Merita sa comand haine de pe About You? Am auzit ca livrarile intarzie mult!
Buna! Daca am plasat o comanda online, iar in comanda mi-am pus toata adresa, nr de telefon si codul postal dar nu si nr de la casa ce se intampla? (Am platit si curier)
Salutare,Și-a cumpărat cineva haine de pe temu? Daca, da sunt de calitate sau?
Cum pot anula o comanda de pe pc garage (Un calculator 5000 lei cu serviciul de asamblare gold)?
Salut. Am dat o comanda si imi vine prin sameday la easybox. Imi arata ca coletul e in depozit ul lor, oare mâine îmi ajunge dacă e 1 decembrie sau ajunge doar luni?
Salutari! Intrebarea mea este de unde pot achizitiona marfa en gross la un pret foarte bun? Dragonul Rosu sau unde gasesc depozite?
Salutari! Astept opinii si raspunsuri va rog. Ce a-ti cumparat de pe site-uri din alte tari si a-ti reusit sa le revindeți la un pret mai mare in Romania? Multumesc!
Salut, im puteți spune dacă aplicația Temu est sigura, im pun datele cardului și rămân cu banii pierduți? Sau plătesc comanda și comanda nu mai apare? Cineva la folosit și nu exista un...? (mai mult)
Dacă am dat o comanda de pe AliExpress și am apăsat din greșeală ca am primit comanda dar nu am primit-o, va mai veni?
Se poate plăti cu cardul Sodexo Cadou cumpărăturile de pe Emag?
Bună TPU. De unde aș putea cumpăra o cutie de laptop Asus (doar cutia în care este el împachetat)?
Salut! Cu ce curier livreaza cei de la glo? Sunt din Iași daca conteaza
Stiti daca la magazinele Jumbo au si baie pentru clienti?
Salut, am cumparat un monitor de la altex care exista la magazine din Bucuresti (si eu sunt din Bucuresti) in ce timp imi ajunge comanda? Mainee?
In cat timp ajunge o comanda de pe Vinted din momentul in care este plasata la curier?
Salut, Nu aveti impresia ca Altex e al Emag-ului? Prea au preturi exact la fel la articolele comune. Sau nu mai exista concurență sau sunt ințeleși intre ei?:(
Buna! A mai comandat cineva produse de pe site- ul de mai jos si imi poate spune daca sunt originale si transportate in regula? https://www.phonexpert.ro/ Multumesc! De asemenea, ce părere aveți...? (mai mult)
Știe careva de unde pot cumpăra un covor negru sau plus premium la o dimensiune personalizata? Am nevoie de unu de 3.35 x 3.30 Lxl. Da neaparat pe negru si la acea dimensiune.
Stie cineva daca acest site este legit? https://stilshoes.ro/
Salutare TPU. Am comandat de pe Shein și toate chestiile mi- au fost împărțite în 2 pachete. Pachetul 1 trebuie sa mi- l livreze curierul și pachetul 2 este tot în "shipped" de pe 18/11/23 și ...? (mai mult)
Există încălzitoare pe bază de baterii sau cu un generator ceva, ce se poate încărca, dar apoi să zicem să țină măcar în jur de 1, 2 ore fără priză? În orice caz, un aparat care...? (mai mult)
Daca cei de la panda mi-au trimis coletul pe 6 cand mi-ar ajunge? L-am luat prin tariffline b
Salut! Am o intrebare despre pandabuy. Daca am 2 comenzi diferite, ajunse in warehouse la momente diferite, atunci cand selectez transportul, cei din warehouse, stiu sa puna toate produsele intr- ...? (mai mult)
Bună, am dat o comanda pe shein acum câteva zile și tot îmi arata ca este în tranzit, îmi va mai fi livrat coletul?
Vă rog, ajutați-mă să găsesc un site romanesc de costumații de Crăciun. Caut costum de elf pentru fete, mărimi S, M, L. Vreau prețuri decente, până în 100 de lei!
Cum se poate returna o comanda de pe shein din Romania? Please follow the return list guidelines to help you complete the return. 1.Items must be returned in their original package with all of...? (mai mult)
Buna,am primit un email, cum că expedierea este in tranzit. Poate veni azi, având în vedere că e de la fan Courier?
Salut! Folosesc de ceva timp vinted, nu am avut nicio problema si de ieri nu imi mai apare butonul "cumpara acum" la niciun produs de pe site. Stie cineva de ce daca poate sa ma ajute?
