Daca am dat comanda vineri seara la eMAG si zic ca pe 31-1 vine comanda este posibil sa vina pe 31? In momentul de fata e la stadiul de comanda plasata.
Am făcut o comanda vinerea asta pe eMAG și voiam sa știu dacă exista șanse sa o primesc duminica asta! Mulțumesc
Îmi puteți recomanda magazine online de cosplay (anime) cu livrare rapidă (3-4 zile, 7 cel mult)
Ce PC ieftin second hand la 200euro pentru cs:go imi recomandati? Sa nu spuneti ca nu exista ca exista. Niste linkuri ar fi utile :3
Daca cumpar de pe okazii livrarea poate fi facuta in orice loc din Romania sau doar in orasul in care este vanzatorul?
Bună ziua as dori sa imi cumpăr telefon. si as vrea sa ma ajutati voi. ma gândeam la următoarele modele. Samsung galaxy a5 2017 ori Samsung galaxy s6 edge. va rog sa imi spuneti voi pentru care dintre...? (mai mult)
In Craiova exista magazine ce comercializeaza minerale,cristale,obiecte oculte, wicca sau lucruri din aceasta sfera?
La ce Magazine gasesc Bauturile Jack Daniels sau Jim Beam? si care e Pretul? dau Funda.
as dori niste sugestii pentru un telefon nou, buget 1000-1400, pentru un every day use, procesor, ram si memorie decenta, camera buna si un ecran nu foarte mare. Mersi.
Salut, stie cineva in Iasi un loc/magazin ceva in care poti vinde bauturi de colectie? am 2 sticle de whisky
As vrea sa stiu daca pe Elefant poti comanda si prin posta, nu numai prin curier.
M-ar putea ajuta cineva cu cateva idei de site-uri de imbracaminte din tara? (dar sa fie serioase)
Salut. stie cineva in Ploiesti un magazin care vinde jocuri pc in afara de altex, flanco sau eMAG? vreau sa imi cumpar battlefield 4 si doar pe eMAG are dar transportul vine din cluj si nu vreau sa ...? (mai mult)
Exista vreun site care vinde obiecte cu,, Piratii din Caraibe" si sa livreze in Brasov sau trebuie sa fac comanda la cei care fac cadouri personalizate? Vreau sa ii fac cadou unei prietene.
Care este cel mai ieftin curier. Și cât costă o livrare? (colete de dimensiuni mici)
La ce Magazine gasesc Aperol Spritz? am vazut mai de mult Reclame la Bautura asta, si nu prea am gasit. stie cineva?
Exista vreo firma de curierat care ar transporta un tort de la Cluj la Maramures?
Vreau niste casti patrate pentru ca am auzit ca acestea sunt mai confortabile am folosti 2 seturi de casti si amdouna ma dureau dupa 30 de min si vreau ceva ce insfarsit nu o sa mai ma doara urechile....? (mai mult)
Ieri am pus prima comanda pe wish. intrebarea mea este unde vine pachetul. la posta din comuna oare? o sa fiu sunata cand soseste sau o sa primesc ceva in scris?
Ce parere aveti de magazinul wish.com? Preturile sunt mai mult decat accesibile, dar calitatea este la fel? Cat costa transportul?
Si-a cumparat cineva haine de pe Zaful? Au venit comenzile?
A zburat cineva recent de la Otopeni? si stie un pret pentru un cartus de tigari (Parliament) de la duty free?
Salut, imi puteti da un tutorial cum sa platesc (sau sa iau un voucher) cu paysafe card pe amazon.Am tot cautat pe Youtube, singura modalitate pe care am gasit- o este pe shop.paysafecard.com si nu merge...? (mai mult)
Cine are de vanzare o papusa reborn in valoare de 200 lei?
De mult nu am mai fumat tigari Djarum black sau cherry si acum cand am cautat sa imi cumpar nu gasesc nicaieri. Stie cineva de unde pot face rost de tigari Djarum?
