Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Februarie 2025 sunt:
Ce tip de Laptop sa aleg? Cu Video integrat de la AMD Radeon R5/R7, Intel HD Graphics sau video dedicat. De ex daca e mai ieftin laptop cu video integrat si are 8 Gb pot seta placa video sa isi asocieze...? (mai mult)
Ce sa aleg daca o sa cumpar un caddy hdd pentru un ssd? Sa aleg SSD Sata III?
Are cineva geanta aceasta de la Avon? Imi puteti spune daca este spatioasa, adica gen sa incapa in gea telefon, un portofel mai mare... Ca nu gasesc poze cu ea cum arata si in interior. Daca cineva...? (mai mult)
Magazin de unde pot sa-mi cumpăr gel de unghii pentru construcție?
Cand vine blackfriday-ul?
Buna TPU am comandat niste piese de calculator de pe eMAG si am primit mesaj de la cargus ca voi fi cautat intre orele 15- 17 ca sa primesc comanda, de la ora 14 de cand am primit mesajul nu am primit...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva in Dragon cateva locuri cu accesorii din argint pentru bratari? Multumesc!
Vreun site cu haine în stil victorian, care să livreze în doar în România?
Blugi albstri inchişi,camasa carouri gri si tenisi crem (putin cu platforma, foarte putin)Merge sa ma imbrac asa la inceputul anului?
Cum pot vedea, pe Amazon.com, dacă un produs se livrează sau nu în România?
Vreau sa comand o tableta grafica de pe Amazon, si as vrea sa stiu cum se plateste * probabil cu cardul* si ce taxe exista.
Salut, vreau sa imi iau niste blugi din Bershka, dar problema e ca nu stiu ce marime sa imi iau. Eu am inaltime 1.66 Some help?
Trebuie sa cumpar pentru expresorul de la munca o cafea Lavazza boabe dar cat mai convenabila. Ce imi recomandati? Am gasit una la 31 de lei pe kg dar sunt cam nesigura http://www.coffeeplace.ro/lavazza-...? (mai mult)
Maine e ziua unei fete de 6 ani. E fetita lu o verisoara de a mea. As vrea sa imi dati idei. Ce as putea sa i cumpar unei fetite de 6 ani?
vreau sa cumpar un poster de pe https://displate.com credeti ca merita si ii sigur, va multumesc.
am un card BRD visa, si ma intreb daca pot cumpara in rate cu el, vreau sa cumpar de la altex un telefon, pot plati lunar cu cardul pe internet, sau trebuie sa ma duc in fiecare luna la posta...? (mai mult)
Salutari. Vreau sa returnez niste produse la PC Garage si trebuie sa le trimit prin fan courier, nu am trimis niciodata colete si nu stiu ce o sa trebuiasca sa fac cand vine curierul.
Am gasit un laptop Hp probook 4330s secand hand la pretul de 630 lei de la un magazin care ofera 1 luna garantie si imi pune gratuit windows 10 pe el. Merita banii e ok? nu e teapa?
Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de coletele sosite din afara tarii. Daca vreau sa comand ceva de pe un magazin online: 1- pachetul cum o sa ajunga la mine?, de unde o sa- l ridic 2- O sa platesc...? (mai mult)
Cum se numeste acea paine rotunda cu gust de pizza sau cu mai multe aromea? Vreau sa imi iau dar nu stiu cum se numeste! Este o felie mica si rotunda si crocanta. Va rog! Cam ciudata ce vr...? (mai mult)
Ce părere aveți de eMAG ca au crescut suma la 200 de lei pentru transport gratuit si taxa pentru localități?
Salut Am cumparat o pereche de ghete si cand i- am probat imi erau buni cand am ajuns acasa ma strangeau. Ghetele sunt de piele intoarsa albastra. Ce sa fac ca sa ii largesc? Ghetele arata ...? (mai mult)
Am o unitate optica HL-DT-ST DVDRAM GT70N. Ce hdd caddy sa aleg pentru a monta un ssd in locul unitatii optice. Ms. Funda. Ms.
Stie cineva un site romanesc de incaltaminte de unde as putea sa cumpar adidasi Nike Air Force 1 Ultra Flyknit?
ce părere aveți despre site-ul Alixpress?