Buna seara, a cumpărat cineva de pe stilshoes.ro? Preturile nu sunt chiar foarte mici și au plata la livrare dar nu am găsit recenzii pentru ei
Bună TPU. Am dat comandă de pe Shein și mi- a fosta împărțită în 2 pachete. Pachetul 1 este in 'in dispatch" cred că îmi va ajunge azi sau mâine. Dar pachetul 2 unde am niste chestii importante...? (mai mult)
Bună TPU. Dacă am dat comandă de pe Shein și am platit totalul. Când sosește curierul la domiciliu mai trebuie să- i plătesc ceva in plus sau plătește compania shein? De obicei cu ce curier ...? (mai mult)
Buna TPU. La opțiunea 11- 15 business days la Shein alaturi îmi arată "urge delivery" comanda urgenta sau ce? Și scrie să dau confirm daca serviciul de expediere trimite comanda o singura data. Nu...? (mai mult)
Buna! Am dat o comanda pe shine și ea s- a livrat in doua pachete. Unul l- am primit și am dat confirm delivery și s- a pus ca am confirmat ambele pachete dar mie mi- a ajuns doar unul. Stie cineva ...? (mai mult)
Salut! Am și eu un colet care trebuie să îmi vină, și nu știam dacă pot plăti cu cardul direct la curier, (dacă are pos), Curier la Poșta română, va rog un răspuns rapid.
Am un colet care vine cu urgent cargus si cand scriu awb ul zice ca "cautam coletul" si dupa zice "awb gresit" pe la 13:00 puteam sa ma uit la awb dar acum nu merge stie cineva de ce? Multumesc.
Buna seara TPU! E prima mea comanda pe SHEIN, si imi zice : "In transit. HOLLAND.NORTH HOLLAND and province, NL, Clearence proccesing complete" ce inseamna? Nu cred ca a ajuns in Romania coletul, daca...? (mai mult)
Salut TPU, ce bicicleta/trotineta electrica ai putea sa îți iei în domeniul Delivery? Adica autonomie 30km, și bicicleta în sine sa fie bună. Una dacă este de 1500-2000ron
Bună ziua. Am o geaca de iarna roșie care pe gluga avea blanita cu capse. Doamna de la care am cumparat- o second hand a spus ca nu mai găsește blanita. Este de găsit prin magazine sau online asa...? (mai mult)
Hei aveti idee, daca am facut o comanda pe etsy, in cat timp ajunge? Au trecut deja 18 zile de cand am facut comanda si nu am primit niciun semn, iar atunci cand incerc sa dau track nu imi apare nimic....? (mai mult)
Bună, vreau sa răspundeți urgent, vreau sa dau o comanda de pe Pull&bear site și se poate plăti doar cu cardul, este legit? Am auzit ca unora nu le- a mai venit comanda dar banii au fost extrași...? (mai mult)
Ați comandat careva de la/prin Te mu? De unde vin produsele și dacă e musai plata cu card.
Pot sa folosesc 2 sau 3 vaucere eMAG la o singura comanda
Ce parere aveti despfe brandul evosmart sunt bune?
Are cineva un voucher Zalando/notino pe care nu îl folosește? Vă rog mult, mă recompensez altfel
Bună ziua, lume! Cred că e prea devreme... dar am o întrebare Astăzi la școală am tras la sorti cine cui ii face cadou de secret santa. Sunt clasa a9a și mi- a picat o fata Tind sa precizez ...? (mai mult)
Buna. Vreau sa ii confectionez iubitului meu un advent calendar de Crăciun, aveți idei pentru 24 de cadouri simbolice/micute? (Vreau sa fie și ceva funny) dau fundita
Se vad urat pantaloni rosii cu hanorac negru? Sau trebuie neaparat hanorac rosu
Buna TPU! Am dat o comandă de pe shein pe 16 noiembrie iar pe 20 noiembrie îmi arăta că este în Budapesta. Întrebarea mea este, în cat timp ajunge în România? Țin să menționez că stau în...? (mai mult)
Voiam sa stiu daca mai exista o modalitate de a cumpara consola xbox series s de la Vodafone
Hey! Acum aproape două săptămâni am pus o comandă pe Elefant.ro. Sâmbătă, am primit mesaj că va ajunge însă nu a mai venit iar pe site a scris că nu am ridicat comanda, am sunat curierul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
luiza247 întreabă:
AndreiTudor1 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!