De la ce firma sunt masinile de tuns parul, din lem?
Pot comanda produse de la Oriflame online, fara să devin reprezentant?
Salut,doresc sa cumpar o consola de black friday! Cam cat credeti ca vor costa xbox one si ps4 in perioada aceea!? Anul trecut stiu ca xbox one a fost 600 lei!
Salut TPU, sunt student la medicina veterinara anul I si o sa am nevoie de o trusa de anatomie(pensa anatomica cu cioc, bisturiu cu lama detasabila si foarfeca).Nu am idee de unde as putea cumpara un ...? (mai mult)
caut si nu gasesc ( Nici macar nu stiu daca exista) un fel de cutie dar foarte mica unde se poate depozita zapada chiar si pe vreme caniculara, am vazut un video despre un baiat care era intr-...? (mai mult)
Știe cineva cum sa comand o kendama Krom pop pe red, nu prea ma pricep la comandat?
Site-ul it-fashion.ro e de incredere? A mai cumparat cineva de acolo?
Stiti vreun sistem audio de genul Logitech s220 2.1, cel putin la fel de bun ca el, pana în 150 lei (nou sau la mana a doua)?
Unde pot gasi in Constanta, un magazin de cristale semipretioase, sfere, cristale, piramide?
Unde pot găsi Apple watch pe care sa îl testez și sa îl pun pe mâna in București sau in Pitesti, de la un magazin ceva, nu de la cei care vând.
Daca vreau sa comand ceva de pe internet, si sa fie livrat prin curier, coletul va fi deschis de politie pentru verificare?
Salutari Unde pot gasi in tara, un trench barbatesc la un raport calitate/pret rezonabil?
Ce cadou sa ii fac iubitului meu de ziua lui? Este in data de 26 decembrie, face 26 de ani si iubeste foarte mult masinile. Deja i- am tot luat breloguri sau machete, breloguri gravate... vreau ceva ...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi achizitionez un ceas online si as vrea sa imi recomandati un site daca se poate. Multumesc mult!
As vrea sa devin reprezentat Avon/Oriflame și nu prea știu cum stă treabă, așa că : 1. Care este diferența dintre Avon și Oriflame 2. Ce bani sau alte chestii îmi revin mie că reprezentant ...? (mai mult)
Stie cineva un site unde pot da o comanda de doua bratari cu jumatati de inimioara daca se poate si personalizate. Sa fie neaparat din argint sau poate si aur. Pretul nu conteaza dar sa nu depaseasca 150...? (mai mult)
daca comand ceva din alta tara, si ajunge la Posta Vamala, iar eu am uitat sa iau coletul de 1 luna, ce se intampla?
as dori sa cumpar ceva in rate, imi puteti spune si mie cateva avantaje si dezavantaje ( ma adresez persoanelor care au mai cumparat pana acum in rate) am inteles de la alte persoane ca nu este...? (mai mult)
Buna caut pantaloni scurti din piele de club ma puteti ajuta?
Buna vreau sa imi cumpar niste colanti din piele si din bumbac talia inalta si noasa.ma poate ajuta cineva!?
Hei, TPU! Daca imi comand ceva de pe ebay, amazon sau aliexpress, de pe ce site imi va veni mai repede comanada?
vine ziua prietenei mele si m- am gandit sa ii ofer un catel. dar am o suma e 350 lei... nu prea imi ajung, as prefera un bichon... sunt din judetul constanta. Ma poate ajuta cineva? orice...? (mai mult)
Unde pot găsi niste pijamale gen costum de unicorn sau ceva? Un site sau un magazin din România.(am 1 metru 40 si 12 ani)
Salut sunt baiat am 16 ani si vreau sa imi las parul lung.Doar creasta sa fie lunga, dar problema este ca am parul gras. Dupa o zi el se face foarte uleios. Ce pot sa fac? Sii stiti cumva cum pot sa imi...? (mai mult)
In prezent am un Samsung Galaxy A5 2016, ales pentru display (AMOLED cu culori naturale selectand modul BASIC la setari) si pentru baterie care tine mult. A trecut un an si mi- a aparut probleme...? (mai mult)
Salut, am facut o comanda de la h&m in care platesc numerar cand primesc coletul. Cum anulez comanda? Desi le am trimis 3 emailuri in care le ziceam ca vreau sa anulez comanda, nu s- a anulat deoarece...? (mai mult)
Credeti ca sunt okay bocancii aceia de pe Gotica care au botul intarit cu otel? E posibil sa te jeneze la unghii din cauza faptului ca sunt prea tari?
