Salutare tuturor. Stie careva cum primesc coduri de reducere de la Bershka?
Extreme Digital(edigital) este de incredere? Tocmai ce mi.am comandat ieri pe la 13 un A5 2017...
Noroc,am și eu o întrebare,exista site'uri care accepta plata prin SMS? Dacă da, as dori sa știu aceste site'uri.
M- am dus ieri sa pun niste bani pe card si am realizat ca am mai putini fata de cat aveam data trecuta desi sunt sigur ca nu cumparasem nimic si nici nu- mi amintesc sa fi lasat cuiva card- ul ...? (mai mult)
Daca am cumparat ceva de la H and M si vreau sa il returnez, imi dau banii inapoi pe ele sau trebuie sa aleg alte produse? Inca am bonul si nu am rupt etichetele.
am 15 ani si am o problema, azi am fost la un hyper- market, si am cumparat de pofta, niste fructe exotice portocalii numite: physalis, imediat cand am iesit din market, am mancat vreo...? (mai mult)
Stie cineva daca se gaseste crema depilatoare Dreshdepil in Iasi? daca da, unde?
Salut, de ceva vreme ma duc la un bar si fumez narghilea. Aroma pe care o cer eu nu contine tutun.Acum sunt interesat sa cumpar o narghilea, dar am totusi si o preferinta. Vreau sa scot mult fum. Cea...? (mai mult)
Niste site uri de unde pot cumpara papuci de firma in afara de nike adidas etc?
In legatura cu site- ul BravoSport.ro. Ieri am facut o comanda de 495 lei iar azi m- a sunat o doamna sa confirm comanda. Problema este ca e prima data cand comand de la ei de pe site si la ...? (mai mult)
Am achizitionat un coltar de la Casa Rusu si are niste cusaturi pe fata care nu erau pe primul model vazut, am sunat si mi s- a spus "dar nu ai vazut de prima data modelul". ce pot sa fac? Fac reclamatie...? (mai mult)
Salut, stie cineva de unde as putea cumpara MRE? Am cautat unde am putut si nu am gasit decat pe amazon la un pret bun dar nu mi l trimite iar pe ebay tramsportul este minim 20 de euro
Când comanzi ceva de pe un site și plătești cu paypal-ul, mai plătești când îți vine coletul? Cum ajunge? Prin poștă?
As dori sa achizitionez un tricou personalizat cu un mesaj mai "colorat", mai exact acesta: https://www.grizzlyshop.ro/produs/tricou- white- proud/ Sunt constient ca mesajul tricoului duce...? (mai mult)
acum 1 saptamana, mi- am cumparat un ps4 de la altex si un gta 5, ideea este ca as vrea sa joc multe titluri 2016- 2017, iar acestea costa ceva (250 lei), si as vrea sa aflu daca stiti...? (mai mult)
Ce înseamnă bon nefiscal?
Ce parere aveti de LG 60UH6157, il pot gasi mai ieftin de 3420 ron?
vreau sa comand de pe wish, dar nu sunt prea sigura pentru ca am auzit ca te pacaleste, tu doar platesti dar comanda nu iti mai vine, imi puteti spune (daca ati mai comandat de pe wish) cum e?...? (mai mult)
Salutare oameni buni. Acum 7 zile, mai exact marti, am facut o comanda pe altex si nici pana acum nu a venit, ce ziceti sa fac?
Ce marime ar fi potrivita la un sacou cu croi masculin avand urmatoarele masuri : piept 85, talie : 67, sold: 90.
Cei din Chisinau spuneti-mi, va rog, de unde pot lua carne de vita pentru steak, nu vita simpla, dar special crescuta cei ce stiu ce este steak stiu despre ce vorbesc.
Site-ul shop4dragon e de incredere? Este un inel cica e 0$ si trebuie platit doar transportul.E adevarat sau e doar fake?
Ce stiti despre magazinl online mangooutlet.com? Are mereu acele reduceri sau acum sunt reducerile de vara?
De unde as putea sa cumpar un IPhone 6 ieftin? (in jur de 800-900 lei) Am incercat OLX dar gasesc numai replici si telefoane defecte.
Doresc sa-i fac iubitului meu un cadou pentru aniversare.Si am cam ramas in pana de idei... Ceva idei(ar fi de preferat sa excludem parfumurile, ceasurile sau cadourile personalizate)?
Urgent Cargus cere buletin? Am comandat produse tutunoase si eu nu pot fi acasa sa lee primesc iar fratele meu are 15 ani credeti ca poate sa primeasca coletul fara buletin.
