Se pot face comezi pe gearbest cu plata la ramburs?
Am un card de debit BRD Standard. Pot plati in rate cu el? De exemplu daca am o cumparatura de 2000 de lei, sa pot sa o achit in rate de 500 de lei in fiecare luna timp de 4 luni
Salut, vă rog să îmi spuneți site- uri cu haine la prețuri accesibile. Vă rog NU spuneți astea pentru că le știu: Reserved, CROPP, House, H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Miniprix, ...? (mai mult)
DAU FUNDA! Unde pot găsi în România inele și perforator pentru astea? Nu am nevoie de caiete sau dosare gata făcute. https://www.google.ro/search?hl=ro&tbs=simg:CAESogIJp9qUqDyHR1salgILEKjU2AQaAggCDAsQsIynCBpiCmAIAxIo4Ab8BaUSrRL0Et4G2wb2EuEG3AbpJ981zjX1NeonmTbNNewn1jbaNRowBOMHNkTQrHQ3emXIJ8Rjd
DAU FUNDA! Unde pot găsi în România inele și perforator pentru astea? Nu am nevoie de caiete sau dosare gata făcute. https://s- media- cache- ak0.pinimg.com/236x/12/4a/55/124a5589a70cf69992e83c4808de5c6e-...? (mai mult)
Unde aș putea găsi de cumpărat din Romania inele ȘI perforator de genul ăsta: http://www.24papershop.com/media/catalog/product/cache/4/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/t/atoma- puncher-...? (mai mult)
Imi dati va rog niste site-uri cu ghiozdane iefine si frumoase de fete? Sau daca puteti sa imi ziceti niste magazine cu ghiozdane frumoase si ieftine din Bucuresti sector 5 sau6
*Nu stiu daca am incadrat bine intrebarea in aceasta categorie.* Ati putea sa- mi spuneti cam in cate zile ajunge un colet? Distanta dintre localitatea mea si cea din care am comandat este ...? (mai mult)
Auziti unde gasesc papusa chucky sa o cumpar pe net,,?
Pe Elefant nu se poate plati ramburs, numai cu cardul?
de curand, la mcdonalds, s-au adaugat creveti si 2 sandwich -uri noi, cat costa acestea? Crevetii, Supreme Grill Chicken si Fresh Double Beef.
De unde pot lua haine BAPE in Romania sau alte tari in care pot cumpara cu cardul MAESTRO (fara paypal)?
imi puteti recomanda niste hoverboarduri pana in 1200 lei cu unghi de urcare 45 de grade si cu bluetooth
Cine imi spune niste carti care au in jur de 80-90 de pagini pentru baieti de 12-14 ani? Trebuie sa le citesc in 2 saptamani
Site-uri pentru haine/incaltaminte/etc? Sa fie site-uri cu haine originale/de firma/ sa mearga platit ramburs si sa nu fie fake/teapa.
Stie cineva site-uri cu livrare gratuita si sa fie site-uri in lei? Dau funda
Unde as putea găsi bețe din acelea de ciocolata numite pocky? Ele se găsesc numai un Japonia da am auzit ca au apărut și in România
Unde pot gasi toate volumele Harry Potter? (1-8)
Bună! Ştie cineva dacă la Profi au camere care filmează pe afara?
Vreau sa fac o comanda de pe Zaful, dar as avea nevoie pana pe 1 august sa ajungă. Cine a dat comanda îmi poate spune cu aproximație cam în cât timp ajung coletele în România de pe acest...? (mai mult)
Găsesc în hipermarketuri lut dintr-acela care se dădea la roata olarului?
De anul viitor, de la începutul semestrului 2 ma voi muta la scoala in Londra, si as vrea sa stiu ce rechizite trebuie să iau, pentru ca stiu ca scoala acolo e foarte diferită de cea din românia,...? (mai mult)
Bună ziua, TPU! :* Eu am vreo 3 selfie stick - uri acasa, imi plac mult fotografiile. Am însă unul nou de la Claire's pe care nu l - am folosit. Am pus anunt pe Olx, insa m - am gândit ca și...? (mai mult)
Bună A fost careva la magazinul Sinsay din Afi?
Un outlet / site ceva din care pot cumpăra si eu niște blugi skinny tăiați sub 100 lei? Funda.