Am facut o comanda la Emag Duminica 23 iulie pe la ora 1 dupa- amiaza. Comanda nu este livrata de catre Emag ci Emag Marketplace mai exact e livrata prin Urgent Cargus. Astazi. 25 iulie am primit...? (mai mult)
am dat duminica comanda la Altex si am observat ceva, scrie jos asta In cazul in care comenzile nu pot fi onorate din cauza lipsei stocului pentru produsele/serviciile achizitionate, vei fi...? (mai mult)
Bună seara! Știți cu toții acel recipient în care se ține iaurtul. Gen chestia aia de plastic care are un capac din folie de aluminiu. Cum se numește? Pentru că te duci la cineva și îl întrebi...? (mai mult)
Buna seara TPU, cred ca aici este categoria buna. Deci daca iau ceva dupa eMAG si vreau sa il returnez, imi vor da banii in mana sau imi vor da bani in contul eMAG? Iar daca eu pun o comanda a unui...? (mai mult)
Voiam sa va intreb daca a-ti cumparat de pe site-ul acela de pe Facebook haine impactt si daca este legit! De obicei sunt legit aceste pagini, ca eu nu sunt sigur!
În prezent coletele din Marea Britanie se plătesc taxe? De când au ieșit ei din Uniunea Europeană sau ce au făcut ei acolo ca nu înțeleg.
Va rog sa-mi spuneti niste parfumuri unisex
Am comandat un produs sambata de la Altex de 650lei (ps3)și vreau să știu cănd o sămi vina acasă?
Și-a făcut cineva ochelari la optic visaje arts Oradea? Ce părere aveti de ei, au prețuri accesibile la rame și lintile?
Unde pot cumpara lentile sharingan sau rinnengan?
Vreau sa-mi recomandati ceva magazine online de unde pot lua pantofi cu toc, am marimea 43, asa ca nu prea am gasit ceva la preturi rezonabile. Multumesc anticipat!
Un magazin de rechizite online?
Am cumparat o pereche de ochelari de la OPTIblu si doresc sa-i returnez, nu au nici o defectiune vizibila insa imi sunt incomozi. Se pot returna?(ii am de o zi)
Am la dispozitie 400 Lei pentru a imi lua un telefon. Ce telefon imi recomandati? De aici - https://www.emag.ro/telefoane- mobile/promotii/filter/sistem- de- operare- f93, android- v295/tip-...? (mai mult)
Salutare, ma poate ajuta careva cu un sfat, stie careva daca exista vreun magazin de imbracaminte in zona parcului"iuliu hategan" din cluj- napoca sau zona hasdeu de unde sa pot cumpara un costum de baie...? (mai mult)
Stie careva de unde pot face rost de un Iphone ieftin. Daca aveti unul de vanzare va rog sa ma contactati.
Pe eMAG ce varsta minima trebuie sa ai pentru a cumpara? Eu am 14 ani si am comandat deja ceva si acolo nu scrie ce varsta trebuie sa am. Buletinul inca nu l-am facut...
Pe site- urile pe care m- am uitat pe internet, doar pentru Romania fac livrari. Cunoasteti site- uri cu tigari electronice care fac livrari spre strainatate (adica din Romania cumparate...? (mai mult)
Buna,stiti cumva de la ce magazin(+numele magazinului si daca se poate sa fie o un magazin gen Carrefour, Ikea etc) pot cumpara cercei cu magnet de 8-6mm pentru baieti?
De la ce tipuri de magazine pot sa imi cumpar cercei magnetici de 8-6mm pentru barbati?
Am dat comanda de o pereche de adidasi si o sa- mi vina tocmai din Polonia la Arad si din Arad la mine in judet (Dambovita) prin curierul GLS. Costul transportului am vazut ca este de 12 Lei cum...? (mai mult)
Cat costa taxa de livrare eMAG? Aici scrie ca costa 14 lei http://imgur.com/a/REq3S Iar pe site scrie 25 de lei http://imgur.com/a/QggB9 Pana la urma cat costa?
Buna TPU. Ieri am facut o comanda pe eMAG unde am cumparat un microfon desktop.Am facut asta la ora 9:30 seara. Acum cand ma uit pe urmareste livrarea este ora 15:03 si scrie ca este comanda plasata ...? (mai mult)
Știe cineva un site pentru a cumpăra cutii de cadou?
Tichetele de masa se pot folosi si in alte judete? ex: Bacau-Mamaia
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a