:* Vreau sa dau comanda pe Berska și trebuie sa completez un câmp cu:BI/CI.Ce trebuie sa scriu acolo? A mai dat cineva comanda? Dacă da, ce ați scris? MS DAU FUNDA!
Ce acte sunt necesare pentru a cumpara un telefon in rate la Media Galaxy? In cazul pensionarilor e de ajuns decizia de pensionare sau e nevoie si de cupon?
stie cineva daca corespunde marimea 38 converse cu 38. ul de la vans? :)
sunt putin cam confuz, deci, mi- am comandat cateva obiecte din UK cu cardul, iar pe email imi apare asa la comanda: Sub Total VAT Total 12.04 £2.41 £14.45 £16.63 ...? (mai mult)
Era o reclama la o bautura ceva si in reclama iesea iarba din asfalt ieseau si o gramada de mere dintr- o cladire si mai era si un politiat negru care avea mustata facuta din iarba. Poate sa ...? (mai mult)
Salut, Mi- am luat niste conversi de pe un site si cred ca mi- am luat o teapa, nu sunt sigur.Treaba e ca mai am o pereche originala care m- a tinut 1 an si vreo 3 luni, mergand aproape mereu cu ei, made...? (mai mult)
Hey! Vreau sa cumpar ceva de pe eMAG, dar nu stiu ce sa fac cand vine curierul! Stiu ca imi trebuie banii si buletinul si o sa- mi dea sa semnez, nu? Explicati- mi voi pas cu pas. Stiu ca e o ...? (mai mult)
Am comandat 4 carti alaltaieri de pe elefant.com si cand le- am comandat costau 72 de lei, iar acum cand m- am uitat la comanda mea arata 87 de lei. (vreau sa mentionez ca, cartile costa 52 ...? (mai mult)
Am o intrebare. Mai exista o modalitate de a adauga bani pe contul meu PayPal in afara de a folosi un card de credit sau de debit.
Vreau sa cumpar niste incarcatoare de pe Ebay, si nu stiu daca am de platit taxe sau ceva de genul. Incarcatoarele le cumpar din EU. Cum pot plati cu PayPal si cum sunt sigur ca nu imi ia...? (mai mult)
Am vrut sa imi iau 1 luna trial free xbox gold pentru xbox one s. Si cand am vrut sa adaut payment options mi-a cerut adress line 1. Si ce inseamna adress line 1 la un card viza
Ati comandat produse din WWE de pe site ul lor oficial cum sunt condițiile de livrare?
Celor care cumpara de pe reteleleinternationale, in speta Ebay! Sa NU cumparati produse deoarece nici produsul si nici banii achitati nu veti vedea.Eu am comandat 3 produse achitate ca in final sa raman...? (mai mult)
Vreau sa gasesc minge antistres in ŞCHEIA sau SUCEAVA. Unde o pot gasi la cel mai bun pret? P.S.: Vreau minge antistres cu plasa, care are slime inauntru
Salut,ma gandeam sa-mi iau un xbox one dar multi imi spun ca nu prea mai merita,voi ce credeti!? Cei care aveti xbox one, merita? Si daca nu merita mai mult PS4!?
Nu știu ce sa cer de ziua mea. Nu animale! Ce pot sa cer? Sunt fata!
Daca imi comand ceva de pe Amazon Deutschland ce poate fi livrat in Romania, in cat timp ajung? Trebuie sa platesc si transport in plus? Acolo zice ca e gratis caatre Germania.
Ce parere aveti despre site-ul wish? E de incredere? Mi se pare ciudat pentru ca totul e foarte ieftin, inclusiv transportul.
Cine imi recomanda si mie de unde pot cumpara o baterie pentru iphone 5s din Craiova? Magazin, service... orice
Salut,vreau sa-mi iau un ps4 de BlackFriday, cam cat credeti ca va costa? Multumesc anticipat!
Ieri de dimineata mi-am comandat de pe altex o husa de telefon aceasta fiind in stoc.Astazi cand m-am uitat pe site nu mai era pe stoc. Oare o sa mai vina?(mai am si alteproduse in comanda)
imi spuneti care este diferenta dintre un tocator electric de fructe si un blender?
Pentru cei care ati mai cumparat de pe Sports Driect (UK). Vreau sa fac o comanda de 112 euro problema este ca atunci cand ajung la "Confirm" - Card Verification, scriu parola care o primesc...? (mai mult)
Cat costa transportul pe olx prin curier?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!