mai mult)
Un numar de telefon sa pot vorbi cu cineva de la posta romana despre un colet pe care trebuie sa-l primesc?
Unde găsesc un magazin care vinde scateboard- uri în Bucureşti?
deci vine Craciunul ( stiu ca mai e dar totusi ) si am nevoie de o idee de cadou pentru Mama ce imi recomandati? I- am luat deja un inel de ziua ei si nu il poate purta din cauza locului de munca...? (mai mult)
Daca am dat comanda pe gearbest de un telefon, cu free shipping NON-REGISTRED AIR MAIL, sunt sanse sa platesc vreo taxa cand vine coletul prin posta acasa?
Buna tuturor! Am o intrebare in legatura cu o camera web care cumparat- o cu vreo 4 luni in urma( termenul de returnare e de 6 luni ). Pot sa o returnez daca de exemplu imi lipseste o chestie de carton...? (mai mult)
Sall vreau si eu sa stiu unde pot sa gasesc snickers protein bar sau mars protein bar, sau sa fie in varianta shake protein cele 2 mentionate mai sus In Bucuresti Ms!
Constanta- stie cineva unde pot sa gasesc caiete studentesti cu multe file? Am incercat si in Carrefour aveau doar porcarii de 60 file
Stiti unde pot gasi cercei cu magnet pentru barbati? Vreau locatie exacta App: Sunt din Craiova Dau funda
Vreau sa îmi iau un laptop de la altex și vreau în rate. Se poate? Dacă da, atunci când îl cumpăr cat trebuie sa plătesc? Plătesc cum plătesc pe luna?
Stie cineva vreun magazin sau stand prin cluj de unde pot cumpara imbracaminte sau accesorii cu formatii rock?
Hey ppl, unde pot gasi cei mai frumosi trandafiri de cumparat in Bucuresti? Majoritatea florariillor din Bucuresti au doar trandafiri rosi si eu doresc alte culori.
Hei, hei, hei! Am nevoie de ajutor. Vreau o uniforma Japoneza(navy dress, asa stiu ca se numeste)pentru un mini- cosplay, dar nu gasesc site care sa aiba asa ceva! Adica am gasit dar pot sa platesc...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea napolitana aceea ce a fost pe piata in perioada 2006- 2010 (cred, nu mai sunt foarte sigur) care avea o pisica mov ca persoaj reprezentativ si un ...? (mai mult)
De unde pot cumpăra husă de iphone 7 normal? mai multe site-uri dacă vă rog până mâine!
stie cineva un site de unde pot comanda brichete clipper?(vreau un site de incredere cu diverse modele)
Salut, ce parere aveti de http://www.tenisionlineromania.com pare serios sau e tepareala mare?
Credeti ca in perioada sarbatorilor la eMAG va fi reducere la procesorul Intel I5-7400 sau ii va creste pretul?
Imi dati un site de unde imi pot cumpara un telefon Lg Q6 sub pretu de 700-800 lei?
De unde pot cumpara o curea Louis Vuitton din Bucuresti si cam cat ar costa?
Morr...un site cu haine fake? :))) gen replici...
Salut a cumparat cineva de pe site-ul http://ro.maximasport.eu doresc sa cumpar o pereche de supra si as avea dubii ca sunt original.
Cam cat este comisionul daca vreau sa trimit 150 € in UK prin Western Union?
Imi puteti da un magazin de unde pot cumpara Samsung galaxy j5 2017 sub pretu de 800-900 lei?
Exista vreun risc daca cumpar de pe ebay un iphone 6s? Ceva sfaturi
Salutare. Sunt in cautarea unei geci parca la fel ca cea de mai jos: https://www.lightinthebox.com/ro/barbati- simplu- a- lung- captusit- palton- mata- casul- zilnic- manson- lung- poliester- poliester_p6183463.html?category_id=35227&prm=1.4.1.2 ...? (mai mult)
Am cumparat o imprimanta Installing Samsung Printer Xpress M2026W. am desigilato si apoi mi- am dat seama ca as fi avut nevoie de altceva. La magazin mi- au spus ca probabil mi- o pot schimba...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!