Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Februarie 2025 sunt:
Mi- am luat teapa? au si numar de suport.Am comandat un mouse si un mousepad de la altshop.ro. Am platit prin paypal produsele + transportul. Mi- au trimis prin email asta cerandumi poza cu buletin sau...? (mai mult)
Magazinul altshop.com este fake? am comandat ceva de la ei prin paypal si mie sa nu imi fi luat teapa, a trebuit sa trimit si poza cu buletinul.
Hei! sper ca am pus categoria buna! as vrea sa intreb de unde se poate lua o cea mai frumosa husa pentru laptop Lenovo si pentru telefon Samsung A5 2017 MULTUMESC ANTICIPAT!
Cam cat m- ar costa taxa de vama daca as vrea sa cumpar acest produs de pe eBay? http://m.ebay.co.uk/itm/BM700- BM800- Condenser- Microphone- Shock- Holder- Vocal- Mic- Home- Studio- Sound- Record- /222256911611?var=&epid=1553418686&hash=item33bf8b54fb%3Am%3AmnQrIJhgWvy3QoUZDoqnZFQ&_trkparms=pageci
De ce unele produse (spre ex. Laptopuri) sunt mai ieftine pe olx noi decat pe eMAG de exemplu?
duminica trecuta am dat comanda de pe eMAG, si astazi este Joi si nu am primit nici macar mesaj, sau apel.Deci au trecut 4 zile, si nu a sosit comanda, de ce?
deci am decis sa imi fac panou lateral pe carcasa de la pc l-am facut l-am lipit cu silicon de baie dar nu tine recomandati-mi va rog un adeziv puternic plastic-metal
Salut, vreau sa cumpar un produs de pe eBay. Imi puteti spune cum imi scriu adresa? O scriu ca in buletin?
niste magazine online cu haine frumoase pentru baieti dar nu prea scumpe?
Pentru cei ce se pricep sau care chiar au mai coamandat de aici, acest site are produse originale? M- a pus pe ganduri preturile surprinzator de mici, insa site- ul pare tot legit...in fine, voi ce ...? (mai mult)
Salut, prieteni! Dupa cum bine stiti, incepe scoala.Saptamana asta am decis sa ma apuc sa- mi cumpar cate ceva de imbracat.Dar cand am ajuns la capitolul incaltaminte- pauza.Nu stiu exact ce sa imi iau...? (mai mult)
Stie cineva de unde sa-mi iau niste begleri?
Am o intrebare: puteți sa îmi spuneti-ți unde si dacă pot găsi sacuri de-alea de la LOVESAC ca vreau sa îmi cumpar un MovieSac.
Pentru mine barbieritul cu lama de ras clasica a fost mereu o problema: mereu mi se irita pielea plus ca ma tai. Am gasit alternativa: aparate de ras electrice. Ma poate ajuta cineva sa imi aleg ...? (mai mult)
Imi puteti da o sugestie de laptop buget maxim 2000 lei care sa duca jocurile in fps peste 70- 100? League Of Legends pe high, etc fifa la fel, etc. Sa aiba LAN 10/100/1000 placa video nVIDIA 2GB si ...? (mai mult)
ce parere aveti despre acesti pantofi sport? http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0533518002.html Merita pielea intoarsa? Nu le prea am si nu stiu daca e bune ca material, eu vreau sa alerg...? (mai mult)
Am chemat curierul online direct de pe site olx, Cargus, am completat toate datele, apoi am dat trimite comanda, problema este că nu am primit nici un număr de livrare sau ceva, și nici în secțiunea...? (mai mult)
Stie cineva daca produsele de la Dovani sunt ok?
In cat timp ajunge in mod normal un colet de la Cluj la Bucuresti prin Cargus? Stiu ca s- a mai intrebat. Am dat comanda(pe eMAG) la ora 1(acum o ora) si vreau sa stiu cat ar dura fara alte incidente. ...? (mai mult)
a fost cineva la Palas? Colectia de toamna a aparut?
Am vazut la un youtuber papa jake niste ochelari (dati la primul video) si as vrea sa stiu de unde pot cumpara?(Sunt niste ochelari de aviator de pe vremuri si au lentilele fade)
Spuneti- mi va rog cum funcționează chestia de la Altex "plătim de 2x diferența la toate produsele. " Ce trebuie sa fac? Să trimit link- ul produsului X de pe pagina respectivă pentru ...? (mai mult)
Aș dori să îmi Spune-ți un site bun pentru ghete de fotbal! Dau funda
Salut, stiti vreun site unde pot gasi niste ghete nike air force mid negrii, marimea 42 la 120 de lei?
