Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Februarie 2025 sunt:
A cumparat cineva de pe ro.factcool.com? E de incredere?
Pentru cei ce se pricep, sunt bune pianele digitale de la Pianonova? Ma intereseaza sa cumpar unul.
Stie cineva vreun site de unde pot comanda tricouri Dashiki din Romania?
Site- uri am tot gasit pe internet, nu e nici o problema in asta, desi nu stiu cat de calitate (sa nu am supriza ca la prima spalare se duce culoare sau se strica materialul) sunt ceea ce ...? (mai mult)
as vrea sa va rog da ca puteti sa-mi spuneti un site de achizitionare telefoane mobile (smartphone) in afara de EMAG sau CEL.RO -sa fie din Romania Multumesc!
Am nevoie de ajutor... repede. Stie cineva de unde pot sa cumpar plastic pvc? este un fel de plastic transparent si Subțire, asemanator cu materialul pelerinilor de ploaie Dau funda
TPU! Am comandat astazi un tricou de pe lukbeats- shop. com, am primit un mail in care sunt anuntat ca, comanda este in curs de procesare si ca trebuie sa primesc alte informatii despre finalizarea comenzii....? (mai mult)
Poti sa schimb placa video pe un laptop, Intel Core i5-6198 DU 2. 30ghz /Intel hd graphics 510? Daca da imi puteti trimite niste placi Nvidia?
A comandat cineva de pe site-ul factcool(ro.factcool.com)? Este de incredere?
A comandat cineva de pe site-ul factcool (ro.factcool.com)? ...Este de încredere?
Un scurt review va rog? Căști in- ear : I.Beats urBeats : https://altex.ro/casti- intraauriculare- beats- urbeats- argintiu II.Razer : https://altex.ro/casti- gaming- in- ear- razer- hammerhead-...? (mai mult)
Am o întrebare: Sunt persoane pe acest site care au aflat de chestia cu voucherul de la eMag? Cel de 500 de lei? Dacă da este adevărat și dacă este adevărat poți cumpăra ce vrei tu cu acel voucher?...? (mai mult)
Bună Am gasit recent un site cu incaltaminte ( http://baschetimania.com ) si ma gandeam sa imi comand ceva de acolo, dar mi se pare cam suspect site-ul. Stie cineva daca e de incredere?
Hei! Vreau sa imi iau un ceas de la Fossil. Sunt mecanice sau quarz? Care sunt mai bune?
Mi- am cumparat de curand o rochie stransa pe corp si mi se ridica ingrozitor cand merg, la fiecare 10 minute trebuie sa trag de ea in jos. :)) Stie cineva ce as putea face sa nu se mai ridice...? (mai mult)
Salut, prieteni! Poate o sa radeti, dar am facut o greseala prosteasca... Am dat o comanda de pe un site de cateva chestii.Doar ca am incurcat locatia unde ar trebui sa ajunga coletul.Am precizat un...? (mai mult)
Buna TPU.Ce parere aveti despre siteul NoiSiBebe.ro? A mai cumparat cineva produse de pe acest site(gen sampon, ulei de masaj etc.pt bebelusi)?
Buna, vreau sa-mi achizitionez un iphone 7, am auzit ca bateria nu tine destul. Este adevarat? Sa imi iau o husa cu baterie?
Vreau sa stiu daca geaca e universala? Ofer funda! poza aici.http://goo.gl/LhXWey
unde gadesc "billing address" la cardurile Visa? Ps:nu cred ca este categoria bună
Salutare TPU daca am ridicat o comanda de la eMAG si am depasit de intervalul de ridicare cu o singura zi comanda mea mai este la oficiul postal?
vreau sa stiu daca geaca este universala? Ofer funda! https://drive.google.com/file/d/0B3wS3hjCRT22M29pNkVQV1RUT0E/view?usp=sharing
îmi puteți recomanda niste telefoane pana in 950lei eu m-am gândit la un Huawei p9 lte dar vreau si parerea voastra
Stie cineva un site unde pot gasi haine stil kawaii sau harajuku sau pur si simplu haine in culori pastelate? Nu reusesc sa dau de niciun site. Arigatooou ^^
imi doresc foarte tare sa comand după site ul CNDirect dar as vrea sa știu cât o sa mă coste transportul pana in România. A comandat sau poate sa m-a ajute cineva? Fundița!
Astazi am cautat pe internet site-uri de cumparaturi. Am gasit Zipy.ro. Stie cineva ceva legat de acest site? Multumesc
Ce parfumuri de barbati recomandati?
