Stiti de unde as putea sa cumpar gantere reglabile ieftine? chiar si second urgent...
Salutare, as dori să-mi recomandați un frigider/combina frigorifica mă refer la marca, dataliati răspunsul.
A cumparat cineva de pe watchsale.ro? Imi puteti spune daca sunt originale ceasurile? Multumesc! Dau funda
Aveti sandwich maker acasa? Va place cum ies sandwichurile la el? De care aveti?
stie cineva daca acest site este fake? http://www.tenisionlineromania.com/
Am 1000 lei si vreau sa imi iau un telefon frumos si bun la mana a doua. Ce as putea alege?
Ceva site-uri cu preturi destul de ok pentru pantofi sport barbati? Voi de pe ce site-uri ati cumpara?
Daca am cumparat o imprimanta de la Altex si am dus-o acasa si-am desigilato o mai pot schimba cu o alta? Nu am foloit imprimanta doar i-am co igiliile, dar si pe acelea le-am pastrat.
am si eu o intrebare: mi- am facut card de cumparaturi si as dori sa fac piața cu el dintr- un supermarket. Cum se procedeaza? ma duc si vorbesc cu doamna de la casierie inainte de a face cumparaturile?...? (mai mult)
Cum returnez produsele cumparate de pe inter sport?
Salut imi puteti da un site romanesc de unde as putea sa imi cumpar cartile Assassin's creed. Mersi!
Daca cumpăr un joc de pe Google play cu cardul de debit se va vedea atunci când mă duc la bancă să scot bani?
Am comandat de pe aliexpress în sumă de 62eur, astăzi îmi vine email de la DHL Buna ziua, Pentru procesarea si livrarea rapida a coletului, va rog trimiteti actele solicitate...? (mai mult)
Am comandat de pe genios.ro un cub Rubik și am ales sa vina prin posta romana. Cam in cât timp o sa ajungă? Sau unde pot vedea când ajunge?
Pe Pc Garage am facut o comanda la ora 20:00. Va fi livrata ziua urmatoare sau peste 2 zile?
Cine a comandat vreodata ceva de pe aliexpress? Vreau sa comand niste haine, incaltamine, accesorii. Cum ajung (am in vedere intregi, nu batute de drum, sau nu vine doar jumate din colet?) Si de ce...? (mai mult)
Salut, acum ceva timp am achizitionat un parfum de la Le Fregrance prin eMAG, anume Dior Sauvage. Miroasea cum trebuie, dar acum sunt la jumatate si are un miros mai ciudatel, duce spre spirt, nu...? (mai mult)
Vine ziua iubitului meu si vreau să-i fac un cadou surpriză. Locuim împreună. Ma puteți ajuta va rog!
Stie cineva cat costa albumul complet lidl mini-shop?
Salut.Pe ce data va fi Black Friday anul acesta?
Daca am comandat ceva de pe eMAG de 6 zile, iar dupa ce l.am comandat produsul nu mai era in stoc, livrarea va intarzia? Adica astept de 6 zile Am comandat de la doi cumparatori, iar de la primul...? (mai mult)
Buna, Aveti vreo idee de unde as putea cumpara bomboane de pom acum, in Cluj? Ciudata intrebare stiu dar am nevoie de un raspuns:))
Am nevoie de niste sfaturi. Deci merg la o nunta si voi purta un sacou gri deschis o pereche de pantaloni negri si ma gandesc sa iau o camasa neagra cu bluinute albe. ce pantofi sa iau/ ...? (mai mult)
Unde pot gasi adidasi jordan in Braila? Nu vreau online. Help!
Vreau sa comand niste chestii de pe net si nu prea stiu. Coletul vreau sa vina la sediul Fan Courier si sa ma duc eu sa il ridic personal.Ce adresa trebuie sa pun? Adresa de la sediu?
am nevoie de o priza portabila(la care sa pot folosi un aparat de ras cu fir). Stie cineva unde pot gasi?
De unde isi iau Keed si Killa Fonic din Satra BENZ mastile de gura cu modele?
Undr pot gasi adidasi jordan in Braila? Nu vreau online.
Unde pot gasi cel mai ieftin hoverboard nou posibil? 500-600 de lei
Hei, de unde pot sa primesc mostre gratuite prin posta? Imi puteti da un sfat sau un link Gen, pliculete de fond de ten, mini parfum, peliculele de crema etc?