Bună! Am un card de debit Maestro de la BRD şi aş vrea să fac nişte cumpărături online într- un magazin din România. Nu ştiu ce se întâmplă, dar îmi apare "eroare, tranzactia a esuat". ...? (mai mult)
Stie cineva deunde pot cumpara tricouri cu echipe de fotbal in Ramnicu Valcea? Daca se poate originale.
Merg sa ma duc asa la inceputul anului? Blugi negri camasa rosie/gri cu patratele si cu o pereche de tenisi inalti crem
Buna,vreau sa comand de pe aliexpress mai multe folii si pun free shiping iar cand sa fac comand imi pune si transportu, oare de ce?
Am dat o comanda de retur telefonica la cei de la eMAG, au zis ca in 2-3 zile vin, au trecut 4, in cat timp vin de obicei, sa mai sun odata?
Am o intrebare, am comandat pe 15 august de pe h&m si inca nu mi-a ajuns comanda, nu a sunat nimeni, nu stiu ce sa fac. Stie cineva daca comanda mea va mai ajunge?
Imi dati niste site-uri de unde as putea comanda niste rechizite scolare?
Buna TPU:* as vrea sa fac cadou ceva special unei vedete, ceva care chiar sa o impresioneze. M- am gandit la o poseta facuta din hartie, se poarta( puteti cauta pe net cat de frumoase sunt), la desen...? (mai mult)
De unde pot sa imi cumpar un popsocket in Piatra Neamt?
Unde pot gasi multe modele de tenisi in Galati? Ma refer sa nu fie doar ce clasici, sa aiba si modele sau culori diferite
Imi puteti recomanda un magazin de incredere sau un top al acestora din Italia? Mama mea imi va lua un laptop de acolo. Sa aibe de toate laptop. urile si sa fie noi noute. Multumesc TPU.
Am un prieten care este foarte innebunit dupa cafeaua de la Starbucks. El nu locuieste intr- un oras care are franciza de cafele si m- am gandit sa ii fac cadou o cana cu logo- ul lor. Intrebarea...? (mai mult)
Este careva din Orasul Ludus, vreau sa stiu daca se gaseste pistol cu silicon in acel oras. Multumsc! :)
Am dat azi comanda la altex pe la ora 18:00 poate sa imi ajunga maine?
Cum se numesc acei pantaloni stramti pe gamba piciorului dar mai sus de genunchi nu mai sunt asa stramti?
De unde pot cumpara Adidasi cu Leduri în Braşov?
As vrea sa imi iau un iphone 6, dar nu stiu de cati GB ar fi ok sa il iau.Eu ma gandeam la cel de 64GB sau 128. Ce imi recomandati?
am comandat alaltăieri de pe H&M si as vrea sa stiu in cam cat timp va ajunge comanda?
Https://www.youtube.com/watch?v=jaZIToFb28k minutul 1:22 -> unde pot gasi bocanci ca aceia? (stiu ca au si fermoar pe cealalta parte). Mersi!
Merge sa ma imbrac asa la inceputul anului? Blugi albastri inchisi, camasa in carouri gri si in tenisi crem cu platforma
Mai bine de o luna astept sa- mi vina o comanda de pe un site gasit pe Facebook. Mi- am comandat si eu o pereche de adidasi si nu au venit, iar nimeni nu- mi trimite niciun mail. Eu tot ce ...? (mai mult)
Ce parere aveti de husa asta: https://www.mobiledirect.ro/carcasa- ultraslim- huawei- p9- lite- - - brushed- aluminium- black_it2u2z2z2z2.html e rezistenta la socuri sau la zgarietrui? Si spatele...? (mai mult)
Stiti de unde pot cumpara inele Assassin's Creed in Romania?
A comandat cineva de pe site-ul Unuplusunugratis.ro? Chiar iti da 2 perechi la alegere la pretul celei mai scumpe? Mi se pare prea ieftin o perche de ghete si tenisi la doar 90-100 lei.
Stiti de unde pot cumpara niste vans old skool originali? Pe siteul lor au pretul de 60 de dolari care in lei ar veni 234 lei insa cand ma uit pe siteuri din Romania pretul lor ajunge la aproape 400 lei....? (mai mult)
Este bine sa combin kit ul acesta cu masca aceasta cu pudra de argila? https://www.farmec.ro/produse/ten/kit- tratament- cosmetic- 757.html https://www.farmec.ro/produse/ten/pudra- de- argila- pentru-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Wrestlingbataie25 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?