Stie careva ceva magazine asemanatoare cu JUMBO? M-ar interesa obiecte si lucruri pentru locuinta de la cani pana la suporturi,draperii, o gramada de,, accesorii casnice" Multumesc
Unde pot găsi un magazin de ghiozdane in Brasov?(sunt cls a 9 a).
Vreau sa cumpar niste casti de la ALTEX dar nu sunt in magazinul din orasul meu.A vrea sa stiu daca pot comanda produsul sa vina in magazin, astfel sa nu mai platesc taxe de transport.Mersi...? (mai mult)
Nu am mai mâncat de foarte mult timp la McDonald"s si as vrea sa stiu cat costa in prezent un meniu cu 7 aripioare?
Unde gasesc si eu in adaptor wireless pentru castile astea? https://www.ifixit.com/Device/PS3_Wireless_Stereo_Headset Imi trebuie doar stick- ul acela dar nu stiu unde se gasesc, am incercat la un service...? (mai mult)
Bună, astăzi voi trimite un colet, am sunat la Fan Courier si va veni sa- l ridice, rambursul este de 850 lei.Se poate ca eu sa nu platesc transportul acum cand il trimit si sa plateasca doar destinatarul...? (mai mult)
Vreau niste site uri de haine gen Sinsay. FUNDA
As vrea sa- mi achizitionez in curand un laptop. As vrea sa ruleze ok si jocuri, adica sa nu am lag, nu am pretentii acum la cine stie ce jocuri la rezolutie maxima. :)) Pretul as vrea sa nu depaseasca...? (mai mult)
Am comandat acum cateva ore ceva de pe elefant.ro si ma gandesc sa anulez comanda, iar intrebarea mea este : O mai pot anula maine, daca nu am facut- o astazi? Avand in vedere faptul ca...? (mai mult)
Vreau sa achizitionez o pereche de Nike Roshe One de pe site-ul Fashiondays.ro, dar nu stiu cum sa setez marimea.Ma poate ajuta cineva?
Stie cineva unde gasesc șapca cu tmt sau de preferat tricou in bucurești?
Care e cel mai bun site de personalizat tricouri?
De pe ce site pot comanda bomboane Jawbreakers (Sfarma-Falci)?
Ce parere aveti despre acesti pantaloni, sunt de baieti sau fete? :)) http://imgur.com/LRJFT7M
A comandat cineva de pe glami.ro? Sunt seriosi?
Are cineva adidasi Karrimor? Vreau sa imi comand din Anglia si nu stiu ce marimi sunt, daca sunt aceleasi ca la nike, adidas. Ma intereseaza cati cm au in interior pentru un 42. Am cautat peste tot ...? (mai mult)
A comandat cineva semințe de pe aliexpress.com, îți trebuie ceva pentru a le ridica de la poșta vamală?
Ce creioane/culorii imi recomandati sa cumpar de pe eMAG? Vreau sa incep si eu sa desenez, macar la asta sa ma pricep si eu dar nu vreau culori care se termina sau se rup la primul desen.La fel si cu...? (mai mult)
Buna, vreau sa imi fac o comanda de pe wish si as vrea sa stiu niste lucruri - pretul total cuprinde si expedierea? - in cat timp ajung? p.s e prima data cand comand de pe acest site si as vrea sa...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune firme de incaltaminte? Ma tot gandesc si adidasi/tenisi sa-mi iau sa ma tina cat de mult ( fara sa se rupa sau sa se dezlipeasca talpa ), nu conteaza pretul. Multumesc
Ce site-uri ieftine de haine stiti? Sa fie in Ron...
Unde pot găsi Apple watch in Pitesti, nu contează ce model este.
Mai bine de o luna astept sa- mi vina o comanda de pe un site gasit pe Facebook. Mi- am comandat si eu o pereche de adidasi si nu au venit, iar nimeni nu- mi trimite niciun mail. Eu tot ce ...? (mai mult)
Stiti site-uri unde pot gasi tot felul de lucruri kawaii? (Sa fie din Ro )
Ce tipuri de gusturi au chipsurile lays
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!