Daca la mine in oras este posta romana, ce am comandat de pe AliExpress cu air mail free shipping vine aici la posta sau ma va chema la posta vamala in Targoviste? Unii zic ca va trebui sa merg in Targoviste...? (mai mult)
Sunt bune bluzele si hainele de la Emag daca au poliester? La ce ajuta poliesterul?
Daca stie cineva un site pentru haine personalizate? Sau ceva mai estetic nu prea am gasit in Romania ceva de genul.
Ce model de nike sunt astea? https://postimg.org/image/zcn7fdhat/
Vreau să dau o comandă de pe Aliexpress (https://m.aliexpress.com/? tracelog=wwwhome2mobilesitehome&src=google&albch=fbrnd&acnt=304- 410- 9721&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=229122268&albag=15756940108&slnk=&trgt=aud-...? (mai mult)
De unde pot lua adidasi sport de calitate cat mai ieftini (Jordan, Vans si de astea)?
Buna, am comandat un tricou de la un tip care locuieste in New York si l- a trimis pe data de 8 septembrie. Pe data de 13 septembrie presupun ca a iesit din america fiindca pe site- ul USPS (firma prin...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe https://tsshop.ro?
Exista o lada frigorifica (gen cea de auto) care poate fi conectata la priza?
stiti vreun site in afara de amazon de preferat din europa care trimite haine in Romania?
De unde pot cumpara haine de firma(zara, jack & jones, h&m etc. ) din strainatate ca sa le revand aici intr-un magazin?
Bună,a condamnat cineva de pe Zaful? Se poate? Vine în România? Și cât ar costa?
As vrea si eu sa stiu cum se cheama ceasul pe care il poarta Keed, Selly si Bisi si de unde il pot cumpara https://imgur.com/a/9QXPq
A mai cumparat cineva de pe okazii cu cardul? Am cumparat de la doua conturi(au peste 99% calificativ) si imi apare plata confirmata desi plata e comfirmata de sambata. Si sa inteleg ca vanzatorii primesc...? (mai mult)
Bina dimineata! Din greseala am anulat o comanda de pe eMAG si acum voucherul cu care am achitat comanda respectiva nu- l mai pot folosi. Voucherul l- am primit in urma returnarii unui alt produs! Cand...? (mai mult)
Unde as putea gasi genul acesta de botine/ghete? Nu neaparat de la Timberland! https://www.footlocker.com/product/model:224457/sku:8715A/timberland-glancy-6-boots-womens/gold/brown/
Este buna calitatea adidasilor Nike Air Force 1?
Am o urgenta: Ieri am comandat un produs de pe EMAG si am achitat cu un voucher care l- am primit in urma unui alt produs returnat mai demult. Dar eu din greseala am anulat comanda si nu mai pot folosi...? (mai mult)
aveti idee unde pot gasi acest tricou? https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/21984304_2002058186673912_1747211167_n.png?oh=533600ca87b2be3705f1ec0da154230a&oe=59CB0263 Funda
Salut, sunt baiat si am 15 ani, ieri mi- am cumparat un trening adidas si nu sunt obisnuit cu pantalonii de trening(eu port doar blugi mai stramti. etc) Intrebarea e: Daca imi iau blugi si un tricou ...? (mai mult)
Am un prieten fan echipei turcesti fenerbahçe si as vrea sa ii fac cadou de ziua lui o uniformă originală. Stiti cumva un loc din Bucuresti de unde as putea achiziționa uniforma? Va multumesc...? (mai mult)
Heii.Stie cineva de unde pot sa o iau pe papusa Isi Dawcer (daca asa se scrie.) din monster high?
Un magazin cu scule, unelte pentru gradina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!