Cum scot o piuitoare din haine? E un senzor electric cu fire in interior si cu placa cu circuite! (cine stie cunoaste) nu se poate scoate cu magnetii, banuiesc ca in tara inca nu e aparut acest senzor...? (mai mult)
Am comandat un laptop de la Emag si mai tarziu l- am returnat si am primit un voucher(valuare in bani a laptopului). Cu voucherul asta am mai comandat un laptop pe care l- am returnat iar si am primit ...? (mai mult)
Stiti daca eBay e un site sigur?
La ce magazine care au livrare gratuită la sediu din București, se vând mănuși ESD?
As vrea sa imi comand o pereche de bocanci de pe Gotica cu botul întărit cu otel. Am auzit ca ar fi incomozi. Ati avut experiente cu astfel de încălțăminte?
Stie cineva de unde pot cumpara cutie muzicala? De preferabil un magazin fizic, nu online.
Daca comand de pe amazon, cum anume pot plati cu cardul? Adica o pot face online sau?
Ce fel de vin sa cumpăr pentru a bea împreună cu iubita mea? Sau alte bauturi
E cineva pe aici care a comandat de pe Broxo si a returnat comanda? Ati primit banii inapoi sau au fost probleme?
Unde pot gasi ochelari gen John Lennon in Galati? Nu vreau sa cumpar online fiindca nu stiu cum mi-ar sta.Mersi :D
Ce magazine online ce ofera transport gratuit cunoasteti?
Am o intrebare. Daca achizitionez un PaySafe Card de 25 de lei, voi primi un cod de 25 de lei sau 24, x? Nu stiu daca sunt comisioane sau chestii de genul.
Salut.De unde pot achizitiona un wireless charger original pentru Iphone 8/8+ dar sa fie din Bucuresti.La istyle nu exista.
Ce ziceti? Mi mi se pare destul de calduros dar 50$- Aprox 200 lei.Merita? http://www.ebay.com/itm/Anime- Naruto- Ninja- Pattern- Plus- size- unisex- Velvet- hooded- Thick- Hoodies- Jackets-...? (mai mult)
Bună TPU, Am o întrebare referitoare la garanție. Am cumpărat un laptop acum 2 ani de pe CEL.ro și recent am întâmpinat o problemă cu el. Garanția expirând în 15 septembrie, am decis să...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpăr o husa termică (thermal case) pentru iPhone 5s- ul meu de pe AliExpress și as vrea să va cer părerea. Deci mie mi se pare ireal de ieftină, adică doar 3 dolari? Și m- am...? (mai mult)
Voiam sa fac o comanda de pe Amazon, voiam sa- mi iau o tastatura mecanica la 25.99$, eu fiind din Romania scrie ca transportul e gratis.Dar la checkout imi baga bani acolo, imi aparea 200+ lei... ...? (mai mult)
Un site de unde pot comanda un inel ieftin pentru o fata?
Stiti ceva produse de albire pentru dinti pe care le-ati incercat si dau rezultate?
Un site de haine de firma bune? Nu zara, p&b sau de astea, vreau ceva diferit.
Unde pot gasi im Romania batoanele acelea cu nutella?
Am facut din greșeală o comandă la o mașină de spălat rufe pe eMag si am ales plata prin card bancar. Am anulat comanda, dar apare ca plata este acceptată si am primit mesaj de la Bancpost...? (mai mult)
De unde vă cumpărați adidași? Aș dori ceva de firmă, din piele. Nu vreau "pokemoane", ci adidași joși, ceva în genul acestora https://www.okazii.ro/cautare/adidasi+ nike+ piele.html. Ceva...? (mai mult)
DHgate sau wish.com sunt de incredere? Iar transportul peste 10 euro se plateste cum se plateste si pe aliexpress? As vrea sa- mi iau ceva scump si n- as vrea sa- mi iau teapa. As vrea sa- mi raspunda...? (mai mult)
Parere acest laptop? http://www.cel.ro/laptop- laptopuri/laptop- hp- 250- g5- intel- core- i5_6200u- 1tb- 8gb- amd- radeon- r5- m430- 2gb- fullhd- geanta- bonus- pNSIwNTUu- l/ Sau daca aveti alte recomandari,...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: daca vreau sa vand ceva la o persoana de la distanta cum se procedeaza cu curierul? Sau ce ar trebui sa stiu daca fac astfel? Multumesc, funda!
