Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 20 Februarie 2025 sunt:
Salut,vreau sa-mi iau un ps4 de BlackFriday, cam cat credeti ca va costa? Multumesc anticipat!
Ieri de dimineata mi-am comandat de pe altex o husa de telefon aceasta fiind in stoc.Astazi cand m-am uitat pe site nu mai era pe stoc. Oare o sa mai vina?(mai am si alteproduse in comanda)
imi spuneti care este diferenta dintre un tocator electric de fructe si un blender?
Pentru cei care ati mai cumparat de pe Sports Driect (UK). Vreau sa fac o comanda de 112 euro problema este ca atunci cand ajung la "Confirm" - Card Verification, scriu parola care o primesc...? (mai mult)
Cat costa transportul pe olx prin curier?
Hey ..am si eu o intrebare...Se vand fidget spinnere in Moldova mai exact in raionul nisporeni? Am vazut ca multi au si vreau si eu unul ..PS cat costa unul in lei moldovenesti?
As vrea sa-mi iau un Iphone dar nu stiu ce model sa mi iau. Iphone 6 sau Iphone SE. Vreau sa motivati alegerea.
Buna trec pe clasa a 6-a si as vrea o parere ce ar cam trebui sa imi cumpar... in afara de caiete deoarece acelea stiu. Dau funda. Mersi
Se mai fac kendame sweets pro models 2017?
Prin Constanta unde pot gasi nicotina lichida pentru tigare electronica (la ce magazine le gasesc)? Multumesc anticipat!
Am o problema și nu știu ce sa fac. Am comandat acum 2 săptămâni ceva de pe un site de pe Facebook, din Franța. Era un site fantoma, azi deja nu mai pot sa intru pe adresa respectiva pentru...? (mai mult)
Hey! Am o problema grava. Cu 2 saptamani in urma am comandat ceva pe un site de pe Facebook. Pretul era unul la reducere si am cazut in capcana. Cica era un site din Franta. Era dubios pentru ca nu aveau...? (mai mult)
Hei! Imi poate spune cineva care este diferenta dintre Hand Spinner si Fidget Spinner?
Va rog sa mi spuneti unde se gasesc patine cu rotile in oradea?
Pe ce site pot gasi sosete ca a lui killa cu emoji etc?
Unde se pot schimba monezi de euro,dolari, lire sterline in Bucuresti? La banci am fost refuzat. Exista un loc specializat?
Am făcut o comandă pe elefant în urmă cu câteva ore, dar nici acum nu am primit e- mailul de confirmare a comenzii, deşi am primit alte e- mailuri (Facebook, etc). Am verificat si adresa...? (mai mult)
Care crema de par este mai buna? Dapper dan, sau reuzel?
Salut, imi poate recomanda cineva un sac de box? Vreau sa comand dar nu am idee deloc ceea ce ar trebui sa iau, am vazut pe eMAG, oferte, de toate, pretul undeva la 300 lei, daca se poate si o pereche...? (mai mult)
A comandat cineva de pe https://www.universenciclopedic.ro/? M-ar interesa cum a decurs livrarea pentru ca am auzit pareri pro si contra. Multumesc! :)
Am niste bani pe Paypal ( 15 euro ) si vreau sa ii bag intr- un joc de pe Google Play dar nu este optiunea Paypal, ci doar sa platesc prin card de credit / debit, sa valorific codul cardului...? (mai mult)
Incaltamintea de la Pull&Bear, Bershka, Kotton, H&M etc. este de calitate sau de unica folosinta?:)) Voi ce experienta ati avut cu firmele de genul?
Imi puteti da information va rog despre camera Cannon Powershot SX420? Vreau sa stiu daca are memories interna si cat de clare se vad pozele si videorile. Multumesc Aticipat
Saptamana viitoare voi ajunge in Romania si vreau sa- mi achizionez o paleta de machiaj cu 120 culori (cea din poza) http://cdn1.shopmania.biz/files/s4/678853972/p/l/1/trusa- machiaj- mac- farduri-...? (mai mult)
De ce cartile de pe elefant.ro sunt asa ieftine?