Hei TPU.Nu mai vreau sa primesc un colet. Daca ignor apelurile curierului si nu raspund la telefon, coletul va fi expediat din inapoi la firma?
Am făcut o comanda de pe ebay din China pe 25 August și nici acum nu a ajuns pachetul am vorbit cu chinezul și a zis ca in 48 de ore îmi da banii înapoi in contul de PayPal. Ce se întâmpla...? (mai mult)
Hei TPU.Aseara am plasat o comanda pe hm, si astazi am sunat sa intreb daca pot anula comanda, pentru ca am gresit o marime.Din pacate, raspunsul lor a fost ca nu mai pot face nimic, coletul a intrat ...? (mai mult)
Ce parere aveti de pianina electronica SENCOR SDP 100? Vreau sa achizitionez una si vreau parerea unuia care se pricepe.
Îmi puteți spune când este Black Friday? Si ce magazine din Germania (Bavaria) de electronice (TV) au reduceri mari de B F?
Daca il stie cineva pe Vlad Munteanu, daca nu, el e un vlogger popular din Romania, as vrea sa stiu de unde si- a luat hainele sau ceva site- uri asemanatoare de unde pot lua ca cele din DISSTRACK 2...? (mai mult)
Hei TPU.Am plasat o comanda pe hm astazi, dar acum am realizat ca am ales o marime incorecta..si as vrea sa stiu daca pot anula comanda daca ii sun sau le trimit un email
Vreau sa comand ceva de pe aliexpress. Vreau mai multe detalii. Cum vin produsele? Unde ajung exact? Cum pot platii? Cat timp durează livrarea? etc.
De unde pot sa cumpat fairly lights (luminite decorative pentru camera, nu cele de Craciun) ca alea pe care le folosesc youtuberi si mai ales fetele de pe YT din State? Preferabil un site din Romania, ...? (mai mult)
Salut TPU,am un card de MasterCard si banii de pe el sunt in lei, eu vreau sa am doar 5 dolari din toata acea suma.Ma poate ajuta cineva?
Mi- au dat parintii un card(Mai precis BRD prepaid) pentru ca imi pierdeam banii, si habar nu am cum.Intrebarea mea este daca ma duc de exemplu la LIDL sau alte supermarketuri, ma vor lasa sa ...? (mai mult)
De ceva timp detin un Nikon L320 pe care nu il mai folosesc si intentionez sa- l vand. Aparatul se afla intr- o stare excelenta. Este careva interesat de acesta, sau cunoasteti pe cineva care...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce preț au tumblerurile / cănile termos / termosurile la Starbucks? Multumesc! :)
Am nevoie de voi la alegerea unui ghiozdan pentru scoala, sunt in clasa a 11- a, baiat si am 1.70m... Care dintre acestea mi se potriveste dupa marime? 1. http://shop.scania.com/en/accessories/backpack.html ...? (mai mult)
Hei! Cine a incercat lentilele de contact de la Jumbo? Sunt bune? As vrea sa- mi iau si eu, dar imi e sa nu aiba substante inflamabile sau mai stiu eu ce. De unde altundeva as putea sa iau lentile de ...? (mai mult)
Imi poate da cineva un site de unde as putea achizitiona huse din silicon cu Naruto pentru Samsung Galaxy J5? Fundita. Fara off topic.
As vrea niste pareri in legatura cu aceasta bicicleta https://www.carpatsport.ro/munte/hardtail/bicicleta- mtb- ht- 26- velors- v2683b- cadru- aluminiu- culoare- negru- verde- 217v2683b94.html ...? (mai mult)
Salut tuturor! De ceva vreme am o fobie, deși e mai mult o chestie legată de igienă. Când lucrez, port mănuși, în mai toate lucrurile pe care le fac. Până acum am purtat mănuși din material...? (mai mult)
Va salut pe toti. Vreau sa stiu si eu de la ce magazine situate in Vaslui pot cumpara imbracaminte si incaltaminte folosind tichete cadou Edenred. Dar in bazar, as putea folosi tichetele? Va rog sa imi...? (mai mult)
Sall husele care spun ca sunt pentru iphone 5s merg si pentru se?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!