Salut TPU, Vreau sa cumpar o placa video din russia prin ebay Ar fii vreun cost suplimentar pentru transport?
Sa imi iau tableta de la Orange sau de la Emag?
Hei, TPU! A comandat cineva ceva de pe AliExpress? Daca da, ati platit transport? Si cam in cat timp va ajuns comanda?
Imi poate da cineva un link de unde pot cumpara Microsoft visual studio 2013 sau 2017 va rog? Dupa parerea voastra, care ar fi mai bun avand in vedere ca vreau sa lucrez pe limbajul de codare ...? (mai mult)
Cineva care a comandat de pe iOffer ca sa mi explice si mie cum sta treaba cu taxele si toate cele va rog? Multumesc frumos!
Salut.o camera video sport 1080p 30fps (e ca go pro-ul la aspect) e buna..adica se misca bine sau intrerupt? Dau funda
Vreau sa port rochii iarna dar sunt mai friguroasa de felul meu. Cum sa ma imbrac?
Am fost sunat de un curier de la Cargus și nu am apucat sa răspund la telefon. Ce se va întâmpla cu coletul? Voi fi contactat din nou sau trebuie sa ii contactez eu? App: sunt din Târgu...? (mai mult)
Hei! Sunt in cautare de niste pantaloni Safari de culoare bej cam asa sau kaki din Stradivarius, din aceia cu buzunare in parti, marimea S. As vrea sa stiu daca are cineva si daca ii vinde. Sunt dispusa...? (mai mult)
Celltone vs herbagen? Dau funda care este mai buna?
Dau funda! In urma cu o zi am comandat pe alieexpress, iar astazi de dimineata mi- am luat si aplicatia pe telefon. Am injur de 27 de articole, iar 12 dintre ele mi- au venit "confirm order received"...? (mai mult)
Salut, stie careva cam cat este tva-ul la magazinele de genul: Altex, Mediagalaxy sau Flanco?
Daca am cumparat de pe EMAG un laptop nou care este stricat si il trimit in garantie, primesc unul nou?
As vrea sa imi comand ceva de pe iOffer desi nu am mai facut asta niciodata si as vrea sa intreb pe cineva care a mai avut experiente de genul daca stie cam cat ar fi taxele percepute la vama daca...? (mai mult)
Imi poate da cineva link de la cea mai buna replica din punct de vedere calitativ de hoodie bape va rog?
Peste cateva zile este ziua de nastere a bff-ului meu baiat. Ce ii pot lua?
Bună TPU, tocmai m-am mutat in Alba Iulia, de unde pot cumpara jocuri Nintendo Switch? Dau fúnda.
Site uri unde pot cumpara prin sms, produse electrocasnice haine incaltaminte etc!? Sa fie de firma!
De curiozitate intreb si eu, daca am cumparat un laptop in decembrie la 4000 de ron oare acum cat valoreaza? i am mai adaugat 8 gb ram plus un ssd de 512 gb Lenovo IdeaPad Y700- 17ISK cu procesor Intel®...? (mai mult)
A comandat cineva de pe storebrands.ro? Au niște reduceri super, dar nu știu dacă e legit site-ul. Mulțumesc!
Daca imi comand cateva produse de la BlitzWolf de aprox 100 eur, am de platit vreo taxa? Si cand vine imi ajunge la usa sau trebuie sa merg tocmai la granita tarii? Eu stau ...? (mai mult)
Http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0501568001.html sau http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0326207005.html saaaau http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0326207015.html. Mersi.
ce laptop imi recomandati? Buget : 2000 lei
Daca iti cumperi ceva de pe net iar pretul e listat in euro, cand ajunge poti sa platesti si in lei sau trebuie in euro neaparat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!