Hello, am o intrebare despre un produs pe care nu- l mai pot recupera. In urma cu un an am achzitionat un laptop dar acel laptop se afla in posesia fostei prietene. Factura este pe numele meu si plata...? (mai mult)
Stie cineva, in Bucuresti, magazine cu lucruri faine si interesante cum ar fi Carturesti?
ce este mai exact PaySafe si de unde il pot cumpara adica sa cumpar un cod paysafe! doresc un raspuns explicit adica de unde se cumpara si cum se foloseste multumesc!
Salut Unde pot sa gasesc si eu un site sa dau comanda de pat problema e ca tot am cautat si nu gasesc sub 2 m lungime. Caut undeva 1, 70 lungime 1 m latime Multumesc anticipat dau funda...? (mai mult)
Am luat de curand un mouse, ieftin ce- i drept, de la altex si nu functioneaza cu trebuie din prima. Clickul il tine apasat prea mult, de multe ori nu il apasa, iar butoanele din stanga se apasa...? (mai mult)
Salut, imi poate spune cineva de unde pot cumpara o placa de snowboard jones mountain twin alaska, 155cm, dar pe negru, a fost editie limitata si nu pot gasi decat pe verde.
Se pot face haine comanda la croitarie? Si nu ma refer la costume, veste etc; ci la robe/mantii, se ocupa cu asa ceva?
M- am indragostit de bicicletele de tip "fat bike", dar am o nelamurire in achizitia uneia: O sa pedalez greu, adica voi putea merge 10- 20 km (cu opriri) fara sa trebuiasca sa chem pe cineva...? (mai mult)
Vreau să comand o carte din SUA de pe Amazon.com și îmi spune că transportul către România ar fi 8 dolari (8$ Shipping to Romania). Voiam să știu dacă e cineva pe aici care a comandat...? (mai mult)
O camera video/ dslr bun la filmat, chiar si second hand, pana in 500 ron, care ar fi?
Hey,mi-am cumparat decurand un mouse chroma de la razer si as vrea o tastatura care sa se potriveasca cu el insa la un pret decent deoarece tastatura chroma de la razer e in jur de 7 milio
Salut, imi poate spune cineva de unde pot cumpara o placa de snowboard jones mountain twin alaska 156cm, dar pe negru, a fost editie limitata si nu pot gasi decat pe verde
Salut, imi poate spune cineva de unde pot cumpara o placa de snowboard jones mountain twin alaska, dar pe negru, a fost editie limitata si nu pot gasi decat pe verde.
Cineva stie ceva cămăși de firma ieftine, vreun site?
A cumparat cineva componente pc de pe amazon.uk? Si daca da, a fost totul ok?
ati mancat la mcdonalds, cum a fost, v-au placut mc nuggets -urile, ati gustat sosul sour, cum e acest sos la gust, e bun?
Aveți idee de unde pot achiziționa tricouri cu imprimeuri florale chinezești, nu neapărat florale, dar chinezești. Prin "chinezești" nu mă refer la simboluri, ci chestii din cultura lor....? (mai mult)
folosesc aplicația AppNana (cod:a22513829) și am strâns ceva puncte și vreau să îi retrag prin PayPal pentru a- mi cumpără ceva de pe AliExpress. Aici vine problema eu nu am 18 ani ...? (mai mult)
Stiti magazine din Bucuresti care vand rucsacuri cu suport pentru skateboard sau rucsacuri normale?
Are cineva idee in cat timp vine o comanda de la Emag si daca livrarile se fac si in weekend?
imi puteti da si mie o lista de site-uri pentru Fidget Spinnere populare/originale va rog? Cel mai bun site (raport calitate-pret) are funda.
din seria duel masters are cineva vreun bolmeteus sau baloom de vanzare
Buna! As dori sa stiu cum imi aleg marimea la boxeri. Am 17 ani, marimea 29 la pantalonii slim, iar la sortul de baie am S, iar un M imi era mare. Ma refer la boxerii de la h&m care sunt de obicei ...? (mai mult)
Buna,am un tricou negru nou de la care se ia culoarea si ma fac neagra pe piele.L-am spalat si tot se ia.Stiti cumva vreo metoda ca sa nu se mai ia culoarea?
Sall cititorilor :), stie unul dintre voi unde se pot gasi bete de inghetata in Bucuresti? Am nevoie pentru un proiect mic si am cautat in Cora, Kaufland, Auchan si in Carrefour dar nu am gasit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?