As vrea sa iau in calculator nou si nu ma pot decide pe care sa il iau dintre Sistem Gaming Green Stormtrooper v12, Intel i5- 7400 3GHz Kaby Lake, 8GB DDR4, 1TB HDD + 120GB SSD, GTX 1050 ...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa imi cumpar cercei falsi?(cu magnet).Dau funda daca imi dati o locatie in Bucuresti sectorul 1 Mgosoaia dar accept si siteuri.
Salut am o intrebare vreau sa imi iau un paysafe dar sa zicem ca nu am minimul de 25 lei as putea sa-mi iau su unul de exemplu 10 lei? este o intrebare care ma pune pe gânduri de ceva timp!
Daca comand ceva de pe eMAG produsul achizitionat va veni prin curier la mine acasa? Cat costa transportul.
Sunt fata, am 14 ani și în curând părinții mei urmează sa fie nași la un botez deci implicit și eu. Îmi poate spune și mie cineva un magazin din Râmnicu Vâlcea unde pot găsi rochii...? (mai mult)
La pc garage de exemplu la ascest wishlist https://www.pcgarage.ro/cos/ il pot achizitiona in rate?
Salut. Imi puteti da si mie un site de incaltaminte pentru barbati? Incaltaminte sport pentru sală mai mult preturi până la 50 lei Funda
Recent am primit niște bijuterii pe care sa le dăruiesc fiicei mele. Doamna de la care le- am luat mi- a spus că va veni lunar sa ia banii de la mine până achit bijuteriile din aur alb, ...? (mai mult)
Salutare, de curand mi- am achizitionat o pereche de adidasi marca adidas, dar spre surprinderea mea acestia imi sunt mici...totusi, am cautat pe internet cateva sfaturi despre largirea lor si am descoperit...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare la care vreau un raspuns concret. Imi place mult cum se imbraca Killa Fonic, as vrea tare mult sa stiu de unde se imbraca. M-ar bucura mult ajutorul vostru.
Salut ce as putea unui băiat de 13 ani de ziua lui?
Astazi este in 20 iulie 2017... Am dat o comanda la eMag azi si vreau sa stiu in cat timp vine,maine sau poimaine? Cei care stiu sa comenteze, multumesc frumos
Ajutati- ma va rog sa gasesc o baterie pentru telefonul meu "Evolie M4 Magic" am cautat cam peste tot si nu ii gasesc o baterie, vechea baterie e formatata si as vrrea una noua imi puteti da vreun site...? (mai mult)
Sunt originali adidasii de pe site-ul asta: https://new-balance.ro/shop/?
Sunt din Bucuresti, sector trei si vreau sa imi cumpar o tableta grafica. Unde pot gasi tablete grafice sa le vad si sa le testez in realitate? Sunt dispus sa merg oriunde in Bucuresti. Va...? (mai mult)
Salut, daca cumpar un produs de pe amazon si vine in tara, poate fi adus la domiciliu?
Vreau si eu un sirop de tuse care are singurul ingredient activ este DXM sau codeina sau prometazina.
Buna, stiti pe cineva care vinde produse yves rocher la preturi mai mici decat cele din catalog sau site? Multumesc.
A mai cumparat cineva de pe site- ul celor de la Musette? Va rog sa- mi spuneti catusi de putin despre calitatea produselor, deoarece am fost in magazin, dar nu aveau marimi pentru un anumit...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi cumpar un telefon de pe amazon, ce trebuie sa stiu cand fac achizitia, adica telefonul functioneaza si pe retelele din Romania?
Știe cineva dacă se găsesc carcase waterproof pentru camere sport? Eu am zgâriat-o pe a mea și aș vrea să o schimb. Dacă știți că rog să îmi lăsați un site sau ceva. Multumesc!
Salut, stie cineva daca pot plati cu Paypal pe Amazon?
Ce parere aveti de site-ul aliexpres? Va rog, e important!
Astazi am comdandat depe pcgarage 9 lucruri, dar din pacate unul nu este bun, cand vine curierul pot sa platesc doar pentru cele 8 obiecte si al9- lea sa nu il platesc? Ma gandesc ca este posibil ...? (mai mult)
As vrea sa va intreb ce parere aveti despre anunturile de pe olx cu Samsung galaxy s8 nou, cu garantie, la pret de 2600- 2900 lei? Ar putea fi fake, datorita pretului? Nu stiu ce sa zic, caci...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc cea mai mare punga de marshmallow?
