Salut, trebuia să îmi vina azi un colet prin fan Courier, am primit mesaj dimineața cum că azi se va livra coletul, însă pe la ora 15:00 primesc un mesaj cum că au încercat să livreze comanda...? (mai mult)
Salut! 1. Caut și eu un laptop potrivit pentru activități obișnuite: internet, muzică, Word și câteodată Football Manager sau jocuri cu cerințe modeste. Plaja de buget ar fi între 1000- ...? (mai mult)
Salut am și eu o problema am dat comanda marți seară de un produs și când bag AWB îmi zice AWB- ul a fost înregistrat de către expeditor, însă nu a fost predat curierului și când i- am sunat...? (mai mult)
Salut, am dat comandă pe eMAG de două produse, dar în aceeași comandă. casti și un alt obiect. nu au legătură unul cu altul. și eu în cont aveam un voucher de 74 de lei pe care l- am aplicat...? (mai mult)
Salut lume, as vrea si eu sa va intreb despre un site, vreau sa iau de acolo un produs care e cu destul de mult mai ieftin decat daca il iau de pe magazinele standard romanesti dar am putine dubii daca...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa imi comand ceva de pe olx si vreau sa vad si parerea altor oameni ca să nu îmi iau țeapă https://www.olx.ro/d/oferta/galaxy- tab- s7- fe- IDhRjoK.html Produsul este sigilat...? (mai mult)
Bună TPU. Am comandat luna trecută de pe Zalando. Tot OK, mi- a venit comanda, am plătit- o cu cardul atunci, dar azi dimineață m- am trezit cu banii înapoi în cont în condițiile în care ...? (mai mult)
Bună seara! Am plasat o comandă pe shein pe 30 ianuarie și am primit e- mail cu awb- ul comenzii care de obicei era însoțit și de numele companiei care livrează coletul. De obicei apărea că este...? (mai mult)
Pot plati si cu card social sau card de bonuri la easy box? A incercat cineva?
Buna. Am o intrebare. Azi la ora 9 dimineata mi- a venit o comanda, dar dormeam si nu am auzit curierul cand m- a sunat. Sunt in vacanta de iarna, si nu sunt la apartament (unde este scrisa adresa de...? (mai mult)
Ce site de articole pirotehnice este legit și nu mă trezesc cu poliția la ușă?
Prietenul meu si- a facut comanda de pe shein de ceva si trebuia sa ii vina in luna decebrie, totodata am facut si comanda inaintea lui cu o zi si comanda mea a venit insa a lui trebuia sa vina a doua...? (mai mult)
Am cumpărat un produs la mă KIK, produsul este mare și aș vrea să îl returnez dar eticheta e ruptă, pot să îl returnez cu bonul?
Ati vazut in ro tipul asta de aparat? Merge si la popcorn, eventual link de ro. Rice Crispy Cannon. https://www.youtube.com/shorts/AEkJuVjFIQ8
Bună! Cineva din Polonia vrea să cumpere prin vinted un obiect pe care l-am pus la vânzare. Știți dacă pot să scanez codul și să las coletul la easybox (Sameday)?
A comandat cineva de pe artificiimag.ro? E safe? Doresc sa imi iau niste articole de divertisment F1 care fac efecte frumoase pentru un video, nu doresc sa iau petarde pentru a speria sau ranii...? (mai mult)
Bună, a comandat cineva de pe site- ul cinde.net? As vrea sa comand produse de la ei dar nu îmi dau seama dacă este real site- ul sau dacă are produse de calitate pentru ca nu am găsit nicio recenzie...? (mai mult)
Salut,a luat cineva de pe eMag in rate fara dobândă? daca da cum?
Bună ziua! Am plasat recent o comanda pe un site și am ales plata ramburs la easybox. Cum se procedeaza mai departe? Stiu ca trebuie sa primesc un cod pin sau ceva, dar pe mine ma interesează cum sa...? (mai mult)
Buna ziua, știe cineva de unde pot face rost de DUM bum 650gr sau 800gr!?
