A mai comandat cineva de pe ivet.bg? As vrea sa imi iau cateva tricouri si maiouri.
De unde as putea cumpara o fole de sticla pentru Samsung galaxy j3 2016 in Galati? Adica un magazin care sa o si monteze pe loc. Fuda celui care ma ajuta mai mult!
Este prima dată când incerc sa comand de pe Ebay si nu stiu unele lucruri. Ceea ce nu stiu este transportul, imi spune ca vaporul pleacă din China si ma va costa 6$, ceea ce nu stiu este daca...? (mai mult)
Am gasit un site cu haine cu stil mai diferit si, ma intrebam, daca sa am sau nu incredere. Nu am cumparat de pe net pana acum. A mai comandat cineva tricouri de pe net?
Daca vreau sa cumpar ceva de pe Amazon.de, un produs de 179, 24 euro, va trebui sa platesc vreo taxa vamala sau TVA sau ce va trebui sa platesc in plus si cam cati euro ar trebui sa dau in plus? Si...? (mai mult)
De la ce vârsta ai voie sa cumperi bere fără alcool?
Va rog ajutați- mă am cumparat o pereche de conversi de pe un site si acum daca il caut nu il mai găsesc nu știu de ce sunt nelămurită oricum problema e că erau 139 de lei nu erau așa scumpi și...? (mai mult)
URGENT! O sa calatoresc curand cu compania Wizz Air si mi- am rezervat un bagaj de cabina, din acela pe care il pui deasupra capului. Si stiind ca Wizz- ul sunt cam singurii care fac asa, cu taxele absurde,...? (mai mult)
Se merita sa cumpar ceva de aici: http://www.garagestore.ro/? FUNDA!
Nu imi poate da cineva un site de pe care sa-mi cumpar huse pentru iphone 7 in forma de animale? Ceva in genul celor de iphone 5. Multumesc!
Buna tuturor, ma puteti ajuta cu niste site-uri cu tricouri din anime-ul Naruto?
Salut, am castigat o licitatie pe ebay pentru un produs care costa 60 de lei + 40 de lei transport tocmai din Iondonesia (nu era free shipping), am platit cu cardul tot 105 lei sau ceva de genul si ...? (mai mult)
Care kendama este mai buna krom sau play?
O problema legata de Cargus Urgent si curierat. Am comandat un produs de la un magazin numit Topex Tools, daca nu gresesc, din marketplace- ul Emag. Magazinul mi s- a parut unul serios dar am ...? (mai mult)
Ce casti audio in- ear sa- mi iau pana in 100 de lei? - sa izoleze zgomotul din exterior; - sa izoleze zgomotul din interior (adica sa nu se auda si pentru cei de langa mine); - sa fie confortabile. ...? (mai mult)
am o intrebare urgenta. Unde pot gasi decolorant de par in Falesti (Moldova)? Mersi Anticipat
Vă trebui să plătesc TVA și taxe vamale dacă voi comanda din China? Mai precis niște maieuri de pe eBay. Și sunt mari taxele astea?
Salut TPU, stie cineva muzica de fundal care este folosite la sfarsitul reclamei de la Colgate total visible action(e cam ciudata stiu, pentru ca pare a fi cantata in mare parte doar fluierand...)? De...? (mai mult)
Am un pui de pisica(de rasa siameza) si vreau sa ii cumpar o zgarda normala dar nu gasesc. Imi puteti spune niste site-uri sau petshop-uri in Bucuresti? Multumesc!
Peste 2 saptamani am o nunta iar mireasa are pretentia sa ne luam rochi sirena pe culoarea lila mai exact :))) Vreau oferte...adica un pret avantajos sun 100lei, ma ajutati? si unde pot gasi? ...? (mai mult)
De unde as putea cumpara haine ieftine, foarte ieftine de sezon?
Returul pe elefant.ro este gratuit? Adica platesti taxa curierului ca iti ridica coletul sau suporta ei acest cost? Nu gasesc concret la ei pe site.
Ce parere aveti despre kendamele Ozora sunt bune, de calitate?
