Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Februarie 2025 sunt:
Daca iti cumperi ceva de pe net iar pretul e listat in euro, cand ajunge poti sa platesti si in lei sau trebuie in euro neaparat?
Salut vreau un smartwatch pe care sa mearga Facebook si google uyl in special vreau sa dau 100 lei si vrsau sa fie la reducere ce imi recomandati
daca sunt minor si am buletin pot ridica bani de la banca?
Hello! Un site cu tricouri personalizate pentru cupluri? Sub 100 lei.
Ce părere aveți de PALIT? Am văzut o placa video gtx 1060 de la PALIT și aș vrea sa o cumpăr dar nu am avut niciodată și nici nu prea am văzut pe cineva să aiba deci nu prea am încredere.
De unde pot cumpara un ghiozdan bun de max 100 lei?
Am nevoie de ajutor urgent! Am comandat cateva lucruri de pe Aliexpress si am primit in posta aviz ca trebuie sa ridic de la oficiu postal un colet. M- am dus a doua zi la oficiul postal cu buletinul,...? (mai mult)
Stie cineva un site de unde pot cumpara ghiozdane mișto?
Bună! Vreau si eu niste site-uri romanesti asemanatoare cu SHEIN sau ROMWE. Dau funda
Imi puteti spune daca site-ul mandmdirect este de incredere?
Ce parere aveti despre site-ul ciocotec.ro? Pot comanda linistit?
Acum cateva zile am gasit la un magazin in Belgia niste foite din acelea pentru gura PaperMints, si acum sunt in Romania si nu stiu unde pot gasi. Am mai incercat inainte si de la listerine si ...? (mai mult)
Vreau sa fac chiar acum o comanda normala la Avon. Pot alege sa o primesc la Oficiul Postal. Cat platesc livrarea? Nu vreau sa vina prin curier. Sau este gratuit?
Am si eu o intrebare despre o pereche de blugi pe care as vrea sa o cumpar. Doar de pe net mi- am luat haine, deci va rog sa nu radeti ca nu stiu sa cumpar ceva de la magazin. La Mall am vazut...? (mai mult)
Astazi a venit la mine, FAN curier, ca sa returnez un laptop cumparat de la EMAG in urma cu 30 de zile. In cat timp primesc banii sau voucherul? Eu am ales vaucher, in cat timp primesc ...? (mai mult)
Am dat recent (7 septembrie) o comanda de pe Crazy Factory si nu a venit inca, stau intr- o zona rurala ( sat ) si nu stiu daca o sa ma sune un curier sau o sa vina prin posta. Daca a mai dat...? (mai mult)
Vineri mi- am cumparat o pereche de pantaloni de la H&M. I- am bagat la spalat, toate bune si frumoase si astazi am vrut sa plec cu ei la scoala si am vazut ca au o gaura in jurul fermoarului. ...? (mai mult)
Deci am comandat vineri de pe eMAG un produs dar vandut de catre quickmobile si tot ce am primit de la ei a fost un mesaj a doua zi cum ca comanda a fost preluata si va fi livrata din depozitul lor extern...? (mai mult)
Știți un site pentru blugi bãieți?!
POT RIDICA COLET FARA BULETIN? Am comandat o bustiera de pe ro.calvinklein.com si la adresa de livrare am pus numele meu, ci nu al mamei. Eu nu am buletin, si nu stiu daca pot ridica coletul odata ce...? (mai mult)
Știti cumva unde găsesc gumă Candy Stress în Ploiești? Adică în ce magazin? Nu contează neapărat unde, poate fi în tot Ploiești- ul. Este un fel de gumă pătrată, foarte acră, ce-...? (mai mult)
Imi puteti spune toate magazinele online de genul okazii.ro pe care le stiti? Multumesc!
Daca mi am comandat o husa de pe mobiledirect si trebuia sa o confirm, era de ajuns sa citesc mailul sau trebuia sa apas undeva anume
Hei, stie cineva de unde imi pot lua șalvari din Bucuresti?