Salut! Stie cineva exact cum functioneaza comisionul paysafe? Am cautat pe internet si nu m- am lamurit 100%, daca imi fac cont se aplica un comision de administrare din cate am inteles dupa un anumit...? (mai mult)
Va salut și la mulți ani! Am facut o comanda pe about you de niste adidași pe 24 Decembrie, dar e ideea ca nu am fost atent probabil sau s- a ales automat alta mărime si alt model...Am sesizat asta...? (mai mult)
Cât este 40 euro cu o reducere de 20% in total?
Va rog d-un inimă URGENT cât este pachetul de fs3 in oradea langa jumbo(cine e din oradea)
Salut, în ce magazine găsesc casca pentru șuvițe?
Îmi spuneți și mie un parfum bărbătesc arabesc șmecher și relativ ieftin?
Salutare! Doresc să achiziționez IPhone 14 Pro Max, și sunt în dubii.Nu știu dacă să cumpăr din România sau din Germania.
Ce părere aveți de încălțămintea de pe zalando?
Ce parere aveti despre site-ul vrpro.ro si daca ati primit bani inapoi
Bună ziua, vreau să fsc cadou fratelui meu o pereche de adidasi, a-ți mai comandat după site u acesta https://perecheazilei.com/? Dacă da, au venit ca în poze?
Bună! Ce salariu au cei de la Zara pentru reprezentant vânzări?
Bună! Am dat o comandă pe Shein iar ultima actualizare spune ca este "In transit, Coletul nu a fost predat de catre expeditor". Trebuie sa aștept sau sa îi contactez pe cei de la Shein?
Am dat comanda de untelefon la Digi, pe data de 15.12 nici un raspuns pana acum. Voi in cat timp ati primit comanda?
Care este prețul unui costum de baie la Therme?
In cat timp v-au ajuns comenzile de pe site-ul Shein?
Am o centrala termica veche Junkers instalată în anul 2002 conform actelor (așa am cumpărat apartamentul, cu centrala veche). Meșterul care se ocupă cu reglarea centralelor m- a sfătuit să o...? (mai mult)
Bunaaa! Vreau sa dau la medicină la Iași și mă pregătesc pentru admitere și am auzit ca o varianta mult mai bună pentru învățat ar fi sa- mi iau un iPad și un Apple Pencil. E totuși o investiție...? (mai mult)
Salutare Nu vi se pare ca firma Tommy Hilfiger a ajuns cam prea banală in Romania?
Daca am rezervat un produs la reducere din flanco si el revine la pretul initial o sa il cumpar cu reducere sau o sa il iau la pretul initial?
Crăciun fericit! Am o întrebare, eu am de luat un card de la o agenție (dintr- un centru comercial), și am înțeles că agențiile din centrele comerciale lucrează și mâine câteva ore, știe...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Am facut comanda shein si imi apare "CN, Delivered to local carrier" mai inainte zicea " t holland north holland province nl clearance processing completed - import " in transit. Ce inseamnă?...? (mai mult)
Buna, imi tot sta in gand sa imi cumpăr ceva de pe Istyle dar vreau sa cumpăr in rate, dar nu stiu exact cum se procedează, doar selectez in câte rate vreau sa plătesc și adaug in cos și gata?
Heyy Găsesc în vreun supermarket din România fructul dragonului?
Dacă vreau să vând o tabletă de care nu am nevoie urgent și nu vreau să apelez la olx unde aș putea să o duc?
Salutare! Îmi puteți spune vă rog unde aș putea folosi Paysafecard? De exemplu site-uri sau aplicații.
Vă salut, știți cumva site- uri de unde se pot comanda beri japoneze (ro sau străine, excepție SUA), unde să aibă ceva mai larg sortimentul, Asahi, Sapporo, Kirin am tot încercat, aș prefera...? (mai mult)
Am un colet cu AWB HK4PX1000000162642 si se pare ca a ajuns la ROBUHC in 15.12. 2023. Cum pot intra in posesia lui, stie cineva?
Bună ziua, vreau sa mi dau o comanda de pe zalando și vreau s ao plătesc cu cardul, e legit, la unele pers care au plătit cu cardul nu le- a mai ajuns comanda, eu pana acum am mai dat comanda...? (mai mult)
Salut, TPU. Vreau si eu sa imi iau o geaca the north face retro nuptse full black originala dar ca buget am doar 1000 de lei. Vă întreb pe voi de unde aș putea sa îmi cumpăr una originala, de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
BalintAndrei5548 întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!