Stie cineva un site de unde pot gasi adidasi ca astia, dar sa fie de fete? http://custil.net/image/catalog/Nike/IMG_2286-%20760x1000.JPG
Stie cineva cat costa transportul de la Aliexpress? Sau daca pot face cumva sa am transport gratuit! (in Romania)
HeyTPU. aveti idee concret daca main de de rusalii este deschis la Dragonu Rosu?
Intrebare pentru cei care si- au cumparat pantaloni de pe site- ul Kurtmann. Se potrivesc marimile? De exemplu la masurile mele ar merge 26/s, dar am pantaloni 24 si 26 si mi- s numa' buni, am...? (mai mult)
Unde pot găsi țigări black devil roz in Craiova?
Imi poate recomanda cineva un telefon rezistent la apa si socuri dar si performant in acelasi timp?
As vrea sa cumpar un fidget cube. dar nu stiu de unde :/ are cineva vreo idee de unde sa cumpar un fidget cube pana in 50 lei?
As vrea sa cumpar o kendama dar nu stiu daca e buna e yumu staining si daca nu atunci ce kendama imi recomanzi?
Imi poate spune si mie cineva ce brand e acela de pe sapca din stanga, va rog?
Hey! Am facut o comanda la H&M dar nu am observat ca am gresit adresa de e-mail, imi cere confirmare prin e-mail stiti daca tot imi va veni comanda sau nu?
TPU, nu mai suport. Speaker- ul de la laptop din dreapta se aude distorsionat si urat, dar speaker- ul din stanga se aude perfect. Am facut un test de sunet si nu mi se aude deloc bine pe speaker- ul...? (mai mult)
Deci, am comandat de pe site- ul Altex un joc pentru PC. Am pus toate datele si am apasat pe butonul finalizare comanda(eram pe telefon) si nu s- a intamplat nimic. Asa ca am mai apasat o data...? (mai mult)
Salutari, vreau sa cumpar un telefon pentru copilul meu si as vrea sa stiu daca a mai cumparat cineva de la Mobi Store?, nu am mai auzit de ei si nu stiu daca sunt calitative produsele lor. Multumesc
as vrea sa stiu, altex suporta metoda de plata paypal? Emag stiu ca nu suporta.
A încercat cineva sa comande de pe aplicația wish? E de încredere? Dar de ce trebuie sa dau numerele de pe card și altele pentru a finaliza comanda...
Cine îmi da și mie un site de unde pot lua selfie stick? Mai ieftin?
Știe cineva niste dispozitive să pot asculta muzica de la ele prin bluethoot către Castile mele (bluethoot) exemplu: smartwach, brățară Smart?
Prietenul meu e in Vegas si m-a intrebat ce as vrea sa-mi aduca. Puteti sa-mi spuneti ceva specific ce as putea sa-i cer?
De unde pot sa cumpar baloane cu heliu in Drobeta Turnu Severin?
As vrea sa imi cumpar o pereche de pantofi de pe garagestore, preturile mi se pare mult mai mici decat pe majoritatea site-urilor. Credeti ca sunt fake-uri?
Salutare... Cei care v- ati comandat de pe SinSay haine, si v- au cerut numarul de telefon la datele personale, cum ati reusit sa- l bagati? Pentru ca acolo scrie ca trebuie sa fie fix 9 numere, dar...? (mai mult)
As vrea sa imi spuneti un site cu creioane, acuarele...chestii de astea...
Sunt in clasa a8a.Eu si colegii mei ne gandim sa ii cumparam ceva dirigintei noastre, ca sa aiba o amintire de la noi, deoarece mai e putin si terminam.Problema e ca nu avem idei.Am strans 200 de...? (mai mult)
E normal ca un fidget spinner la 12 lei sa se învârte 2min30 sec?
Buna ziua TPU! Aveam vreo 80 de lei la indemana pentru un uprade la PC, iar cum eu aveam o amarata de placa video integrata am decis sa imi iau una dedicata de banii aia. Pentru ca banii is putini am ...? (mai mult)
Stii magazine in Romania/ care livrează si in Romania unde sunt fidget spinnere de calitate/originale?
daca comand ceva de pe amazon, in cate zile imi vine comanda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?