Stie cineva un site de unde pot comanda un telefon ca in animeuri? Ma refer la telefoanele cu clapeta.
Vreau si eu sa am niste strumfuleti de aia care se lipesc cu ventuze micuti :D am auzit ca sunt la lidl dar altundeva de unde sa cumpar sau sa iau dau funda :)
M-am mutat de curand in Romania si as vrea o lista cu rechizitele pentru scoala...Ca rog mult fara texte din alea ce tu nu stii ce luai la cealalta scoala... Urgent dau funda celui mai ingenios
Salut, de unde pot cumpara papuci Yeezy originali? nu făcăturile alea de pe olx sau okazii cu 100 de lei
Cât costa transportul la comenzile de pe eMAG? Mulțumesc
Buna! A comandat cineva de pe site-ul VidaXL? Doresc informatii referitoare la acest site.
De unde pot cumpara haine/incaltaminte/accesorii folosind paysafecard? Dati-mi un link sau cum se cheama site-ul! DAU FUNDA!
Se găsește Vitamin Aqua în Craiova? Dacă da, unde?
Hey TPU Va rog raspundeti dau funda la oricine da un rasp bun Caut un site de haine din Ro care sa livreze si in Timisoara dar vreau sa fie haine dinalea gen, pe care scrie "DAMN" sau care sunt rupte,...? (mai mult)
Unde pot găsi niște adidași gen? http://fashionvictims.ro/productv/349129/pantofi-sport-barbat-abc-style-b-c-d5.html Acolo nu au mărimea mea.
Salut vreau un site de unde sa-mi cumpar un parfum one million tester, multumesc.
Ce cadouri se ofera invitatilor la o zi de nastere? In Spania este aproape obligatorie chestia asta, insa la noi nu s- a pomenit :). Eu m- am gandit la niste bombonele, balonase, cateva post, un bilet ...? (mai mult)
Stie cineva cat m-ar costa transportul prin posta romana a unor folii de sticla(pachet mic, doar cateva) Din Ploiesti pana in Alba?
Imi poate zice si mie cineva un magazin din ramnicu valcea de unde as putea cumoara un cub profesional ieftin? Sau dacsa nu stiti un magazin efe efectiv macar unul online de unde as putea cumpara...? (mai mult)
Am vazut o kendama la magazin cu 25 lei, m-am jucat la un prieten cu acelasi model de kendama, sa o cumpar? Funda! ps. nu am stiut la ce categorie sa pun intrebarea
Am comandat ceva de pe PC Garage dar fara cont si nu stiu unde sa intru sa urmaresc comanda pentru ca nu mai tin minte numarul comenzii. Ajutati-ma!
Telefonultau.eu? Ce parere aveti despre acest site va rog?
Dintre bicicleta https://www.sportaddict.ro/bicicleta-mtb-ultra-razor-26inch-440mm-negru-verde si https://www.sportist.ro/bicicleta-mtb-dhs-kreativ-2605-model-2017.html care ar fi mai buna?
Stie cineva despre site- ul telefonultau.ro mi se pare suspect avand in vedere produsele iefnite fata de cele de pe alte platforme EMAG etc. Vreau sa cumpăr un telefon dar nu sunt sigur daca...? (mai mult)
La ce magazine din Constanta as gasi o tunica barbateasca in genul acesteia http://imgur.com/hdVjKpe? Multumesc anticipat!
Știu că mai am timp...dar voiam să vă întreb... Câte haine ar trebui să-mi iau pentru liceu? (nu mai am nimic de anul trecut ( din a 8 a) pentru că le-am dat sau s-au uzat). Trec a 9a
Am niste casti, bune, super bass, si le- am folosit o zii, iar dupa se auzea un bazait. Am vrut sa vad de la ce vine, si cand le conectez bazaie, si la telefon si la laptop.si am lus mana ...? (mai mult)
Aveti cumva idee cand vreun magazin de electronice, ma intereseaza in special telefoane, mai are reduceri in viitorul apropiat? Si magazine online gen cel.ro
Îmi poate spune cineva de unde pot cumpăra niște haine gotice, pliz?
Hi everybody! As vrea sa comand un o tigara electronica de pe net, si nu stiu cum e treaba cu acel curier. Eu vreau sa vina omu' dupa ora 14:15 din cauza ca sunt la liceu atunci(o sa o comand cand incepe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!