Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 20 Februarie 2025 sunt:
De unde pot lua un microfon bm 800? Pls spuneti.
Unde găsesc și eu un magazin de ii în Ploiești? Îmi trebuie urgent!
Unde gasesc tricouri/maiouri/bluze 'Faydee'? In ce magazin din Romania?
Vreau o poezie despre un magazin de haine pe nume, Marshalla un magasin cu noate articole foarte dragute.
Ce părere aveți despre cei de la new era România sunt serioși a comandat cineva vreo șapcă?
URGENT DAU FUNDA Unde pot sa găsesc new balance originali in Cluj sau Sibiu? Urgent.
Un concelear bun? Recomandati-mi si mai multe.
Buna! Imi puteti recomanda niste rujuri rezistente la transfer? Sa nu se ia pe sticla cand beau gen.
În 2 săptămâni este ziua logodnicului meu iar eu nu știu ce să îi mai cumpăr. Este pasionat de fotbal, il și practică. Poate va ajuta să mi dați și mie niste sfaturi.Va mulțumesc ...? (mai mult)
Salut vreau sa imi fac un card de credit pentru platile online imi puteti recomanda un card de credit daca da cat ma costa sa fac unul?
Care ochelari sunt mai faini?. Am...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar din Romania Converse originali modele noi din 2017, stiu cateva site-uri care vand doar cateva culori si pe acestia nu i-am gasit nicaieri decat pe site-ul converse
Caut aranjamente din flori naturale pentru nunta, ma puteti ajuta?
Spuneţi-mi ceva "Smart Tricks" folosite de voi in cumpararea hainelor "de sezon/la moda" dar mai ieftine(gen urmaresti redureci,outlet-uri, etc)
Heyy! Stie cineva de unde pot comanda/cumpara Monopoly Harry Potter din Romania si cam cat ar costa?
ce as putea sa ii cumpăr iubitului meu cadou de ziua lui? E fan Messi, Harry Potter, Eminem și Narcos, respectiv Pablo Escobar. Cu primii trei cam am idei, dar nu știu ce as putea sa ii...? (mai mult)
A cumparat cineva vacanta de pe vacante-last-minute.ro? Este de incredere? Multumesc anticipat! :*
Vreau sa imi cumpar o papusa Monster High. Vreau un pret bun intre 100 si 0 lei(mentionez ca as vrea sa fine in Judetul Prahova).
Azi a venit curierul de la fancurier cu un colet si mi- a cerut sa vin jos de la et 3 cand i- am zis sa vina sus ca sunt accidentat a inchis si apoi am primit un sms ca am fost avizat! Unde trebuie ...? (mai mult)
Ce Țară A inventat Ciocolata?
Ce parere aveti de husele astea? Care va place mai mult? [ https://www.mobiledirect.ro/carcasa- ultraslim- asus- zenfone- 2- laser- ze500kl- - - brushed- aluminium- rose- gold_it2r2s2r2w2.html ] SAUUU ...? (mai mult)
Cunoasteti cumva niste site-uri de dinafara unde se comercializeaza telefoane la preturi rezonabile? M-ar interesa un iphone la un pret bun.
Salut, am ideea asta de câteva zile și vreau să îmi achiziționez o țigară electronică. Dacă poate cineva să îmi de- a niște sfaturi, nu știu..rezistența și aromele orice știți despre...? (mai mult)
Pachetele de la nemoexpress preluate vor fi livrate din nou?
Știe cineva de unde pot sa cumpăr cărți de joc bicycle in Galați? DAU FUUNDAA
Care credeți ca este mai bun "Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU, 12000 BTU, Inverter, Clasa A++" sau acesta "Aparat de aer conditionat LG P12EN.NSJ, 12.000 BTU/h, A++/A+".
Walter p99 dao Am gasit pe un site din Romania aceasta replica de la umarex, walter p99, avand puterea de 470 fps. Acum eu stiu ca pe site. urile de la noi nu are aceasta putere...Si pe un site din...? (mai mult)
Stie cineva unde pot sa mi fac un tricou personalizat in Braila, prin Plantelor? Si cam cat m ar ajunge
TPU, cum fac ca laptopul sa nu mi se mai incalzeasca? In 10-15 minute deja se incalzeste. De ce? si cum fac sa nu mi se incalzeasca? help me
Se găsește graham crakers in România? Daca da, la ce supermarket se gaseste?
Daca cumpar ceva in rate trebuie sa platesc la inceput un avans? adica nu pot sa incep sa platesc direct rata? caci avansul ala ar fi cam mare si nu.mi permit
Salutare o parere rapida va rog, vreau sa ii fac cadou tatalui meu un laptop il va folosi doar pentru net muzica si eventual filme ce ziceti de asusu asta: Laptop Asus X540SA Intel Celeron N3060 (2M...? (mai mult)
Dacă vreau să comand ceva de pe net de la decathlon, transportul e gratis sau costă?
Daca coman ceva de pe Amazon comanda poate veni in orasul meu sau trebuie sa o iau de la vama?
Microsoft Lumia 650 sau 640?
Salut,a cumparat cineva ceas de mana cu boxa portabila inserata? Daca da, merge bine? Cum e calitatea sunetului? Si de unde ati cumparat?
Salut, as vrea sa comand ceva de pe Aliexpress dar nu stiu care sunt procedurile cu livrarea. Ce trebuie sa completez la shipping adress? Si cum se va face livrarea mai exact, unde imi va veni coletul...? (mai mult)
Pe site- ul media galaxy scrie ca poti rezerva un produs online si sa il ridici din magazin. Dar nu inteleg ceva. Il ridici cand apare din nou in stocul magazinului sau il comanda ei si te anunta cand ...? (mai mult)
site cineva vreun site cu preturile pentru " be nuts be donuts ", Craiova?
Hei! Vreau sa comand un produs de pe eMAG si as vrea sa il primesc prin posta dar la detalii comanda nu imi apare aceasta optiune, pot lua produsul doar prin curier?
Mã poate ajuta şi pe mine cu un sfat ce tratament sã folosesc pentru creşterea pãrului şi pentru un volum mult mai bogat. De obicei îl spãl într- o zi si dupa 2 zile parul devine fara volum şi...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot cumpăra steluțe fosforescente dintr-alea de lipit pe tavan si pe pereți? Gen Dedeman sau nu stiu alte magazine?
Unde găsesc kendama în city parc mall constanța?
Mall-ul Veranda deține cinema? Mulțumesc anticipat!
Buna îmi puteți spune dacă site-ul wish e bun? De ce îmi cere numărul cardului dacă am dat sa plătesc când vine?
In judetul si localitatea Romana Europeana, mai exact Bucuresti, se afla Jelly Beans cu toate aromele pe vreun raft al unui shop center?
Se gasesc tricouri cu Overwatch in Galati?
BUNA! Ce parere aveti despre ceasurile de la firma Daniel Klein? Sunt bune,rezistente, de calitate? :)
As vrea și eu să achiziționeze un pin Paysafecard de 50 de lei de la un bancomat EuroNet, dar inca nu știu cum se procedeza. Îmi puteți spune și mie?
As dori sa achizitionez si eu un iPhone 7 de la iStyle in rate. si nu stiu cum sa fac. am dat sa cumpar, am selectat locatia, am dat plata cu cardul dar nu imi apare nimic cu ratele. unde trebuie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?