De unde imi pot lua salvari din Bucuresti?
vreau sa imi cumpar un ghiozdan de 60 cm inaltime si 30- 35 cm latime model pentru baieti. imi puteti da linkuri cu ghiozdane care au specificatiile de mai sus. sa fie pana la 100 de lei....? (mai mult)
Dau funda: Stie cineva un site cu produse pentru animale de unde pot sa comand online. Am nevoie de accesorii pentru hamsteri
Buna, poate fi adevarat acest site? http://cellmvpmarket.club Am gasit un LG g6 de vanzare, varianta internationala doar cu 67€. Suna prea tentant. Ma gandesc sa nu fie vreo teapa.
Care ceasuri sunt mai rezistente in timp? Cele avand curea din piele sau tip bratara din otel inoxidabil?
Vreau sa-mi iau niste ghete de pe okazii. Mă pune sa selectez mărimea si culoarea.La culoare zice "din imagine".Cum fac să comanda culoarea dorită?
Salut, am un telefon care se tot restarteaza, butonul de volum merge greu si vreau sa il dau in garantie, dar este si putin crapat intr.un colț. Credeti ca o sa-l primeasca daca e crapat?
Hei TPU, va rog frumos să mă ajutați, nu știu cu ce să mă îmbrac la începutul anului școlar, îmi puteți da o idee?
Buna ziua! Cum as putea sa anulez cererea de retur a unui laptop cumparat de la EMAG?
Am vazut pe Facebook niste hanorace super faine cu animale/galaxie/hexagonuri bla bla, sunt 160 lei si sunt scumpe rau, de unde as putea cumpara in arges/dintr-un magazin online romanesc?
Hei.De unde as putea cumpara niste bucati de carton? Mai mari as dori pentru un proiect si sa fie de la magazine nu de pe internet, daca se poate.Multumesc mult!
Buna ziua! In cat timp primesc Voucher-ul de la produsul(laptopul) returnat la EMAG
Am primit mai multe sticle de alcool cadou de ziua mea. Momentan nu am unde sa le tine si o sa stea la temperatura camerei spre cald. Se vor altera? Gust, textura sau comestibilitate. Toate au in jur ...? (mai mult)
Am vazut la cineva niste adidasi turcoaz, cu talpa alba, nu erau air max, aveau semnul nike intors in sus de pe limba!
Mi- am cum parat un ghiozdan new friends din Jumbo ăla cu cablu USB incorporat dar nu știu cum sa îl folosesc adică nu mi se încarcă telefomul. Ştiu ca are un cablu în interior care cred se conecteaza...? (mai mult)
Am o problema destul de mare la vorbire, iar oamenii nu ma inteleg. Cand trebuie sa merg la magazin sa cumpar ceva cum pot cere fara sa vorbesc? (Am 20 de ani)
Buns TPU! Ce parere aveti despre aliexpress? Ati comandat ceva de acolo? In cat timp v-a ajuns comanda?
Puteti sa imi spuneti unde gasesc daily fragrance? Adica in romana se spune spray de corp, sau cum se numeste? Nici macar pe internet nu gasesc sa dau comanda.
Buna ziua cu aflu codul puk pin Mil am blocat
Hei TPU, cine stiee niste site-uri misto de haine pentru barbati si femei, cu livrare rapida si calitate buna! Dau funda! :* :* :*
Buna dimineata! Doresc urgent sa dau un kit Periuta de dinti electrica Oral- B Vitality Plus noua, cutie sigilata, la pret negociabil! Cum as puta sa vand acest produs rapid si simplu? https://www.olx.ro/oferta/cutie-...? (mai mult)
Cineva interesat sa cumpere diferite carti, jucarii, haine, fuste de firma, body h&m rosu de seara elegant, sepci, caciula Meli Melo, camasa patratele, bluza dungi, tricouri de stat prin casa,...? (mai mult)
Am dat o comanda la H&M și nu mi-a venit confirmarea pe e-mail, îmi mai vine comanda sau s-a anulat?
am și eu o problemă. Vreau să finalizez o comandă pe h&m.com dar când trec numărul meu de telefon, îmi dă număr de telefon nevalid și nu pot finaliza comanda. Numărul meu este ...? (mai mult)
Vine ziua mamei mele care împlinește 44 de ani și vreau să- i fac o surpriza frumoasa când merg acasa la ziua ei pentru că acum sunt în străinătate si nu am mai văzut- o de trei ani....? (mai mult)
Dupa ce pladezi o comanda mai avon, cat dureaza pana ajunge?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?