Ati comandat vreodată mingi de fotbal de la Sportismo au calitate? În plus își respecta firma data onorarii comenzii?
Salut, am si eu nevoie de un cont de paypal deoarece vreau sa imi iau ceva de pe ebay, problema e ca eu nu am cont si nici card de credit si daca gasesc pe cineva din Constanta sa ma ajute cu treaba asta...? (mai mult)
Salutare! Daca are cineva un card/ voucher reducere EMAG si nu are ce sa faca cu el, il rog sa il lase aici sau intr- un mesaj privat, nu stiu cum functioneaza TPU. Mi- ar fi foarte de folost. Ii multumesc...? (mai mult)
..am vrut sa imi cumpar un sacou si mi s-a spus ca marimea este mixta...ce inseamna asta, ca pot sa imi aleg marimea sau ca marimea e universala?
Ce sunt "vegemite"(engl.). Tot ce stiu despre ea e ca e ceva mancare facuta in Australia si are culoarea neagra si e intr- un borcan mai mic ca si untul de arahide. Stie cineva ce gust are si...? (mai mult)
Daca coletul meu pe 15 iulie la 1:01 a fost la ROBUHC, RO DEPARTED FROM LOCAL DISTRIBUTION CENTER in cat timp va ajunge in Bistrita la posta (acum este 18 iunlie ora 2:03
Salut, daca as avea un card Visa in RON, pot introduce banii pe PayPal, iar acolo sa ii schimb in USD pentru a putea cumpara ceva din alta tara? Sau as putea sa ii schimb direct de pe card? Funda
Imi poate explica cineva cum pot plati pe publi24...
O bicicleta de firma care sa nu depaseasca de 1.500 lei? Sa fie FS sau HT.Un top.
Vreau sa imi cumpar o antena care sa imi mareasca raza wi fi-ului si care sa imi mearga pe laptop si pe windows 10. Recomandari?
Cum pot sa cumpar direct din magazin [Altex] un joc care nu este in stoc [counter strike global offensive ]
Cine stie ce ochelari sunt cei din linkul urmator? Cum se numesc sau un site de unde as putea comanda? https://youtu.be/Gwx1eJfnJaM
Heyyy Stie cineva unde gasesc peruci de la personajele din anime gen Yuno sau Lucy?
Hei, am comandat de pe eBay niste radiatoare, si la deivery a scris ca in 17 iulie ajunge, pana acum nu a ajuns... oare o sa vina sau dureaza mai mult
Sunt in maternitate pot cumpara in rate? am decizia
La ce magazin de haine pot gasi tricouri mai lungi si intr-o parte in jos (haine d`astea mai de,, strada``)?
Buna TPU.AM si eu o intrebare dau funda. Maine vreau sa ma duc la RDS sa imi iau un telefon in rate, ce acte trebui sa duc?
Ce as putea sa iau pentru majoratul unei amice? sau sa ii dau bani si cat?
Salutare tuturor! Un site decent de sneakeri/jordani/etc? Se poate si romanesc sau strain, doar sa aiba livrare in Romania. Funda!
Siteuri din afara care au televizoare ieftine?
Se pot face comezi pe gearbest cu plata la ramburs?
Am un card de debit BRD Standard. Pot plati in rate cu el? De exemplu daca am o cumparatura de 2000 de lei, sa pot sa o achit in rate de 500 de lei in fiecare luna timp de 4 luni
Salut, vă rog să îmi spuneți site- uri cu haine la prețuri accesibile. Vă rog NU spuneți astea pentru că le știu: Reserved, CROPP, House, H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Miniprix, ...? (mai mult)
DAU FUNDA! Unde pot găsi în România inele și perforator pentru astea? Nu am nevoie de caiete sau dosare gata făcute. https://www.google.ro/search?hl=ro&tbs=simg:CAESogIJp9qUqDyHR1salgILEKjU2AQaAggCDAsQsIynCBpiCmAIAxIo4Ab8BaUSrRL0Et4G2wb2EuEG3AbpJ981zjX1NeonmTbNNewn1jbaNRowBOMHNkTQrHQ3emXIJ8Rjd
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!