Salut,vreau sa aflu daca site-ul http://www.simplu.cc este fake sau nu, vreau sa cumpăr ceva de pe el. Astept cat mai multe parerea
Cati centimetri adauga push up-ul in zona soldului, ma refer la blugii cu push up
In urma cu o luna șei ceva am comandat un produs din Austria. Metoda de plata a fost" plata la ramburs". Acum câteva zile mi- a ajuns produsul și ce sa vezi? Ramburs 0, un colet cu o valoare...? (mai mult)
Unde pot gasi de cumparat coduri promotionale pentru google play store? Sunt ca niste cartonase sau carduri cadou ce au un cod cu o anumita valoare care o poti folosi in magazinul digital. Se vand undeva...? (mai mult)
Buna, vreau sa imi iau un telefon dar nu stiu de care, ma gandeam la iphone 7 plus.am auzit ca bateria ste slaba la iphone, imi poate zice cineva care detine unul daca ajunge pentru o zi intreaga de...? (mai mult)
Tocmai ce am fost azi să- mi cumpăr nişte adidaşi de la Deichman, i- am ales, şi m- am dus la casă cu o pereche iar casieriţa s- a dus in depozit să imi aducă o pereche nouă in cutie...? (mai mult)
Cine imi recomanda niste casti pana in 100 lei de telefon, in- ear. vreau bass, claritate. etc :D si sa fie de durata. daca sunt si rezistenta la apa va dau funda direct ^_^ pot sa fie si...? (mai mult)
O ceara de par pomada sau clei? Dau funda! Vreau ceva foarte bun nu la 20/30 lei!
Stie cineva vreun trick pentru ca camasa sa stea ok pe corp? Adică mie la bust mi se largeste zona dintre nasturi? Stie cineva cum pot remedia asta sau sa iau alta camasa?
as vrea sa imi cumpar aceasta pereche de pantaloni dar nu stiu cu ce sa ii asortez. Si as vrea sa imi mai cumpar o bluza si o sapca, dar sa se asorteza cu acesti pantaloni. Imi puteti da niste...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati site-uri cu haine bune si ieftine gen h&m? :)) funda rapid!
Salut tuturor. Vreau sa comand de pe un site, ofertesireduceri.com un sac de aspirator universal. Dar nu stiu daca se potriveste si la aspiratorul meu. Acolo scrie ca sunt universali si cam seamana cu...? (mai mult)
Buna vreau sa stiu daca pot returna de mai multe ori acelasi produs, mi- am comandat tenisi All Star marimea 40 si imi este mare, as vrea sa ii returnez si sa imi dea marimea 39, daca cumva nici marimea...? (mai mult)
Hey TPU! Am și eu o întrebare, eu sunt momentan in Italia si am card Maestro pe moneda € dacă comand ceva pe eMag mie mi se converteste Eur. In Lei cand platesc? Sau in loc de 168 de lei mi se ...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu dacă atunci cand închiriezi o garsonieră sau un apartament, trebuie sa plătești primele 3 luni o data sau pur si simplu prima luna, apoi a doua, si asa mai...? (mai mult)
Buna TPU.A mai luat cineva caiete, ghiozdane, haine pentru copii de pe siteul PPT.ro? Stiu ca o sa spuneti ca ce e ieftin e si prost, de aceea si intreb daca merita sa cumpar de acolo
Se poate face shopping online de la Kaufland? daca te inregistrezi la ei pe site...
Hei girls. Am descoperit următorul site - http://sireturisilicon.ro/produse/ruj Rujurile par faine în poze și recenziile sunt bune. Aș vrea totuși să mă mai conving un pic :)) Folosește cineva...? (mai mult)
Ce magazine online romanesti precum wildfashion sau zoot stiti?
Am comandat un PC in rate de la eMAG si a fost acceptat. Doar că l-am facut la un magazin Rombiz din orasul meu. Cam cand o sa imi ajunga Pc-ul daca a fost acceptat ieri? Sunt nerabdator :)
Ce laptop sa imi cumpar pana in 420-430 euro? As vrea i3/i5 cu placa video dedicata care sa aiba 60+ fps. Si cu LAN/WLAN bun. Daca se poate FreeDOS.
Hey TPU! Puteti sa imi dati exemple de pasta de modelaj fara coacere care sa nu se deterioreze in contact cu apa?
Ce parere aveti de SNEAKER MD RUNNER? Sunt buni pentru scoala? Vreau sa-mi iau o pereche din Deichman la 300 de lei. Tin mult? Sunt comfortabili? Sunt buni pentru scoala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?